galiba bende döşük yapiyorum

AdenNur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
118
38
43
Cok korkuyorum bebeyimi kaybetmekten iki göndür kanamam var boktura gittim dedi döşük yapiyorsun bitakim ilac verdi eve yolladi git evde israat et bu ilaclari kullan eyer döşük yapmasan 15 gön sonra gel bana dua edermisiniz bu mubarek öcyalarin hürmetine rabim bebegimi bana bagişlasin amin

Cok korkuyorum bebeyimi kaybetmekten iki göndür kanamam var boktura gittim dedi döşük yapiyorsun bitakim ilac verdi eve yolladi git evde israat et bu ilaclari kullan eyer döşük yapmasan 15 gön sonra gel bana dua edermisiniz bu mubarek öcyalarin hürmetine rabim bebegimi bana bagişlasin amin

:KK43:(( Normal kanama şeklindeyse benim doktorumda kork demişti, umarım verilen ilaçlar işe yararda düşmez bebeğin.Sende uzan ve ayaklarını yukarı kaldırarak istirahat et sadece tuvalet için kalk bir müddet. Yiyecek ekmepi varsa tutunur sana canım dualarım seninle

cokk gecmis olsun ins bebegin tutunur sana benimde kagverengi seklinde geliyo yerlesme degil cnku o gelmisti onceden yolculuktan sonra oldu bende cok korkuyorum 1mayis diye doktor calsmiyoms senin nirmal bildigimiz kan mi kahverengi akinti mi benim surekli kahverengi akintm vat

cokk gecmis olsun ins bebegin tutunur sana benimde kagverengi seklinde geliyo yerlesme degil cnku o gelmisti onceden yolculuktan sonra oldu bende cok korkuyorum 1mayis diye doktor calsmiyoms senin nirmal bildigimiz kan mi kahverengi akinti mi benim surekli kahverengi akintm vat
İlkide kandi doktur ilac verdi 3yatiyorum şimdi kahve rengi oluştu acile gitsene aciller acik oluyor seninki kac aylik

İlkide kandi doktur ilac verdi 3yatiyorum şimdi kahve rengi oluştu acile gitsene aciller acik oluyor seninki kac aylik

aciller yaniltiyo diye gitmiyorum canim bana dis gebeleik demisti kadin dogumcu en iyisi benim 4haftalik senin kac aylik benimde kahverengi lekem var yola ciktim diye oldu senin niye oldu ben bitek folik asitalyrm

Ayni durumdayiz

Ben butun belirtileri kaybettim su anda lekelenme devam ediyor, sanirim saglikli yumurta olusmadi bende cunku korunma ignesi olmustum 6 ay once. Umarim Sen saglikla devam edersin...

ins gecer durumumuz
Allahın izniyle hiç birseycik olmaz, 2.gbeliğimde ben de aynı seyleri yasadım , biliyorum cok zor ama bebeğim birbucuk yasında ve cok sağlıklı, maaşallah ... korkmayın, esiniz abdestliyken karnınıza elini dokunup 77 kez ya mubd-i desin ...

Bende bebeğimi yeni kaybettim 6 haftalik çok üzülüyorum aklıma geldikçe ağlıyorum neden böyle bişey oldu anlamıyorum bidaha hamile kalırsam aynı şeyleri yasarmiyim:KK43::KK14:

Allahın izniyle hiç birseycik olmaz, 2.gbeliğimde ben de aynı seyleri yasadım , biliyorum cok zor ama bebeğim birbucuk yasında ve cok sağlıklı, maaşallah ... korkmayın, esiniz abdestliyken karnınıza elini dokunup 77 kez ya mubd-i desin ...
tamam kuzum ck sagolll

kızlar hamileyim diye sevinirken akşam kanamam başladı kahverengi şekilde kan testi 236 çıktı bugun ise kanamam devam ediyor doktor heme gel dedi dış gebelikte olabilirmiş dua edin ne olur bugun kan testi tekrar yapılacak ama işten çıkamadım daha baş dönmem de var ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar benimde aksamdan bu yana kanamam var acile giitik iğne yaptılar serum taktılar ultrasondan baktılar bebek hala duruyormus çok şükür; ama hala kanamam devam ediyor ve aynen adet sancısı gibi ağrılarım var eve gönderdiler bol sıvı ic uyu dediler çok korkuyorum Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun,
Benimde oğlumda hepinizde olan sorunlar vardı kanama kahverengi akıntı vs sabah işe akşam acile giderdik eşimle sonra bi doktor Zeynep kâmilde progestan verdi nekadar kullandım bilmiyorum ama bi daha hiç olmadı 7 ayda çalışdım.
Rabbim kucağınıza almayı nasibetsin bide kızım oldu sonrasında onda da ne kanama ne akıntı hiççç bişey olmadı.

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun,
Benimde oğlumda hepinizde olan sorunlar vardı kanama kahverengi akıntı vs sabah işe akşam acile giderdik eşimle sonra bi doktor Zeynep kâmilde progestan verdi nekadar kullandım bilmiyorum ama bi daha hiç olmadı 7 ayda çalışdım.
Rabbim kucağınıza almayı nasibetsin bide kızım oldu sonrasında onda da ne kanama ne akıntı hiççç bişey olmadı.
İnşallah canım bizde senin gibi hayırlısıyla sağlıklı mutlu bir şekilde alırız bebislerimizi kucağımıza

Benimde kanamam bi hafta oldu kese bozulmaya başlamış denildi ama kalp atışları hala vardı yavrumun 1 hafta sonra hiç kanamam olmadı ama keseye hala bozulmaya devam ediyor ama ilginç olan kalp atışları hala duyuluyor salı günü gitmistim bugün başka Dr a gitcem inş düzelmistir yoksa alcaklar Bebeğimi benden Dr bana %99 düşük yapcan dedi ama bende birsey olmadi hala ne kanama ne birsey arada bir sancim oluyor beni. Gibi olan arkadaşlar varmi acaba bebeğim 7 haftalik 4 gun

Benimde kanamam bi hafta oldu kese bozulmaya başlamış denildi ama kalp atışları hala vardı yavrumun 1 hafta sonra hiç kanamam olmadı ama keseye hala bozulmaya devam ediyor ama ilginç olan kalp atışları hala duyuluyor salı günü gitmistim bugün başka Dr a gitcem inş düzelmistir yoksa alcaklar Bebeğimi benden Dr bana %99 düşük yapcan dedi ama bende birsey olmadi hala ne kanama ne birsey arada bir sancim oluyor beni. Gibi olan arkadaşlar varmi acaba bebeğim 7 haftalik 4 gun

yazini okudum gecmis oksun bebegin ne durumda canim

X