Galiba bu ay kesin inşşşşş:)

seydanese

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
73
0
16
İstanbul
Kızlar rüyamda 20 günlük hamileydim annem beni zorla doğurtmaya çalışıyordu ben istemiodum sonra dursun 24 gün dusun öle doğur dedi adetime tam 20 gün var ve bende galibası hamile oldumu 24unde ogrencem içimden ole gelio annemde ole dio ufff bakalım ne olcak içimede öle doğğuyo calışmalarda tam gaz:) allahımmmm isteyen herkese hayırlısını ver

Kızlar rüyamda 20 günlük hamileydim annem beni zorla doğurtmaya çalışıyordu ben istemiodum sonra dursun 24 gün dusun öle doğur dedi adetime tam 20 gün var ve bende galibası hamile oldumu 24unde ogrencem içimden ole gelio annemde ole dio ufff bakalım ne olcak içimede öle doğğuyo calışmalarda tam gaz:) allahımmmm isteyen herkese hayırlısını ver

inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

tatlım inş olur.Ben de bugün gördüm rüyamda kalkmadan hemen önce :) güya beta değeri 2 nin altıysa gebe değil 2 nin üstüyse gebe demekmiş ve benim 2.19 du bi daha yaptırmıştık yine aynı çıkmıştı, hamile çıkmıştım.bat 8 temmuz bebek olduysa eğer muhtemel 1-2 günlüktür acep ben de mi hamile çıkarım :52::1::46::24:

Back
X