• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba aşık oldum

feridec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
12
0
86
Ankara
merhaba ben bugün raslantı sonucu burayı buldum ve hemen üye oldum.kimseye söyleyemiyorum sizler çok güzel yorumlar yapıyorsunuz çok beğendim hepinizi.fazla uzatmayım konuya geçiyorum hemen.
ben rahatsızlanmıştım ve hastaneye gittim doktor genç birisiydi benimle özel olarak ilgilendi numarasını verdi ertesi gün tekrar yardımcı oldu.aradan aylar geçti ben hiç doktoru görmedim.birgün okula giderken karşılaştık tşk ettim ilgilendiği için önce beni hatırlayamadı ama sonradan tanıdı tekrar numarasını verdi işin düşerse ara dedi:asigim:.benim evin hemen yakınında hastane var orada göreve başlamış.sbaah kahvaltısı için ona pasta börek yaptım götürdüm:jeyyar:işleri yoğundu doğru düzgün yüzüme bile bakmadı teşekkür etti sadece.tabi ben çok bozuldum.öğlen molasında beni aradı ilgilenemediği için özür diledi bir gün telafi edeceğim dedi.aradan 1hafta geçti ses yok.ondan çok hoşlanıyorum sürekli gözüm telefonda ama aramıyor iştesenağlama25yaşında ama hala öğrenci olan kızı napsın adam işini gücünü eline almış.bazen sen ara diyorum bazende ne yılışık kız diyecek bekle diyorum.dumur oldum çözemedim imdadıma yetişin

üff çok zor bi durum :umursamaz:
bence sen bikaç kez daha arkadaş gibi git gel yanına, geçerken uğradım fln gibi...bikaç kereden sonra yinede aramazsa...boşver gitsin :mymeka:

yine işi çıkar ilgilenmezse gurur yaparım.benimki acil serviste çalışıyor adam hiç poposunun üzerine oturamıyorki.mutlaka kızlar peşinde pervanedir tepsini boğasım geliyor hele o hemşire arkadaşları varya saçlarını başlarını yolacaktım adamın içine düşecekler.ama ağır birisi kimseye yüz vermiyor canım benim yaa ağlayasım geliyor arasammı aramasammı şaştım kaldım

benim amcamın oğluda acil doktoru iken, sinemaya da giderdi, sevgiliside olurdu, gezerdide.. yani çok yoğun diye birşey yok..

belkide kendi egosunu tatmin eden bir kişilik diye düşündüm ben.. numarayı ısrarla veripte, sonra ilgilenemedim diye arıyor falan..

bence aramayın, şişirmeyin beyefendiyi.. havası biraz insin bakalım..

Şu aşamada seninle özel anlamda ilgilenmediği açık..
Yani çok fazla da ümitlenme..
ılgisini çekmeyi başarabilirsin belki ama aksi de olabilir o zaman üzülürsün.
Pasta börek yapıp götürerek zaten bir hayli alaka göstermişsin:)
Daha fazla ne yapılır bilemem, fazla da birşey yapma bence..
Bekle bakalım:)
ınş.istediğin gibi o da sana ilgi duymaya başlar.

bence önce ilgisini çekmeye çalış,ama abartmadan.ztn yinede aramazsa istemiyor demektir.

içim erisede dişimi sıkıp hanım bir kız gibi bekleyeceğim.şunun kafasına saksı düşsede beni sevse keşkemafoldumben

anaaammm aşkından ölsem hiç tanımadığım bir doktora poğaçalar, börekler yapıp da götürmezdim valla. akannehir
sen elinden gelini fazlasıyla yapmışın, artık beklemen gerek.

mesleğinden dolayı ilgim olmadı hareketleri konuşmaları çekici geliyor bana:asigim:nolur başkası olmasın hayatında:çok üzgünüm:

anaaammm aşkından ölsem hiç tanımadığım bir doktora poğaçalar, börekler yapıp da götürmezdim valla. akannehir
sen elinden gelini fazlasıyla yapmışın, artık beklemen gerek.

ama onun sayesinde ölümden döndüm bilmediğim hastalığım ortaya çıktı pasta börek yaptığımda ilgim yoktu oraya gidince çarpıldım ona

telefonda çok ilgilendi herşeyimi sordu bende yine arar sandım ama aramadı belkide beni deniyor yada umursamamaya başladı.biliyor musunuz ben ilk defa bir erkekten böyle hoşlanıyorum.olmasını gerçekten çok istiyorum.beklemek çok sinir bozucu

Ya iyide doktorların çoğu böyledir...
hasta ve hasta yakınlarıyla çarpık ilişkileri çoktur.
Telefon isterler,telefon alırlar,bir şey olursa beni ara derler...
Nerden biliyorsunda konuşuyorsun diyeceksin şimdi.
Benim eşimde dr...Haliyle çevremizde doktor...
Eşimden de,kendi gördüklerimden de biliyorum bu durumları.

Açıkcası yaptığında bir tuhaf olmuş,pastalar börekler falan.
Sen her telefonunu isteyene bunları götürürsen ohoooo....
Bu kadar güvenme derim ben...
Zaten adamın belirtilerinden de çok masum(!) olmadığı belli

fazla ümitlenme canımm.eğer beklediğin karşılığı alamazsan çok üzülürsünn.
şuan için yapacağın en mantıklı şey beklemekk
olacağı varsa olur zatenn:1closedeyes:

tmm kızlar ilgisiz davranacağım.zaten uzak durdukça daha az acı çekerim.etrafımda oldukça bağlanıyorum onamafoldumben

Back
X