galiba bende hamileyim

familyaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
42
0
16
İstanbul
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende.Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.Sorum şu ben ocak ayında boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum 1 ay korundum.Sonra akışına bıraktım olmaz diye düşünürken adetime bir gün kala test yaptım.Sonuç 2. çizgi silik çıktı.Hemen umutlanmak istemiyorum sizce olasılığım nedir.

Hosgeldiniz.. Sizinde kandiliniz mubarek olsun.. Insallah hamilesinizdir, ama zaten iki cizgi cikmis testler yanilma payi cok az.. Isterseniz bi test daha yapin veya doktordan test yapmasini isteyin. Gonlunuzce olsun hersey :49:

Hosgeldiniz.. Sizinde kandiliniz mubarek olsun.. Insallah hamilesinizdir, ama zaten iki cizgi cikmis testler yanilma payi cok az.. Isterseniz bi test daha yapin veya doktordan test yapmasini isteyin. Gonlunuzce olsun hersey :49:

Hoşbulduk. İnşallah öyleyimdir ama ne bilim işte kürtajdan sonra zor olur diyorlar ya o yüzden kafam karışık bugün regl günüm normalde yarın sabah gene test yapacağım bakalım inşşş olur benimle beraber tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin...

Hoşbulduk. İnşallah öyleyimdir ama ne bilim işte kürtajdan sonra zor olur diyorlar ya o yüzden kafam karışık bugün regl günüm normalde yarın sabah gene test yapacağım bakalım inşşş olur benimle beraber tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin...

Neden zor olsun ki bi cok kadin bu sekilde hamile kalabiliyor, Rabbim ne mucizeler yaratiyor :) Siz sikmayin caninizi insallah hamilesinizdir :)

Yarini bekle en iyisi ve bi test daha yap ben silik yazisini okumamisim sanirim :26:Ama silik oluncada bazen dogru oluyor yinede cok umutlanmamak en iyisi sanirim

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende.Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.Sorum şu ben ocak ayında boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum 1 ay korundum.Sonra akışına bıraktım olmaz diye düşünürken adetime bir gün kala test yaptım.Sonuç 2. çizgi silik çıktı.Hemen umutlanmak istemiyorum sizce olasılığım nedir.

canım, seninde kandilin mübarek olsun, allah dualarımızı kabul etsin,
benımde ikinci çizgi silikti, ben ertesı gun bıdaha test yaptım, yanılmayalım dıye, 2.gün yaptıgım testte ikinci çizgi yıne silikti, ama ilk teste gore daha koyuydu, ben adetımden 1 hafta sonra yapmıstım, ıkıncı cızgıler silik cıkınca,( ctesı ve pazardı testlerı yaptıgımda,) ptesı doktora gttım, ve hamıleymısim, inşallah sende hamilesindir :)))
doktora gıt bence, için rahatlasın:)

canım, seninde kandilin mübarek olsun, allah dualarımızı kabul etsin,
benımde ikinci çizgi silikti, ben ertesı gun bıdaha test yaptım, yanılmayalım dıye, 2.gün yaptıgım testte ikinci çizgi yıne silikti, ama ilk teste gore daha koyuydu, ben adetımden 1 hafta sonra yapmıstım, ıkıncı cızgıler silik cıkınca,( ctesı ve pazardı testlerı yaptıgımda,) ptesı doktora gttım, ve hamıleymısim, inşallah sende hamilesindir :)))
doktora gıt bence, için rahatlasın:)

Valla cnm ağzından bal damlıyo hayırlı uğurlu olsun seninde.Bebişini Allah sana bağışlasın.Darısı başımıza yarın sabah gene test yapıcam inş olur.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

canım iyi düşün iyi olsun inş hamilesindir ama bi kan testi yaptır derim :49: kandilin mübarek olsun ...

arkadaşlar birşey sorucam. reglim 17si olması gerekiyordu ki genelde 1-2 gün dışında aksamaz. bugün ayın 24ü ve hala regl olmadım. göğüslerimde şişkinlik ve çok olmasada ağrı var. kasık ağrılarım vardı ama şimdi hissetmiyorum. gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkar. regl geçtiği günden sonra mı başlıyor genelde. birde gebeliğin kaç hafta olduğu regl tarihinden itibaren mi sayılmaya başlanıyor?

arkadaşlar birşey sorucam. reglim 17si olması gerekiyordu ki genelde 1-2 gün dışında aksamaz. bugün ayın 24ü ve hala regl olmadım. göğüslerimde şişkinlik ve çok olmasada ağrı var. kasık ağrılarım vardı ama şimdi hissetmiyorum. gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkar. regl geçtiği günden sonra mı başlıyor genelde. birde gebeliğin kaç hafta olduğu regl tarihinden itibaren mi sayılmaya başlanıyor?

canım inşallah hamilesindir yarın tekrar test yap ve bizede güzel haberi ver inşallah
ALLAH bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin
darısı benim ve isteyen herkesin başına olsun:nazar:

canım adetin hiç bu kadar gecikmiyorsa test yapsana,yaşadıkların hamilelik belirtiside olabilir ama regl belirtiside olabilir aynı belirtiler yaşanıyormuş,ben hiç hamile kalmadım ama öğrendiklerim kadarıyla cevap vermek istedim,hamile arkadaşlardanda cevap veren olur.belirtileri herkes aynı şekilde hissetmiyormuş,hatta KKda okumuştum on haftalık olduktan sonra öğrenmiş bir arkadaş hamile olduğunu,bencede test yapıp pozitifi gördükten sonra insan daha çok belirtileri hisseder herhalde ama şuda var eğer bir gebelik beklentisi varsa yaşadığımız herşeyi gebeliğe yoruyoruz.gebelikte son regl tarihinin ilk gününden hesaplanıyor.

inşallah hamilesindir tatlım

Son düzenleme:
işin gRİP YANI yeni evliyim ve açıkçası hamileliği hiç düşünmemiştim. ama nedense şimdi inşallah hamileyimdir diyip herkesten olumlu bi yanıt almaya çalışıyorum.test yapıcam yarın inş .ama daha erken mi diye düüşünüyorum test için

işin gRİP YANI yeni evliyim ve açıkçası hamileliği hiç düşünmemiştim. ama nedense şimdi inşallah hamileyimdir diyip herkesten olumlu bi yanıt almaya çalışıyorum.test yapıcam yarın inş .ama daha erken mi diye düüşünüyorum test için

canım bence bu kadınsal birşey boşuna demiyorlar her kadın annedir diye,acaba dediğinde bile çok mutlu oluyor insan,en güzeli zaten beklemediğin anda kavuşmak dilerim hamilesindir yarın sabah test yap bence erken değil 7 gün olmuş silikte olsa çıkar eğer çıkmazsa iki gün sonra tekrarlarsın

Back
X