- 4 Şubat 2015
- 6.333
- 12.751
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben onu görmemişim çok pardon. Ben erkekte hormondan çok anlamıyom.Eşimin sonuçları. 35 yaş.
İlaç tedavisine başlıcaz
Amh USG folikuller. Bunlara her gebelik dusunende bakılıyor mu ? Bende çocuk istediğim zaman doktordan talep mi edeceğim bunları ?Fsh çok yüksek. Kaç yaşındasınız? Amh bakıldı mı? Usg ile foliküllere bakıldı mı?
Bir süre denenmesi istenir bunlara bakılmadan da çünkü tüm değerler anormal olsa da Allah'ın mucizesi gerçekleşebiliyor. Bu tahlilleri yaptırmak düşük müydü yüksek miydi sonuç beklemek bile stres eden bir şey. Ama bence ilk muayenede tüm tahliller yapılsın bir kenara koyulsun. Sorun varsa çözülmeye çalışılsın. Yoksa rahat rahat çalışmalara devam edilsin.Amh USG folikuller. Bunlara her gebelik dusunende bakılıyor mu ? Bende çocuk istediğim zaman doktordan talep mi edeceğim bunları ?
erkekte bu hormonlara neden bakılıyor ki ilk kez görüyorumAy ben onu görmemişim çok pardon. Ben erkekte hormondan çok anlamıyom.Bal0ncuk
Madamoisellee yorum yapar sana. Hiç üzülme dur.
Ben de onu sordum baloncuğa sperm değerlerine göre bakıyorlarmış canısı. Bize hiç bakılmadı.erkekte bu hormonlara neden bakılıyor ki ilk kez görüyorum![]()
İnşaAllah baloncuk. Bem çocukları çok severim rabbim imtihanını bu yönde yapmaz İnşaAllahbir kere başlığı hiç sevmedim belirtmek istiyorum...
sen ben ve bizim gibiler.. hepimiz Anne olacaz...
benim arkadaşım doğuştan regl olmuyordu mucize işte tüple gebe kaldı kızı 2 yaşında....
nefes aldığımız sürece vazgeçmiyecez...
tahlillere gelince ben yorumumu yapmıştm emin ol hormonlar hemen düzelir önemli olan ona eş değer olarak spermlerin düzelmesi... dua edelim düzelsin.. düzelecek :)
Bizede baktılar kuzumerkekte bu hormonlara neden bakılıyor ki ilk kez görüyorum![]()
Polikistik overliyim.degerlerimi merak ediyorum açıkçası. Alttan muayene şart mı bilmiyorum normalde ultrasonla bakıyorlardı ya bekarken .yumurtlamayi kisti filan görmek icinBir süre denenmesi istenir bunlara bakılmadan da çünkü tüm değerler anormal olsa da Allah'ın mucizesi gerçekleşebiliyor. Bu tahlilleri yaptırmak düşük müydü yüksek miydi sonuç beklemek bile stres eden bir şey. Ama bence ilk muayenede tüm tahliller yapılsın bir kenara koyulsun. Sorun varsa çözülmeye çalışılsın. Yoksa rahat rahat çalışmalara devam edilsin.
Bebek tedavisi için. Sperm düşüklüğü hızı mı etkileyebiliyormuşerkekte bu hormonlara neden bakılıyor ki ilk kez görüyorum![]()
Alttan muayene bence çok şart hiç şikayetim akıntım yoktu temiz bi akıntım vardı oo çok enfeksiyon var demişti doktor mesela.Polikistik overliyim.degerlerimi merak ediyorum açıkçası. Alttan muayene şart mı bilmiyorum normalde ultrasonla bakıyorlardı ya bekarken .yumurtlamayi kisti filan görmek icin
Demekki durumdan duruma fark oluyorBizede baktılar kuzumbakiliyor hormonlara spermiograma hepsine..
Ben de onu sordum baloncuğa sperm değerlerine göre bakıyorlarmış canısı. Bize hiç bakılmadı.
Bizede baktılar kuzumbakiliyor hormonlara spermiograma hepsine..
Acıyor mu alttan bakarken? İlişkiye girerken aciyor meselaAlttan muayene bence çok şart hiç şikayetim akıntım yoktu temiz bi akıntım vardı oo çok enfeksiyon var demişti doktor mesela.Alttan bakmadan olmaz.
Ben çok severim bu işleri hatta hard severim. Ama ilk muayenem travma oldu bende. Ön yargılı olmayayım devlet hastanesi diye gittim aklıma geldikçe belalar okuyorum o doktora cart curt soktu usgyi. Uğraşma sen de özele git gayet kibar davrandılar hep özellerde.Acıyor mu alttan bakarken? İlişkiye girerken aciyor mesela
Ben çok severim bu işleri hatta hard severim. Ama ilk muayenem travma oldu bende. Ön yargılı olmayayım devlet hastanesi diye gittim aklıma geldikçe belalar okuyorum o doktora cart curt soktu usgyi. Uğraşma sen de özele git gayet kibar davrandılar hep özellerde.
Bence hard hard sokmus cart curt soksa duramazdinBen çok severim bu işleri hatta hard severim. Ama ilk muayenem travma oldu bende. Ön yargılı olmayayım devlet hastanesi diye gittim aklıma geldikçe belalar okuyorum o doktora cart curt soktu usgyi. Uğraşma sen de özele git gayet kibar davrandılar hep özellerde.