Öncelikle merhabalar herkese iyi bayramlar kızlar, yeni üye değilim ancak bir derdim var. Biraz uzun olcacak ama okursanız çok sevinirim. Dert sayılmaz ama inanın danışacak birine ihtiyacım var. Galiba aşık oldum hem de ilk kez. Küçük bir ilçede görev yapıyorum, bekarım ve 23 yaşındayım. Öğlen yemeklerine çıktığımda bir kaç kez bir kişi gözüme çarptı. Yakışıklı diye düşündüm geçtim. Bir baktım sonra her yerde karşıma çıkıyor. Sevgilisi olmadığını biliyorum ve malesef yeni gelmiş kimse tanımıyor. En son geçen gün fark etti resmen dakikalarca gözlerimin içine baktı. Artık onu görünce resmen fenalaşıyorum. Bugün de tesadüfen aynı araçta karşılaştık hatta bir kaç kişi aynı taksiye bindik. Son anda ben olduğumu farketti şaşırdı benden ve diğerlerinden para almadı taksi parasını o ödedi. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde ve parayı verdiğimde lütfen nasıl olsa ben taksi çağıracaktın dedi. Havaalnında da karşılaştık sürekli kaçamak bakıyordu yanıma gelmedi ve tesadüfe bakın uçakta tam arkama oturdu. Şimdi hiç konuşamadık ve ben galiba bu çocuktan hoşlanıyorum işaretlerde ortada ama ondan bir hareket bekliyorum. Sizce haklı mıyım tatil bitince gidicem nasıl bir yol izlemeliyim.