Galiba düşük yapıyorum

Duaherderdedeva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
1.637
1.587
133
33
Hanımlar merhaba iyi günler konuyu tüp bebek yerine açıpta tedavi olanların yada sonuç bekleyenlerin okuyupta moralini bozmak istemedim buraya açıyorum. İlk tüp bebek tedavisi başlamıştım Aralık ayında. 10 ocakta transferim gerçekleşti testte pozitifi yakaladım ama değerlerim 2 katı artmadı sonra %60 yeterli denildi ama zamanla %60 bile artış göstermedi sata göre 7+1 dim ama ultrasonda 4.6 mm lik kese göründü doktor bebek ölü dedi kese boş dedi 1 hafta daha bekledim 1 hafta sonra tekrar gittim kese hala aynı o gün ilaçları bıraktım ve kanamamın gelmesini bekledim gelmedi bugün sabah kürtaj için devlet hastanesine gittim tüp bebek olduğunu söyleyince doktor kürtaja yanasmadı ilk gebelik diye ve cihazlar eski tekrar hamile kalmana engel olabilir ben bu riski göze alamam dedi sonra üniversite hastanesine gittim ordaki doktorda salı gününe kadar bekleyelim dedi ama sata göre 9.haftadayım bana zararı olacağından korktuğumu ve artık istemediğimi kürtajla alınmasını istediğimi söyledim yinede bekleme taraftarı olduğunu şuan için herhangi bi risk olusturmadıgını söyledi aradan 2 saat geçti kahverengi leke başladı şimdi ise kırmızı kana dönüştü düşük mu yapıyorum? Bu süreci hızlandırmak için kendimi yorucu bişeyler yapsam hızlanır mi süreç? Başından böyle bişey geçen oldumu?

Ben düşük yaşamadım ama bildiğim kadarıyla düşük yaşayanlara da hcg ölçümleri yapılıyor belli aralıklarla düşük bu şekilde netlestiriliyo. Şuan bebeğin kemikleşme Yapısı oluşmadığı için ilaçsız da kürtaj olmadan düşüğü tamamlayanlar var. Elbette doktora gidin Rabbim inşallah en doğru en güzel şekilde size de meleğinizi sağlıkla sıhhatle nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…