galiba artık tamamen bunalımdayım...

elifelif12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
135
0
46
Ankara
Ben de baba baskısından sıkayetcı olanlardanım bosandım aılemın yanına geldım suan 25 yasındayım cok kötü günler gecırdım hepsini atlattım kendıme geldım derken bu sefer baba baskısı basladı babam aslında dünyada en cok sevdıgım ınsandır bana cok destek hep arkamdadır ama koruma ıcgudusu fazla olunca benı bunaltıyor 7 ay önce işimden ayrıldım yabancı dil kursum oldugu ıcın ıs bulamıyorum sureklı evdeyım boyle alısıncada dısarı cıktımı göze batıyor zaten aksamları falan dısarı cıkamazdım hava karardıktan sonra evde olmak zorundaydım ama artık gunduz cıktıgımda göze batmaya basladı. hıc kımseyle görüşmüyorum tamamen herkeze ybancılastım iş bulamıyorum maddı özgurlugum olmayınca pısıp kalıyorum şimdi bi iş imkanı cıktı karsıma maaşı ve sartları cok ıyı olan bi iş. bı arkadasım vasıtası ıle ama arada sehırdısı ıslerı olabılıyor bu ıste kız kendısıdıe burda calısıyor ve 4 kısı daha var orda aynı bu ısı yapan genc kızlar ama babam kesınlıkle bunu kabul etmeyecegı ıcın soyleyemıyorum ona ama cok ıstıyorum bu ısı 7 aydır kımseyle konusmayıp dısarı cıkmayıp hep içime kapanınca ınsanlarla konusmayı bile unuttum ben bırı bana bısey sorsa heyecanlanıyorum ne dıyecegımı unutuyorum kı ben cok konuskan bırıydım oncekı calıstıgım ısyerını ben yönetırdım bundan cok degıl 7 ay once ben nasıl bu hale geldım nasıl kurtulcam bundan iş bulamıyorum arıyorum süreklı bakıyorum ama bu psıkolojide olunca yanı kendıne güvensız pısırık moralsız olunca süreklı iş verenler tabıkı tercıh etmıyor ama bu benım elımde degıl ben ne yapacagım böyle :( bundan kurtulmak ıstıyorum artık.

Son düzenleme:
üzücü bi durum gerçekten.. bi an önce bu psikolojiden kurtulman lazım ilerde daha büyük sıkıntılar olablr maddi özgürlğn olunca eski güvenin yerine gelir zatn.

üzücü bi durum gerçekten.. bi an önce bu psikolojiden kurtulman lazım ilerde daha büyük sıkıntılar olablr maddi özgürlğn olunca eski güvenin yerine gelir zatn.

Evet cok üzücü bi durum ben bile kendıme acıyorum artık. kaldı kı ıs bulacagım onada ınancım kalmadı artık zaten bende olsam benım gibi birini yanı şuankı halımde olan bırını almazdım işe ne söylecegımı unutuyorum konustugum cumlemın basını bile unutuyorum cok heyecanlanıyorm kızarıyorum resmen ınsanlarla nasıl konusulur unuttum dısarı cıkıp sosyal bı hayatımda olamıyor maselesef bosandıgım donemlerde cok kötuydu yaklasık 1 sene oncesı psıkılojık ılac kullandım oda kılo aldırdı tekrar baslamak ıstıyorum daha cok kılo alısram dıye korkuyorum ben ne yapacagımı bilemıyorum artık.

Evet cok üzücü bi durum ben bile kendıme acıyorum artık. kaldı kı ıs bulacagım onada ınancım kalmadı artık zaten bende olsam benım gibi birini yanı şuankı halımde olan bırını almazdım işe ne söylecegımı unutuyorum konustugum cumlemın basını bile unutuyorum cok heyecanlanıyorm kızarıyorum resmen ınsanlarla nasıl konusulur unuttum dısarı cıkıp sosyal bı hayatımda olamıyor maselesef bosandıgım donemlerde cok kötuydu yaklasık 1 sene oncesı psıkılojık ılac kullandım oda kılo aldırdı tekrar baslamak ıstıyorum daha cok kılo alısram dıye korkuyorum ben ne yapacagımı bilemıyorum artık.

Gerçekten çook üzüldüm.. bunların farkında olmanda çok iyi düzeltebilrsin sadece karar ver umudunu yitirme iş bulmakla başlayabilirsin mesela ama umutlu olmalısın

Gerçekten çook üzüldüm.. bunların farkında olmanda çok iyi düzeltebilrsin sadece karar ver umudunu yitirme iş bulmakla başlayabilirsin mesela ama umutlu olmalısın

İş bulabilsem hersey düzelecek biliyorum ama benım gibi pısırık birini kım ne yapsın kı yani öyle değil mi ilginizede coook tesekkur ederum ben buraya yazınca sankı rahatlıyorum benım bundan öncekı konularıma göz atarsanız görürsünüz ki ben cok acı seyler atlattım bebeğimden daha karnımdayken ayrıldım eski eşimin zoruyla onun acısı zaten dınmez ama o zamanlar bile bu kadar uzun sürmemıstı umutsuzlugum ama bunu bır türlü atlatamıyorum ben.

İş bulabilsem hersey düzelecek biliyorum ama benım gibi pısırık birini kım ne yapsın kı yani öyle değil mi ilginizede coook tesekkur ederum ben buraya yazınca sankı rahatlıyorum benım bundan öncekı konularıma göz atarsanız görürsünüz ki ben cok acı seyler atlattım bebeğimden daha karnımdayken ayrıldım eski eşimin zoruyla onun acısı zaten dınmez ama o zamanlar bile bu kadar uzun sürmemıstı umutsuzlugum ama bunu bır türlü atlatamıyorum ben.

Bütün açtığın konuları okudum çok kötü şeyler yaşamışsın.. senin adına çok üzgünüm bi tanışıklığımız olmayablr ama yaşadıklarını az da olsa anlayabiliyorum. pısırık konusuna gelince sen böyle düşündktn sonra kimse zaten işe almaz.dimdik duracaksın kendine güvencksn bebeğe üzüldm fakat böyle bi adama çocuk doğurmamakla en iyisini yapmışsın sana sahip çıkmıyor bebeğe hiç çıkmazdı

Bütün açtığın konuları okudum çok kötü şeyler yaşamışsın.. senin adına çok üzgünüm bi tanışıklığımız olmayablr ama yaşadıklarını az da olsa anlayabiliyorum. pısırık konusuna gelince sen böyle düşündktn sonra kimse zaten işe almaz.dimdik duracaksın kendine güvencksn bebeğe üzüldm fakat böyle bi adama çocuk doğurmamakla en iyisini yapmışsın sana sahip çıkmıyor bebeğe hiç çıkmazdı

Valla bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bu pek benim elımde değil rahatlayamıyorum bir türlü çok kasıyorum kendimi. Doğrusunu yaptığımı biliyorum o konuda ama insanında içinden çıkmıyor işte çok tesekkür ederim sizede.

şehir dışı olayını söyleme

gün gelirde çıkmak zorunda kalırsan o zaman söylersin yavaş yavaş alışmaya başlar

hem paran olunca kendine güvenin gelir evleri bile ayırabilirsin

Back
X