Galiba düşük yaptım beta hcg değerim düştü 3 günde

velavela

Önümüzdki maçlra bakcz :D
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
367
-1
46
Gaziantep
Cumartesi kan testi yaptım 10.96 cıktı hamilesin dediler.bugün yaptım 4.75 galiba değilim peki düşük yaptıysam belirtisi olmaz mı bunun?

Cumartesi kan testi yaptım 10.96 cıktı hamilesin dediler.bugün yaptım 4.75 galiba değilim peki düşük yaptıysam belirtisi olmaz mı bunun?

Canım geçmiş olsun kimyasal gebelik geçirmişsin. Bu da bi düşük şekli ama tam düşük değil yarı düşük deniyo. Belirtisi normal adetten biraz daha sancılı ve yoğun kanamadır bende öyle oldu 3 kez yaşadım bunu Rabbim bi daha yaşatmasın inş. Yeniden geçmiş olsun.

geçmiş olsun..
bunu her bayan bilmeden yaşarmış..haberi bile olmadan adetle atarmışş..
yanlız bayanlar artık bilinçli olduğu için ve adet gününün geçmesini beklemediği için farkına varabiliyorlar..
biyokimyasal gebelik deniyor..kese oluşmadan adetle atılıyor..
bende yaşadımm...zaten bir çok kere de yaşanırmış...

Cumartesi kan testi yaptım 10.96 cıktı hamilesin dediler.bugün yaptım 4.75 galiba değilim peki düşük yaptıysam belirtisi olmaz mı bunun?[/QUOcanım bende 2 gün önce kimyasal gebelik geçirdi. değerlerim 1000 iken 2 gün sonra 0.38 e düştü. regli gibi kanamam oldu ama 2 gün çok oldu kanamam sonra bitti. değerin düştüğü halde hala regli olmadıysan doktora gitmeni öneririm çünkü büyük ihtimal kimyasak gebelik yaşadın. ama kimyasal gebelik tam bi düşük değil sessiz düşük diyor doktorla buna regli ile sonlanıyor. değerlerim 1000 ike doktora gittim 2 gün sonra düşerse değerler kimyasal gebelik dedi ve ölede oldu.

Back
X