- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Dışarı cıkamıyorum ki arıyımtürkiyede iş bulmak eskisi kadar kolay değil. ben senin yerinde olsam hazır yurtdışındayken orada iş bakardım
sizde haklısınız Amin ..Ünvrste mezunları bile kolay iş bulamıyor sz ortaokul diyorsunz yalnız yaşamak diyorsunuz tek diyeceğim burası türkiye hakkınızda hayırlısı olsun
hergün kavga ediyoruz bna saygısı Yok salaksın yapamazsın laflar havada ucusuyor psikolojik baskı yapıyor..Esiniz kotu bisey istememis ki. Sivri taraflarinizi sizde biliyormussunuz biraz torpuleseniz ne olur ki ? Bence evliliğin biteceği bir durum yok
dışarı niye çıkamıyorsunDışarı cıkamıyorum ki arıyım
sizde haklısınız Amin ..
hergün kavga ediyoruz bna saygısı Yok salaksın yapamazsın laflar havada ucusuyor psikolojik baskı yapıyor..
Resmen kendimi okudum ben de ikizlerim. Bağımsızlik kendine saygı çalışmak sosyalleşmek benim için çok önemli. Ben de evlenip eşim için yurtdışına gttim ve beni hiç olmadığım biri haline getirdi. Kendimden olduğun kişiden nefret eder hale geldim hakaretler aşağılamalar vs. Beni hasta etti ve mayısta ayrılıp ailemin yanına geldim. Şu an 4 aydır ayrıyım boşanma süreci sürüyo her geçen gün bu kararı alabildiğime daha çok şükrediyorum.Merhaba kizlar ,
5 yildir evliyim ,bana saygisi olmayan bir esle evliyim.
Sen ne bilirsin salaksin laflar havada ucusuyor.
Ben ikizler burcuyum,hic agri basli degilim,olamam , olmamda cilgin bir tipim var kendisi de hep bni uyariyor. Degis diyor,Ama Ben degisemem karakterim bu ödün vermek istemiyorum.
Askim bitti saygim bitti.
Bir insan pskolojikmen cokebilir mi ?
Coktum.
Cikmazdayim.
Ne ypcam Ben disaridaki hayat nasil olacak bosanirsam.
Hep bir Iyi bir kotu oluyor ugruna neler verdim. O yurtdisinda calisiyor diye ailemi birakip yanina geldim ne Arkadaş cevrem var ne sosyal hayatim..
Neler önerebilirsiniz kızlar hayatta calışmadım boşanırsam ne ypcam aileme yerlesmek istemiyorum cok kalabalık bir ailem var yanlızlıga alıştım.
Hep bir ileri bir geri gidiyorum cesaret edemiyorum boşanmaya ne yapmayalım kızlar akıl verin ..
Ortaokul mezunuyum açık ilk ögretimden liseyi bitirmek istiyorum off aklım karışık.. ne yapacam ben hiç bir fikrim Yok burda boşananlar varsa hayata nasıl tutundunuz..
Canım sen evlisin farkında mısın?Merhaba kizlar ,
Ben ikizler burcuyum,hic agri basli degilim,olamam , olmamda cilgin bir tipim var kendisi de hep bni uyariyor. Degis diyor,Ama Ben degisemem karakterim bu ödün vermek istemiyorum.
Coktum.
Cikmazdayim.
Hep bir Iyi bir kotu oluyor ugruna neler verdim. O yurtdisinda calisiyor diye ailemi birakip yanina geldim ne Arkadaş cevrem var ne sosyal hayatim..
Neler önerebilirsiniz kızlar hayatta calışmadım boşanırsam ne ypcam aileme yerlesmek istemiyorum cok kalabalık bir ailem var yanlızlıga alıştım.
Hep bir ileri bir geri gidiyorum cesaret edemiyorum boşanmaya ne yapmayalım kızlar akıl verin ..
Ortaokul mezunuyum açık ilk ögretimden liseyi bitirmek istiyorum off aklım karışık.. ne yapacam ben hiç bir fikrim Yok burda boşananlar varsa hayata nasıl tutundunuz..
+1 ve azıcık adamın suyuna gitmeye çalış canım sendeCanım sen evlisin farkında mısın?
Sen kendini biliyordun madem niye evlendin hem kendini hem adamı yaktın.Eşin demek ki ağır biraz sende tam tersi ya birbirinizi tamamlayacaksınız yada herkes kendi yoluna.Biraz kendini törpülesen boşanacak bir durumunda yok bence.
Yurtdışında neredesin? Dil bilgin ne durumda?Merhaba kizlar ,
Coktum.
Cikmazdayim.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim .Türkiye'de iş bulursunuz bulmasına ama üniversite mezunlarının bile çoğu asgari ücretle çalışıyor. İstanbul'a gelirseniz alacağınız maaşla bir kadının güvenli yaşayabileceği bir semtte ev kiralamanız falan hayal. Tüm maaşı da verseniz yetmez.
Ama karakteriniz sebebiyle herhangi bir işte barınabileceğinizi düşünmüyorum. Daha doğrusu sizi bir işte tutmazlar demiyorum ama siz sabredip durmazsınız gibi geliyor.
Benim annemin danışmanlık bürosu var, yatılı çocuk ve yaşlı bakıcıları ne fatura ne yeme içme ne barınma derdi olmadan tertemiz 3000 tl maaş alıyorlar, tamamı kendilerine. Ama sizde bunu yapacak ışığı göremedim.
Orda şartlar nedir? Kendinizi uygun gördüğünüz herhangi bir iş var mı veya?
Sen sen ol karekterinden asla ödün verme.. kimse içinde degişmem beni böyle begenmiyorsa zaten hiç sevmiyordur.Sevdiğiniz adam için değişin ama sizi aşağılamasına izin vermeyin.. inşallah hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?