- Konu Sahibi elifelif12
Ben de baba baskısından sıkayetcı olanlardanım bosandım aılemın yanına geldım suan 25 yasındayım cok kötü günler gecırdım hepsini atlattım kendıme geldım derken bu sefer baba baskısı basladı babam aslında dünyada en cok sevdıgım ınsandır bana cok destek hep arkamdadır ama koruma ıcgudusu fazla olunca benı bunaltıyor 7 ay önce işimden ayrıldım yabancı dil kursum oldugu ıcın ıs bulamıyorum sureklı evdeyım boyle alısıncada dısarı cıktımı göze batıyor zaten aksamları falan dısarı cıkamazdım hava karardıktan sonra evde olmak zorundaydım ama artık gunduz cıktıgımda göze batmaya basladı. hıc kımseyle görüşmüyorum tamamen herkeze ybancılastım iş bulamıyorum maddı özgurlugum olmayınca pısıp kalıyorum şimdi bi iş imkanı cıktı karsıma maaşı ve sartları cok ıyı olan bi iş. bı arkadasım vasıtası ıle ama arada sehırdısı ıslerı olabılıyor bu ıste kız kendısıdıe burda calısıyor ve 4 kısı daha var orda aynı bu ısı yapan genc kızlar ama babam kesınlıkle bunu kabul etmeyecegı ıcın soyleyemıyorum ona ama cok ıstıyorum bu ısı 7 aydır kımseyle konusmayıp dısarı cıkmayıp hep içime kapanınca ınsanlarla konusmayı bile unuttum ben bırı bana bısey sorsa heyecanlanıyorum ne dıyecegımı unutuyorum kı ben cok konuskan bırıydım oncekı calıstıgım ısyerını ben yönetırdım bundan cok degıl 7 ay once ben nasıl bu hale geldım nasıl kurtulcam bundan iş bulamıyorum arıyorum süreklı bakıyorum ama bu psıkolojide olunca yanı kendıne güvensız pısırık moralsız olunca süreklı iş verenler tabıkı tercıh etmıyor ama bu benım elımde degıl ben ne yapacagım böyle
bundan kurtulmak ıstıyorum artık.

Son düzenleme: