• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba aldatildim :(

Sevgiliniz zenginmi :KK14: valla böyle konularda terketmeyenlerin parayı bırakmak istemediğini düşünüyorum ben yoksa kim böyle birşeyi görmezden gelebilir :KK59:
Evet zengin ama ondan değil onu gerçekten seviyorum

Annen de bu dulla evleneceksin madem evinde kaldin diyomus ama 2 cocuktan haberi yokmus. Cangoz dizi gibi hayatin var yemin ederim ya gelismeleri merak edecegim valla
Haklısın bende kaldiramiyorum bu kadar Şeyi bazen

bi çilingirle kapıyı açtırmak çok mu zor sizce? gidin eşyalarınızı alın, kendi evinize dönün ve kesin bir şekilde görüşmek istemediğinizi belirtin. eğer çok belalı bırakmayacak ısrarla rahatsız edecek bir tipse kendiniz alın eşyaları habersizce, değilse de eşyalarınızı göndermesini istersiniz.

iki parça eşya senin kadınlık onurundan ve gururundan daha önemliyse sen zaten baştan kaybetmişsin!..:KK20:

Ilk bu adamla mi birlikte oldun oncesi var miydi yani bu siginilacak liman mi bi gonul kirginligindan sonra
Öncesi vardı hep hüsran uzuntulerle doluydu bana ailemden sonra en çok değer veren özel hissettiren insandı hep mutlu ediyordu

Ayrıca o seni zaten baştan görmezden gelmiş sen onu şimdi yada sonra görmezden gelsen de onun için pek bir önemi olacağını zannetmiyorum

Ne zamandir birliktesiniz ? Gormemezlikten gelecek kadar emek var mi iliskide?

Back
X