Galiba depresyondayim;((

Evet cok mantikli huyu deisti bu sipanin...ama ne cektiriyor....guzel dileklernz icin teesekrr ederim..ama cook yorucu ve yipratici bu kolikmidir adini koyamadiklari her neyse.

Ablamin oğlu çok uyanır aglardi kolik gazlı vs dedi herkes ablamsa yok öyle bişey benim bebeğim çok güzel uyuyor derdi yaw derdim Nerede uyuyor :) kısa süre sonra gerçekten mışıl mışıl uyuyan bi bebek oldu.. sakin kalmak olumlu düşünmek ablama iyi geldi bu da bebegine geçti bence.. kolikse de düzeldi. Moral çok önemli.. yakında 2 çocuk uyurken siz eşinizle çay iceceksiniz.. şimdi azıcık zombi olsanız da:)

Yok tatlim mesele cocuk buyutmek deil derdim bu olsa keske iyi oku...bebeklerin bazilari kolik oluyor gsz sancisi yabi hic susmuyorlar vc ye bile gidemiyosun durum bu
Çocuklardan yoruldunuz hım evet gene de eşinizle konuşun bence yani hiç tecrüben olmadığı için bir şey diyemeyeceğim ama onları eminim çok seviyorsunuz Sadece siz değil bütün anneler yoruluyor ben bile annemi yoruyorum Zaman gelince Teog' a girmiştim Zaman'ında aynı şekilde hiç zamanım yoktu depresyon halindeydim ama bitti herşeyin bir sonu var er ya da geç eminim her şey yoluna giricek geceleyin uykuları iyi değerlendirin :D

Ablamin oğlu çok uyanır aglardi kolik gazlı vs dedi herkes ablamsa yok öyle bişey benim bebeğim çok güzel uyuyor derdi yaw derdim Nerede uyuyor :) kısa süre sonra gerçekten mışıl mışıl uyuyan bi bebek oldu.. sakin kalmak olumlu düşünmek ablama iyi geldi bu da bebegine geçti bence.. kolikse de düzeldi. Moral çok önemli.. yakında 2 çocuk uyurken siz eşinizle çay iceceksiniz.. şimdi azıcık zombi olsanız da:)
Bravo ablana cok takdir ettim.insallh bende atlatirim bu zor gunleri.benim oglan bundan beterdi 24 satti onun ataklari.kizimn ki belli saatlerde ama yinede cok zor cok istemistim kizim bari mazlum olsun onu sevmenin tadini cikarayim die ama nerdeee kardesimn oyle deildi kuzu gibiydi ikiside yada etrafimda hic boyle bebe gormedim benimkiler canavar nasil imreniom bixim bebelerin ne sucu var diom bazen

Back
X