Galiba bitecek artık bu iş

kültür sorunu kesinlikle var zaten aramızda...bıktım yaa dünyayla bağım kalmadı ölmek istiyorum artık nefret ediorum tüm sülalesinden

isyan etmek yerine hatalarinizi telafi etmeye baslayin...
okulunuza gori donun, cunku para kazanip kendi ayaklarinizin ustunde durmaniz lazim...
suan calisiyor olsaydiniz (mesela okulunuzu bitirdiniz calismaya basladiniz diyelim) o evde 1 dk bile durmaniza gerek kalmazdi kendi paranizla ayri eve cikardiniz zaten (ya esinizle ya da tek basina)...
elleriniz kollariniz bagli sekilde soylenip duracaginiza bir seyler yapin...
evliliginiz 1 ay sonra duzelse bile sonra ne olacagi ne malum? size ekonomik ozgurluk lazim herseyden once...bu sorununuza odaklanin...
okula donmek icin para gerekiyorsa gerekirse ailenizden yardim isteyin ama bir seyler yapin daha 23 yasindasiniz tam okuma uretme cagi...

okulunuza gori donun, cunku para kazanip kendi ayaklarinizin ustunde durmaniz lazim...
suan calisiyor olsaydiniz (mesela okulunuzu bitirdiniz calismaya basladiniz diyelim) o evde 1 dk bile durmaniza gerek kalmazdi kendi paranizla ayri eve cikardiniz zaten (ya esinizle ya da tek basina)...
evliliginiz 1 ay sonra duzelse bile sonra ne olacagi ne malum? size ekonomik ozgurluk lazim herseyden once...bu sorununuza odaklanin...
okula donmek icin para gerekiyorsa gerekirse ailenizden yardim isteyin ama bir seyler yapin daha 23 yasindasiniz tam okuma uretme cagi...

ne yapacağımı bilmemek ne kadar kötü kafayı yemek üzereyim bir yanda eşim bi yanda özgürlüğüm hangisinde mutluluk bilemiorum...arkdaşlarımda evlendi ama ne giyimlerine karışılıo ne sigaralarına bana herşey haram sanki eşimle kalmam için tek sebep sevior olmam başka hiçbirşey yok bana kattığı...yaşamak istediğim hayat bu değil benim evlendiğim adam modern görüşlü saçıma başıma tırnağıma karışan bi tip olmamalıydı çünkü benim çevrem hep bu şekilde...eşim ve ailesine gelirsek o ayıp bu ayıp onlara göre bilemiorum ne yapacam

ne yapacağımı bilmemek ne kadar kötü kafayı yemek üzereyim bir yanda eşim bi yanda özgürlüğüm hangisinde mutluluk bilemiorum...arkdaşlarımda evlendi ama ne giyimlerine karışılıo ne sigaralarına bana herşey haram sanki eşimle kalmam için tek sebep sevior olmam başka hiçbirşey yok bana kattığı...yaşamak istediğim hayat bu değil benim evlendiğim adam modern görüşlü saçıma başıma tırnağıma karışan bi tip olmamalıydı çünkü benim çevrem hep bu şekilde...eşim ve ailesine gelirsek o ayıp bu ayıp onlara göre bilemiorum ne yapacam

Burcum bunca şeye rağmen o adamı nasıl seviyorum diyebiliyorsun ? Kesinlikle normal bir durum değil bu farkında mısın ? sana şiddet uygulayan bir adama sevgi beslemek ve onca olumsuzluğa karşı ''seviyorum'' deyip olduğunuz yerde saymak da neyin nesi ? Tamam eşini seviyorsun anladım peki kendini seviyor musun ? kendini sevmekle işe başlayabilirsin..

istemiyorsan bosanma...egitimini tamamlamak icin bosanmak zorunda degilsin, ben evliyken okul bitirdim, insan isteyince herseyi yapar yeter ki icinde olsun...
ust bastan once sana soyledigimiz konulara kafa yor canim bunlar daha ciddi...genclik yillarin geri gelmeyecek...

kendimi ve eşimi sevmek arasında kalıorum işte...belkide korkuorum geleceğim daha kötü olacak mutsuz olacağım die.bi yandanda içimde bi kırıklık severek evlendim ben bu adamla ya ölürdüm ben onun için.neden böle oldu sanki neden:(onu bidaha göremeyecek olmam içimi acıtıo evet ve cesaret edipte kalkıp gidemiorum işte...acımasız olmalıyım biliorum o nasılki bana acımasızlık yapıosa.ama içim çok acıo artık ağlamak istemiorum:(

ya ben bu konudan cidden sıkıldım artık konu sahibesi arkadaş ne eşini bırakıp gidebiliyor ne sorunlarına çözüm arıyor.tek yaptığı şey buraya yazıp durmak.ya biz senin derdine ne yapabiliriz burdan.çok dirayetsizsin bence

çokmu şey istedim ben ya kirada olsa bi evimiz olamazmıydı...boşanmasam eşime tahammül etsem bile annesine edemeyeceğim bana hiçbişi yapmasalar bile kadının yüzünden nefret ediorum yapışkan çünkü...

ya ben bu konudan cidden sıkıldım artık konu sahibesi arkadaş ne eşini bırakıp gidebiliyor ne sorunlarına çözüm arıyor.tek yaptığı şey buraya yazıp durmak.ya biz senin derdine ne yapabiliriz burdan.çok dirayetsizsin bence

bi yol bulmaya çalışıorum kolaymı sanıosun bırakıp gitmek yada sorunlar pat diye çözülsün cesaret bulmaya çalışıorum sizlerden teselli arıorum derdin yoksa sıkılırsın arkadaşım

çokmu şey istedim ben ya kirada olsa bi evimiz olamazmıydı...boşanmasam eşime tahammül etsem bile annesine edemeyeceğim bana hiçbişi yapmasalar bile kadının yüzünden nefret ediorum yapışkan çünkü...

arkadaşım aynı evde oturacağını zor olacağını bilmiyor muydun

o zaman neden en başından ben aynı evde yaşayamam gerekirse bende çalışır kira da oturur gül gibi de geçiniriz demedin

kadından niye nefret ediorsun sen ilk önce kendi kocana baksana sana değer vermeyen o

kör aşık oluyorsunuz herşeye tamam diyip aynı evi kabul diyorsunuz peki kocacım ben çalışmam,okumam diyorsunuz

sonra da ahh vah diyorsunuz şuan sızlanarak keşkeler diyerek bi yere varamazsınız harekete geçmenin vakti gelmiş geçiyor bile.

bi yol bulmaya çalışıorum kolaymı sanıosun bırakıp gitmek yada sorunlar pat diye çözülsün cesaret bulmaya çalışıorum sizlerden teselli arıorum derdin yoksa sıkılırsın arkadaşım

birakip gitmek istemiyorsan gitme...
sana soylenilen dovunmek yerine harekete gecmen...cunku boyle eline hic bir sey gecmez...
tamam uzuluyorsun cok normal buna diyecegimiz yok ama oturdugun yerden bazi seylerin degismesini beklemek bosuna...
sen kendi kendine karar verip harekete gecemiyorsun anlasilan, bence bir aile buyugune danis yol yordam gostersinler...

birakip gitmek istemiyorsan gitme...
sana soylenilen dovunmek yerine harekete gecmen...cunku boyle eline hic bir sey gecmez...
tamam uzuluyorsun cok normal buna diyecegimiz yok ama oturdugun yerden bazi seylerin degismesini beklemek bosuna...
sen kendi kendine karar verip harekete gecemiyorsun anlasilan, bence bir aile buyugune danis yol yordam gostersinler...

bence de hiç değilse bunu yap

Back
X