Galiba boşanıyoruz

Esinizin size hakareti el kaldirmasi kabul edilemez ama mesaj yoluyla gırgır muhabbet hos degil. Buna kim olsa kızar. Siz olsaniz esinizin bayan arkadasiyla mesajlarini gorseniz siz de kizardiniz. Keske bu kozu ona vermeseydiniz. Ama sizin eliniz daha kuvvetli. Calisiyorsunuz ona ihtiyaciniZ yok.. Keske vurmasaydi sozle hakaret evliligi bitirmek icin gerekce olmazdi. Ben uzuluyorum verilen emeklere...

Şiddet ve çocuğu bu şekilde kullanma olmasaydı evliliginizi kurtarma yoluna gidin derdim ama çok üzücü ki ipler kopmuş.

Aynı evdeyken şuan inada bindirmeyin. Belli ki öfke kontrolü kesinlikle yok.

Bu şartlarda evi asla terk etmeyin o gitsin derdim ama şuan için bu tehlikeli görünüyor.

Dava açıp evden uzaklasmaniz gerekiyor.

Her hakkınızı isteyin. Darp raporuyla tazminat, nafaka , altınlar.

Borcta ikinizin kendisi kefil olduğu için.

Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz , öfkesini alevlendirmeden sinsice hareket edin.

Gel kızını al ne demektir ya, birde öğretmen olacak, okumakla adam olunmuyor

Canım öncelikle geçmiş olsun. Her ne sebeple olursa olsun şiddet kabul edilemez. Darp raporu almakla en iyisini yapmışsın. Konuya bakınca belliki eşin laylay lom dediğin adamın sana asıldığını seninde her cevabını onaylama olarak görmüş olabilir. Bu erkeklerin büyük kısmı gırgır şamatayla kadınlara yaklaşmaya çalıştıkları için eşine gelen gırgır şamatayı da farklı algılaya biliyor. Kocanın sözlerindende yaptıklarındanda yaşadığın olayı farklı yorumlamış olduğu belli. Yaptıklarını haklı kılmaz. Kendini aldatılmış gibi hissetmiş. Bir ailenin böyle bir yanlış anlaşılmayla yıkılması çok acı. Tekrar geçmiş olsun.

Siz şiddet ve darp görmüşsünüz.Avukat tutun.Uzaklaştırma çıkarttırıp,şikayetçi olun.O dava açarsa boşanma için siz de darp ettiği için tazminat davası açacağınızı söyleyin ve bunu yapın.Yok anlaşmalı boşanma istersede bütün haklarınız neyse hepsini isteyin öyle kabul edin anlaşmalı boşanmayı. İş toparlanamaz bir aşamaya gelmiş zaten.Bari haklarınızı alıp öyle bitirin.Sinirlenmiş olsa bile sizi dövmüş olması,onu hertürlü suçlu yapıyor.Allah yardımcınız olsun.

Çok çok üzüldüm
Sizi dövdüğü zaman (elleri kırılsın) çocuğunuz neredeydi?
Çocuğuna kötüleyen hemde öğretmen allahımmmm
Artık sizi bastırmasına izin vermeyin nolur yaa.
Cevabını verin.
Kendinizi biliyorsunuz böyle bişey yapmam diyorsunuz dik durun öyleyse.
Aileniz ne güzel arkanızda geri adım atarsanız bu adam sizi çiğ çiğ yer..
çok geçmiş olsun..

Canim oncelikle cok uzuldum lakin. Senin bu adami oncelikle acilen ilk basta cocugun icin bosaman lazim. Boyle bir adamin yaptiklariyla soyledikleriyle buyuyen bir cocuk nasil biri olur onu dusun. Kendine de iyi bir avukat bul. Merak etme adamin donuna kadar alirsin. Bu bir ogretmense yaziklar olsun. Hangi okulda calisiyorsa soylede o okula cocuklarimizi gondermeyelim. Es kaza bana denk gelirse beyninin pekmezini akitirim ben bu adamin. Darp raporunu da ben degil ona aldiririm

Çocuğun yanında mı vurdu size? Elleri kırılsın inşallah böyle sığır erkeklerden nefret ediyorum çocuğun huzursuz ortamda büyümesini istemem şahsen.

Hanimlar lùtfen ezdirmeyin kendinizi. Napiyorsunuz siz ya ne bu haller. Evlilik hayattir sevgidir saygidir. Ezdirmek derken kocalarinizi hice sayin dinlemeyin demiyorum. Ben kocamin ayaklarini da yikiyorum coraplarini da giydiriyorum tirnaklarini da ben kesiyorum. Cunku beni seven sayan incitmeyen fikirlerime saygi gosteren bir adam. Ben de ona sevgimi ilgimi gosteriyorum. Ama adam bana hakaret edecek darp raporu alacak duruma getirecek. Eeee ne yapayim. Napcan bosayacan tabii. Ailen de arkandaymis daha ne istiyon. Yok kredi varmis bilmem ne. Tek kalem de at o evden kilidi degistir koruma karari aldir bosanma davani da ac. Ne bekliyon neyi bekliyon. Merak etme haklarini da nafakani da herseyini de alirsin

Siz calisiyor musunuz?

Suan olmasi gereken sanirim evden ayrilmaniz esinizin ofke kontrolu yok. Cocugunuza soyledikleri kabul edilemez. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu aksam tekrar konustuk hanimlar. Diyor ki okullar tatil olana kadar bir arada kalalim oyle bosanalim dedi. Anlasmali bosanalim, krediyi de suan kiraci var evde, kira parasini dustukten sonra kalan aylik miktari beraber öderiz, 5yilin sonunda da noterde ikimizin de evi satamamasi uzerine bir anlasma yapip evin cocuga kalmasini saglayalim. En azindan cocuk ikimizin cocugu, en azindan bir ev bırakalım ona diyor. Noter anlasmasi yapalim kimse satamasin evi karsi tarafin imzasi olmadan. Diyor. Benim kafam iyice karisti. Haziran ayina kadar beraber kalicaz, barismadan. İdare edicez artik birbirimizi diyor. Babam da diyo ki cocuk icin hazirana kadar katlan, duzeni bozulmasin. Bu adamdan cacik olmaz nasilsa bosancaksiniz. Bosanacagim bu kesin artik. Ama neden hazirana kadar beraber kalalim demis olabilir

Cocugun yaninda vurmadi biz kavga ederk
Bu msjlarla bisry ispatlayamaz yani. Buna sevindim. Benim darp raporu almama asiri derecede sinirlendi. Darp raporu aldim ama sikayetci olmadim. Bu durumda ceza alir mi acaba. Cunku benden iki yil once kiz kardesini de darp etti, kardesi de darp raporu aldi ama sikayetci olmamisti. Memuriyetinin yanacagini dusunuyor biraz

Konuyu tekrar gündeme getirip, sizi yine darp etmeye kalkarsa ne yapacaksınız.Adam siz şikayetçi olmayın diye,sizi kontrol altında tutmaya çalışıyor.Eninde sonununda boşanacaksanız,evden gitsin o zaman.Anlaşmalı boşanma şartlarınıda kendisi hazırlıyor birde.Birarada kalmak istemediğinizi açıkça söyleyin.Gitsin nerde kalıyorsa kalsın.Çocuğu görmesi için zorluk çıkartmayacağınızı söyleyin.

Asla bu laflara kanmayın acil işinin ehli bi avukat bulun namusunuza iftira atmış tazminat bile alırsınız biliyor başına gelcekleri sizi korkutuyor sakın kanmayın

Bildigin korkmus. Hakkinda kamu davasi acilir mi bilmiyorum ki adam onune geleni darp ediyor.. o gitsin evden o zaman cocugun duzeni bozulmaz . Peisman olmus da olabir. Valla benimde gunumun 9 saati is yerindeki arkadaslarimla geciyir.10 senedur memurum cok severim arkadaslarimi kendimi cok sansli hissediyorum bu yonden asla esim kızmaz aramizdaki muhabbete.. o da bilir esler birbirini tanir gelinir gidilir.daha da kimse kimseyi kiskanmamistir oyle bir seyde soz konusu dahi olamaz. Bende esimi kiskanmam kısıtlamam da. Sizin esiniz cocuga bile sizinle ilgili kotu seyler soyluyorken ayni evde nasil olacak iyi dusunun derim.

Y
ya aklını mı yitirdin darp raporunun süresinin dolmasını bekliyor benim böyle bi arkadasım esinden ayrıldı raporu vardı adam adamın ailesi bir oldular kadını geri ikna ettiler sinsice adam 6 ay sonunda bi gece de sessizce evi terk etti kadını boşadı inanmayın böyle adamlara şusn eliniz kuvvetli olduğu için böyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…