- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi Amazing family
Hayır tabiki hemen hemen her anne yapmıştır ilk bebeğine şahsen bende yaptım benim oğlumda iki yaşında ve bazen 1-2 yi buluyo uyuması ama ben o vakti onunla oynayarak geçiriyorum çünkü biliyorum afedersin bitarafımıda yırtsam o kendi istemeden uyumıcak bazen öyle oluyoki tam gözleri kapanıyo hani yatar gözünü kaparsın bişey yapmayı unuttuğunu farkedip geri kalkarsın ya aynı edayla kalkıp oyun oynamaya gidiyo çok komik yaa.2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim
![]()
Sıkma canını nasılsa düzelir uykusu keyfini çıkart korkutma bu yaşı bidaha geri gelmicek