Galiba bitiyor :(

felixxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
64
0
36
İstanbul
Daha önce açtığım konuda sevgilimle yaşadığımız şeyleri anlatmıştım. Hastalığı, işsizlik, parasızlık, depresyon vs vs.
Ben son günlerde tavrından aramızın düzeleceğini umut ederken ve buluşma planları yaparken dün akşam şok oldum.
Misafirlerin gideceğini ama evlerindeki iş bitmediği için yine buluşma şansımız yok galiba dedim mesajlaşırken yaptığımız sohbetin ardından.
Gelen mesaj şu oldu: Canım biraz kırıcı olacak belki ama ben seni özleyebileceğim zamanı bekliyorum.biliyorsun ki ben özleyemiyorum.kaç zaman oldu görüşmeyeli ama seni görmesem de olur diyebiliyorum.Birşeyler eksik dedi ( o kendince bir insanı görmeden özlediğini anlamadığını, özlem duygusu hissetmediğini söyler hep)

Bende seni anlıyorum, eksik olan ne peki dedim ne yapabilirim? Hiçbirşey yapamayız malum zorla olacak birşey değil dedi. Biliyorum ama anlamıyorum dedim. Neyi dedi.Son zamanlar, son buluşmalar, duyguların, söylediğin güzel sözler...
Dedi ki benim son buluşma deyince aklıma gelen sadece yorgun ve parasızken olabilecek en pahalı mekanda yemek yememiz, üstelik vazgeçmişken. Kararsızlıkların ve bazen bencilliklerin dedi. Şaşırdım bende. Benim derdim yemek değildi biliyorsun sadece yanında olmak istiyordum ondan böyle yapmıştım. Benim tek derdim seni özlemek.Bencilliğim özlemekten dedim. Biliyorum anlıyorum ama bazen bu yüzden bana eziyet ediyorsun farkında mısın. Beni çok şaşırtıyorsun dedi. Yemek benim umrumda değil dedim. Tekrar özür diledim. Yanlıştı dedim. Yemek olayında değilim ben tavrından bahsediyorum bunu ilk kez yapmadın dedi. Biliyorum ve çok haklısın lütfen affet dedim. Şimdi özlüyorsun yap işte bencilliğini dedi. :(
Daha önce uyardım seni bu konuda dedi. Ben bu ilişkiyi devam ettirmek konusunda şüpheliyim. Uzak kalıp kendimi tamir etmek istedim olmadı dedi. :( Bende yüzyüze görüşelim dedim. Tamam dedi. Gün söyledi. Birşey değiştirecek mi bilmiyorum dedi bende bilmiyorum dedim.

Sonra bana "sakalımı kestim görürsün :) " diye mesaj attı. Bende O kadar söyledin sonunda kestin dedim. Bakalım ne diyeceksin dedi. Sonra bi programa izleyici olarak katılmış izle bu akşam belki seyirciler arasında görünürüm dedi. :53:

Yani ben hiç birşey anlamıyorum. Ne yapmaya çalışıyor. Cidden ruh haliyle ilgili şüphelerim var. Hadi bitiriyorsun, tamam. Be adam bana ne sakalından ya da senin için ne önemi var benim fikrimin? Deli misin? Bir öyle bir böyle. Ne gidiyor ne kalıyor.. Aptal oldum artık. :14:
Lütfen yardım edin :18:

O gün durum şuydu arkadaşlar. Bana acıktım dedim.ben acıkmadım ama eşlik ederim dedim.sonra sen yemezsen bende yemem dedi. sonra bişeyler oldu abisi ile kavga etti telefonda sinirlendi.o arada bana yemeyelim demiş ama inanın duymadım. zaten ben yemekte istemiyordum para harcanmasın diye.ama yinede hadi yiyelim dedim aç olduğu için. sende ne kararsızsın dedi bana kızdı.gitti bi yere oturdu.o seçti mekanı ben değil.ama sonra baktı ki ben üzüldüm durumu toparlamaya çalıştı.şakalar iltifatlar fln güldürdü yine yüzümü.güzel ayrıldık.sonra yine bu konuyu konuştuk tabii.Ben kapattık sanıyordum. Sonraki günler iyiydi. bu olaydan 3 gün sonrada bana uzak kalalım görüşmeyelim demişti.yani 1 ay önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada bir süredir depresyonda, bu konuyla ve hastalığıyla ilgili yardım almaya çalışıyorum. Bu şartlar altında bu tavırların normal olduğu, onu sağlıklı bir birey olarak değerlendirmemem gerektiği söyleniyor.

Kendisi de bunun farkında, hatta konuştuk bir defa. Zaman gerekiyor dedi. Tahammülsüz olduğunu, kırıcı olduğunu, isteyerek yapmadığını falan söyledi. Bunun hastalığı yüzünden olduğunu ve daha öncede bu tip durumlar yaşadığını anlattı. Herşey geçecek dedi. Şimdi ise böyle davranıyor.

Onu çok seviyorum

Ne yapmalıyım???

alttan al seviyosan...ne kadarlık ilişkiniz var merak ettim..

1 yıldan fazladır tanıyorum ama 7 aydır beraberiz. Son zamanlarda evlilik çocuk konuşuyorduk..

Ben hep özverili davranıyorum alttan alıyorum hastalığı yüzünden. Kendini bana karşı kötü hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum.. Yaparım da. Ben onunla bir hayat istiyorum. Oyun oynamıyoruz sonuçta kaç yaşında insanlarız dimi?

işsizlik parasızlık falan demişsin..belkide bilerek böyle davranıyo.. seni sogutmak istiyo olabilirmi diye düşündüm ben!!:26:

Onu da düşündüm. Mantıklı aslında. Çünkü son buluşmamızda yaşadıklarımızı konuşurken bana "senin ne günahın var ki benimle bunları çekesin? " demişti. Bende seni seviyorum ne günahı demiştim.

Ama yine de emin olamıyorum hiç birşeyden. Öyle karmaşık ki!

Bir önceki konuda uzun uzun anlatmıştım. Vaktiniz olur ilgilenirseniz eğer belki okursunuz :26:

okudum şimdi.bence seni üzmemek için böyle yapıyor.kendinden soğutmak istiyor .ilerde üzülmeni istemiyor.seninde bi ara işin olmadığını o günlerde mutlu olduğunuzu yazmışssın.şimdi senin işin var sanırım onun yok.bunuda sorun yapıyordur.

okudum şimdi.bence seni üzmemek için böyle yapıyor.kendinden soğutmak istiyor .ilerde üzülmeni istemiyor.seninde bi ara işin olmadığını o günlerde mutlu olduğunuzu yazmışssın.şimdi senin işin var sanırım onun yok.bunuda sorun yapıyordur.

yok canım şimdi ikimizinde işi yok maalesef :(

ailesiyle yaşadığı çatışmalar da canını sıkıyor bence..

ama 1 aydır yüzünü görmüyorum ve üzülüyorum biliyor. ben onunla herşeye varım. niye bu kadar acımasız ki :(

arkadaşlarım bile ayrılacak ondan yapıyor diyemediler. anlamadık dediler.

şu sakal muhabbeti çok saçma geldi bana. hatta dalga mı geçiyor diye bile düşündüm.

insan ayrılacaksa bir tavrı olur yaa. ne bileyim kısa konuşur keser atar. bir iyi bir kötü.. bu ne böyle???

Hem kel hem fodul dedikleri bu olsa gerek.....Parası yok bir de lüks mekanda yemek yiyorsunuz iş mi yaniii....Hadi o utandı belki sen diyebilirdin hayatım burda yemeyelim ya da 2 simit yiyelim..Aşkta fedakarlık gerek....Baktın parası yok onunla ac geziceksin seviyosan....Erkekler gururlu olur bu konularda bir yere girerken elbet anlaşılır pahalı veya normal boyutta olduğu...

Hem kel hem fodul dedikleri bu olsa gerek.....Parası yok bir de lüks mekanda yemek yiyorsunuz iş mi yaniii....Hadi o utandı belki sen diyebilirdin hayatım burda yemeyelim ya da 2 simit yiyelim..Aşkta fedakarlık gerek....Baktın parası yok onunla ac geziceksin seviyosan....Erkekler gururlu olur bu konularda bir yere girerken elbet anlaşılır pahalı veya normal boyutta olduğu...

Haklısın bende bunu düşündüm. ondan istemedim gitmeyi. ama abisiyle kavga edip sinirlenince sesimi çıkaramadım. o da gitti oraya oturdu. bende seçebileceğim en ucuz şeyi seçip yedim. bu konuda hep hassas davranıyorum inanın. genelde evde yiyip çıkıyorum zaten. sadece çay içiyorum.

ama benimki gurur yapıyor. ben bişey ödediğim zaman bile ben ne işe yaradım ki şimdi diyor. hep sen ödüyorsun ben neyim peki diyince, sen kadınsın ben erkek. benim görevim bu senin değil diyor.

ne yapacağım ben :14:

sakal olayını ben anlamadım...

yaa son mesajlaşma da bu ilişkiyi sürdürmek konusunda şüpheliyim falan dedi bir tavır koydu. buluşalım dedim tamam dedi.
sonra bana "sakalımı kestim :) bakalım ne diyeceksin " dedi.. saçma bir hareket.. ayrılacaksan benim fikrimin önemi var mı? tavrını korusana değil mi?

biz son güne kadar hiç bir sorun yaşamadık. kavgalarımız anlaşamadığımız konular oldu ama konuşarak hallettik. onun problem ettiği bencilliğim 7 ayda 7 kere olmamıştır.
yani böyle bir ilişkiyi bitirmek için ben bunu yeterli sebep olarak görmüyorum. beni uzak tutmaya çalıştığını düşünüyorum daha çok. üzülmeyim diye.
son buluşmalarımızda ilişkimiz hakkında konuşurken ben ona açıkça sordum benden yana bir sıkıntın var mı diye.. yok bitanem ne olabilir, rüya gibi bir ilişki yaşıyoruz biz, hayal ettiğimden bile güzel bir şey bu dedi. senin var mı dedi yok dedim mutlu oldu sarıldık öpüştük fln..
saçma sapan birşey yaşıyoruz yaa :((

siz ne düşünüyorsunuz kızlar??

onu çok seviyorum ve kaybetmekten çok korkuyorum.

Biraz zaman ver bakalim, seni ozledigini gercekten soylicek duruma gelsin..
hem belli ki seni seviyor, bitirmek de istemiyor, bitirmek istiyen insan, senin onun sakali hakkinda ne dusunecegini sormaz elbette..
depresyon zor , issizlik zor, ikisi bir arada daha zor..
sevdiginin isteklerine yetememek de psikolojik olarak zorlar, dengesizlesitirir hem kadini , hem erkegi, bosuna tasalanma bence :71:

Biraz zaman ver bakalim, seni ozledigini gercekten soylicek duruma gelsin..
hem belli ki seni seviyor, bitirmek de istemiyor, bitirmek istiyen insan, senin onun sakali hakkinda ne dusunecegini sormaz elbette..
depresyon zor , issizlik zor, ikisi bir arada daha zor..
sevdiginin isteklerine yetememek de psikolojik olarak zorlar, dengesizlesitirir hem kadini , hem erkegi, bosuna tasalanma bence :71:

haklısın zor tabii biliyorum. bende 1 aydır görmüyorum onu ve artık çıldırmak üzereyim bu yüzden. depresyon ve işsizlik üzerine birde onunla yaşadıklarımız eklendi. tahammülsüz bir insan oldum bende. :53:

Canım bence kendini çok üzüyorsun. Oluruna bırak ve bence kötüsüne hazırla kendini. Sevgilinin psikolojisi hiç düzelecek gibi görünmüyor. Zaten büyük sorunları var. Kolay kolay içinden çıkalacak gibi de değil. Sen ona destek olmaya çalışırken o seni ısrarla itiyor. Kendine bu eziyeti çektirme artık. Kendini düşün biraz. Hiçbirşey senden kıymetli değil. Sevgilin yanında olmak istiyorsa zaten yanında olacaktır. Yok olmak istemiyorsa hiç zorlama kendi yoluna gitsin. İnş. herşey senin için çok güzel olur canım

Back
X