• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galatasaraylılar Kulübü..!

olsun ben hepimizin yerine baırdım avazım çıktığı kadar çokca eğlendim gripin konseri çok güseldi:52::52::52:

şanslı Galatasaraylı olanlardanmışsın desene o gün.. ahh ahh bende orada olsaydım keşke. İstanbul'da olamamanın olumsuzluğu işte :/

eminim zordur futbolcuları yakından birebir görmek ama bir hayal işte eğer orada olabilseydim bir hal çaresine bakıp Muslera'nın peşine düşerdim.:54::16::23::31: eğer bir yolunu bulup yakalayabilseydim zamp gibi yapışırdım.. tutup katiyen de bırakmazdım nezarete atılana kadar :D:D:D aşk dedikleri bu olsa gerek :9::1:

şanslı Galatasaraylı olanlardanmışsın desene o gün.. ahh ahh bende orada olsaydım keşke. İstanbul'da olamamanın olumsuzluğu işte :/

eminim zordur futbolcuları yakından birebir görmek ama bir hayal işte eğer orada olabilseydim bir hal çaresine bakıp Muslera'nın peşine düşerdim.:54::16::23::31: eğer bir yolunu bulup yakalayabilseydim zamp gibi yapışırdım.. tutup katiyen de bırakmazdım nezarete atılana kadar :D:D:D aşk dedikleri bu olsa gerek :9::1:

:60: :60: canım biliyo musun kutlamaların yapıldığı gün ben de evde izliyorum ailemle aynısını ben de dedim evdekilere :60: musleranın peşine düşerdim diye :60: annemler de güldü bana :60::16:

peşine düşülmeyecek gibi mi? :31::31::31: yearim onu ben:16: :D:D:D

aynen canım aynen :) şuna bak yaa:16::16::54::54: $MUSLERAn.webp

Back
X