veee yaratıcılıkta son noktaaa yazın bunları taktığınızı düşünsenize üzerinizde güzel bi beyaz elbise saçlar maşalı
bronz bi tenve bu küpelerrr harika bence
küpelere bayıldımtopiğin hayrlı olsun bu arada
merhaba galenia seninle iletişim kurmak istiyorum elvlenicekmiyim sevgilimle ayrılıcakmıyım gibi bir şey değil sadece bazı sorunlarım var sormak için bana mesaj atarsan sevinirim bu yol çok mu saçma onu da bilmiyorum
merhabalarben galenia yaşım 19 kırmızı renge ölürüm genelde sade ama şık olma taraftarıyım çarpıcı tasarımlardan hoşlanırım 1.71 boy 50 kiloyum ikizler burcuyum kendimi tanıttığıma göre vitrinimize geçelimm :103::124:
benim gibi alışveriş tutkunları için süper bi bölümmüş yeni keşfettim
aldığım yeni kıyafetleri arada çarpıcı tasarımları ve dahası takı makyaj malzemelerimi paylaşıcam
tabi en çok beğendiğim hoşuma giden kıyafet ayakabı çanta v.s ürünleri yayınlıycam ben tam bi ayakkabı tutkunuyum ojelere de ölür biterim
burda değişik güzel ayakabılar göreceğinize eminim eee hazırsanız başlayalım o zamanöncelikle güzel bi kahve ısmarlıyım size hoşgeldinizz
topıgın hayırlı olsun cnm .
ama ben aldıgınız hıc bırseyı gormedım henuz .
genelde ne tür renkte rujlar kullanıyosunuz canlarım bilmiyorum ama bu sene bunlar çok moda :103:
:119: bende özellikle mac pembeye bittim
ayyyyyyyyyyn pembe cok hoşşşşşşşşş
Ne güzel bi topicc bu . Bende bunları istiyorum
Eki Görüntüle 401316 Eki Görüntüle 401317 Eki Görüntüle 401315 Eki Görüntüle 401314 Eki Görüntüle 401313
Bakma sen sadece istiyorum pembe fiyonkludan var ama giyemiyorum boyum uzun olduğu için rahat edemiyorum öylee bakıyorum sadece
boyun kaç ki canım ben topukluyu ayağımdan çıkarmıyorum desem yeridir
benimde boyum uzun ama daha güzel oluyo işte topukluyla
Boyum 1.78 canım baya uzuyorum
Yani topuklu giyince baya uzun oluyorum sevgilimin boyu 1.80 onuda geçiyorum.en iyisi babet
ahhh sen benim olsana
söz veriyorum kirletmem bile seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?