birebir aynisi bende vardi, bir gun esimle daha sevgiliydik cooook uzun zamandir istedigim bir turku bilet bulamadigim bir oyuna bilet aldik kalktik gittik oyuna girmeden annemi aradim oturuyorum dusa giricem dedi gunduz vakti. oyunu izleyemedim ya kayip duserse ya elektrik carparsa, ara verince hemen aradim cevap vermiyo heryanimdan alevler cikti esimi oracikta birakip taksiye atladim eve geldim, dusa girmis cikmis komsuya gecmis:)
bi sene kis cok cetin geciyor annemle babam da elektrikli battaniye sermis yatagin altina, sabah ise gittim onlar uyuyordu, oglen yemegi saati ara ara ne annem ne babam ne de ev telefonu cevap vermiyor. battaniye elektrik kacirdi ikisi de yandi öldu diye isyerinde sinek tutmus kedi gibi dolandim, dayanamadim mudure ciktim anneme ulasamiyorum gitmem lazim dedim kadinin cevabini bile beklemeden taksiye atlayip eve geldim, baktim ki ikisi de telefonunu evde birakmis markete cikmislar...
bir keresinde isten dondum babamin isten donmesine 2-3 saat var daha, evde minicik bir pamuk ve nokta kadar kan var, alevler basti butun sulaleyi aradim kime ne oldu diye, meger bahcede arabayi temizliyorlarmis, babam isyerinde arkadasina kan vermeye gitmis o yuzden erken donmus...
memleketimiz 2 saat mesafede, benim kalmam onlarin gitmesi gerektigi zaman bir ay onceden karnima kramplar girerdi, ya kaza olursa ya takla atarsa vs...
denize gider abim, ya abuk subuk bi yerden atlarsa kafasi kayaya carpar patlarsa...
sonra ne oldu biliyomusun, evlendim. uzaga gitmeyi totom yemedigi icin param baska semtlerdeki guzel evlere yetmesine ragmen anneme yakin bir bir bodrum katina evlendim. sonra hamile kaldim, annemler memleketteydi.
bebegimin kalbi durdu ve kaybettim, annemler memleketteydiler gelmek istediler istemedim, ve o gun benim donum noktam oldu. canim o kadar cok yanmisti ki, annemi babami bile umursamadim kendi hayatima odaklandim. gordum ki kismet olmayinca olmuyor, ben yakin olalim birbirimize diye dibinde bodrum katta oturmaya razi olmustum, bebegim öldügü gun o km lerce uzagimdaydi,
evlenince, hele cocuk olunca geciyor kisacasi yani