galiba bende hamileyim

işin gRİP YANI yeni evliyim ve açıkçası hamileliği hiç düşünmemiştim. ama nedense şimdi inşallah hamileyimdir diyip herkesten olumlu bi yanıt almaya çalışıyorum.test yapıcam yarın inş .ama daha erken mi diye düüşünüyorum test için

Ben 12. gün yaptığımda bile hala ikinci çizgi silikti;)

4 gün kala akşam üstü yaptıgım ucuz bi testte önce negatifti sonra 2 3 saat sonra belirdi cizgi ama cok cok silikti. ilk kalp çarpıntısı o zaman oldu bende :16: tam adet günümde salak gibi en pahalısından erken gebelik testi yaptım negatifti silik milik hiç gözükmedi yani negatifti saatlerce bekledim ama yok yok yok ama yine de anlamsız bi sevinç vardı içimde. eve falan sığamamıştım o derece. sonra adet olmadım tabii ki ve regl günümden iki gün geçtiğinde ilk idrarımla yaptıgım aynı ucuz testte sonuç silikti ama hemen çıkmıştı :52: al-bi markaydı sanırım. eğer varsa O kendini hissettiriyor ben buna inanıyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende.Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.Sorum şu ben ocak ayında boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum 1 ay korundum.Sonra akışına bıraktım olmaz diye düşünürken adetime bir gün kala test yaptım.Sonuç 2. çizgi silik çıktı.Hemen umutlanmak istemiyorum sizce olasılığım nedir.

kesinlikle hamilesinnnnnnnnn.........

Back
X