zamanı gelince herşeyi yapar diyor doktorlar tatlım..stres yapma kendine lütfen..bende oturmuyor emeklemiyor kalkmıyor deyip duruyordum ama herşey zamanı gelince oluyor merak etme...aynen canimya.bu yaz bitiririm umarim.ama hanim efendi kesinlikle yanasmiyor.gerci tasinma isi falan da var.bu yazda bitiremessem kisin kesin yapamam.digere yaza kalirsa etti 3 yas,,,,,,,,,,,offffffffffff offfffffffffffffffffffffff
masallah ne kadar erken ogretmissin.biz tembeliz daha.her seyi biraz beze servet odeniyor resmen.yemek parasindan cok bez parasiiiiiiiiii
canım benim kızım haziranda yaşına girecek daha...senin ki kaç yaşında...?iyi dileklerin için teşekkür ederim canım..
sonunda başardık 1 ay doldu neredeyse ama bitti çok şükür...
çişimizi öğrenmiştik ama kaka beklemedeydi 3 gündür kakasını lazımlığa yapıyor acaip mutluyum resmen kakaya altın muamelesi yapıyorum:)) darısı başınıza çok güzel bi duygu...
tuvalet eğitimi süresince bütün annelere sabır diliyorum...
kızlar biraz acele etmiyor musunuz? en ideal zaman 2,5-3 yaş arası.kas gelişimi ve tuvaletini tutabilmesiyle ilgili birşey.siz götürüp tuvalete tuttuğunuzda yapıyor olması hazır olduğunun işareti olmayabilir.çocuklar için çok hassas bir süreç.deneyip de olmayınca vazgeçmeye hazırlıklı olmalısınız.oğlum 34 aylık.25-26 aylıkken deneme yaptık.zerre kadar hazır değildi,bunu anlayınca ve araya kış girince erteledik.2 hafta önce bir sabah çıkarttım bezi.ilk gün altına yaptı durdu.sakince söyledim her defasında tuvalete yapabilirsin diye.ilk geceyi kupkuru geçirdi ve sabah ilk lafı çişim var oldu.o gün bugündür 1-2 kaza hariç çişini söylüyor.kaka kabızlık probleminden dolayı biraz sorunlu ama o da halloldu gibi.kısacası demem o ki aceleci olmayın.iki günde vazgeçin demiyorum ama 2-2,5 yaştan önce yapılan denemeler bana gerekli gelmiyor.geç kalacağınızı düşünüp acele işlere girişmeyin.aklı erince emin olun daha kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?