• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galatasaraylılar Kulübü..!

GS:2-Bjk:0

Goller:Felipe Melo 27
Aydın Yılmaz 80

$gs-logo.webp
:46::46::46::46::46::46::46:

fatihin Aslanlarııı beee dün akşamda kükredi pençe attı veee 2-0 :52::46::32:

Bu sene şampiyon bizizzzz :46::46::46: yürü be aslanım km tutar seniiiiiiiiiiiiiii :4::4::4:

Şampiyon bizi tabi buraya kadar getirmişiz bırakırmıyız :51::41:

Evde fırtınalar kopacak kesin kocam feneriliiiii bide :52::52::52::52: giyerim formamı salına salına havamı atarım yaniiii :32::32:

karşı takımın çirkefliğine rağmen süper bi maçtı :27:

benim eşimde fenerli ama ben ondan daha fanatiğim :1::8:

GS fb maçında beni teselli eder canım aşkımm beni üzmemek adına tabi yoksa arkamı döndüğümde zil takıp oynuyodur belkide hain :ssz:

Dişi Aslanlar Coşmuş... :46:
Şaaaaampiyoooooooooooooooon.. :46::46::46::46:

boğazım yırtıldı bağırmaaaktaaannnnnnnnnnn....... 3 tanede pozisyon kaçtııııııııııııı.... pufffffffffff... neler oluyorrrr böyle yaa

boğazım yırtıldı bağırmaaaktaaannnnnnnnnnn....... 3 tanede pozisyon kaçtııııııııııııı.... pufffffffffff... neler oluyorrrr böyle yaa

Ben Mahvoldum Burada...:14:
Sağda Kayınpederim, Solda Kaynım..
Karşımda Kayınvalidem..
Öleceğiz Buradaaa....:41:

Hayy Tükereyim Ya....:41::41::41::41::41::41:

tahrik ediyorlar çirkefleeerrrrrrr.... helal olsun bizim taraftara bişey attılar mı??? fenerlilere.......

kötü oldu ama yaaa.. kaç tane pozisyon kaçtı... ama bi şey de var bu adamlara olsa o pozisyonlar gol oluyor.. cok enteresaaannnn... dişlerim sıkılmaktan fena oldu............. hiç iyi olmadı. hem de hiç. berabere bitseydi keşke .. puffff.. şampiyon olmuş takım yerlerde.. kahretsin

Kareografimize kurbannnn :51::51:
biz oynadık onların 2 pozisyonu oldu 2si de gol oldu..
çok şanssızdık, çok pozisyon kaçırdık :50:
sağlık olsun bidahakine cimbomum :16::16::16:

Back
X