- 14 Mart 2014
- 255
- 58
Merhabalar nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim vardı Kendisi uzman olup gitti. Biz artık ciddiyete bindircektik Mayısta isteme olcaktı annesine demişti hazırlık yapıyorlardı.Ben ona söz vermiştim makyaj yapmıcam asla diye. Cilt analizinde cildmde lekeleri görmüştüm o yüzden.Neyse şu sıralar bana karşı soğuk,uzak,aniden tavırları değişiyor,aniden bağırıyor.Uyanıp annesini arıyor konuşuyor ben arıyorum meşgule atıyor bende bana msj atıcak sanıyorum yada görevde sanıyorum ne atıyor ne arıyor ! msjlaşırkende annesiyle sabah konştugunu kaçırdı ağzından tepki vermedim.Dedim ki pazar akşamı ben bişe dcem ama kızma söyle dedi.Ben rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum dedim anlamadım dedi,anladın işine gelmedi rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum çok değil hafif bi makyaj dedim.vaaaay ben karışmam tabi yap ama sonra bana gelip cildim kötü olmuş krem alalım mı deme sen bu kadarsın işte sözünden duran biri değilsin ki dedi. Sonra bana kızdı mesaj atma ben sana atana kadar kalbini kırarım dedi atmadım ertesi akşam attı sözünü bozmayı gerektirecek neden ne dedi,kendi mutluluğum için dedin güzel cevap pekki senn mutlulugun mu önemli bizim mutlulugmuz mu dedi. İkiside önemli ben mutlu olmasam senide mutlu edemem destek olamam moral veremm kendimi iyi hissetmem lazım senden çok şey istemedim ki hafif bir makyaj dedim dedm. Bugün faceye giriym dedm ortak faceye şifre dğiştirilmiş ismim kaldırılmış,mail şifresi değişmiş. Şok oldum. Hayırdır derdin ne bitirmek mi faceye maili değiştirmişin şifreleri dedim bunun iiçin mi msj attın alla alla sanane ya dedi.Herneyse tartışık bi şok daha yaşadım bana tuttu dediki ben Aileme söyledim biz vazgeçtik,konuşmuyoruz,nişan olmucak ayrıldık dedim kendimde kabullendim buraya kadarmış tamam dedi.Benden bu kadar kolay vazgeçtiysen canın sağolsun sana bişey demiyorum zorla kendimi sana yamayacak arkadan yalvaracak değilim kendin bilirsin haketmedim bunu hoşçakal dedim.Aradan 1 saat geçti msj attı.Ben sözümde durdum mayısta istemeye gelcektim,mutlulugmuz için uğraştım hep yanlış bişeyde yapmadım ama sen sözünde durmadın kafana göre takıldın canın ne istiyosa onu yaptın,yapma dediklerimi yaptın şmdi gelmiş haketmedim mi diyosun sence sözünde durmayan birinee ben nasıl eşim diyebilirim dedi.
Kafama göre takıldığım şeyde Halk eğitimde Kuaforluk kursuna yazıldım,İşaret dili kursuna yazıldım diye. Kuaforlük kursunu bıraktım.Sırf onun gönlü razı değil diye hemde kadın günü gibi herkes bişey yapsın denıldi ben ne öğrencm o zmn orda yemek mi yicem ögrencekmym diye.Çok çenem düştü yahu :) Velhasıl kelam,yarı yolda bıraktın beni kaç kere bıraktın yarı yolda elimden tuttun şmdi gene bıraktın beni çok yaraladın.Ama genede canın sağolsun bu sana son mesajım gidiyorum hayatından dedim bizi ben değil sen bitirdin ben bitirmedim bunun için suçlama beni dedim.Buraya kadar diyen sen oldun benden bu kadar basit vazgeçtin dedim.Allaha emanetsin hep mutlu ol ömrünce hep gül olurmu artık bıdı bıdı yapan birisi yok hoşçakal dedim
Kendi facemi açtım facesine baktım ilişkiyi değiştirmemiş tarihimiz bile duruyor bana son mesajıda görüşürz oldu bende hoşçakal dedim
Sizce hatalımıyım bu durumda
Kafama göre takıldığım şeyde Halk eğitimde Kuaforluk kursuna yazıldım,İşaret dili kursuna yazıldım diye. Kuaforlük kursunu bıraktım.Sırf onun gönlü razı değil diye hemde kadın günü gibi herkes bişey yapsın denıldi ben ne öğrencm o zmn orda yemek mi yicem ögrencekmym diye.Çok çenem düştü yahu :) Velhasıl kelam,yarı yolda bıraktın beni kaç kere bıraktın yarı yolda elimden tuttun şmdi gene bıraktın beni çok yaraladın.Ama genede canın sağolsun bu sana son mesajım gidiyorum hayatından dedim bizi ben değil sen bitirdin ben bitirmedim bunun için suçlama beni dedim.Buraya kadar diyen sen oldun benden bu kadar basit vazgeçtin dedim.Allaha emanetsin hep mutlu ol ömrünce hep gül olurmu artık bıdı bıdı yapan birisi yok hoşçakal dedim
Kendi facemi açtım facesine baktım ilişkiyi değiştirmemiş tarihimiz bile duruyor bana son mesajıda görüşürz oldu bende hoşçakal dedim
Sizce hatalımıyım bu durumda