böyle insanlar çok zordur. çok ketumdur,kapalı kutu gibi.ne düşündüğünü ne hissettiğini asla bilemezsin. ama yanındayken sana öyle iyi davranır ki ve öyle güvenilir gözükür ki vazgeçemezsin de. sorun olduğunda ya susar ya da kaçar, asla kavga da edemezsin ağız tadıyla. insanı kanser edebilirler yani.kafaya bişey taktıysa aylar sonra söyleyebilir şu zaman şu olmuştu ben de ona kırıldım falan diye. duygusal zekaları düşük sanırım böylelerinin,ciddi iletişim sıkıntısı yaşanır bunlarla. değişirler mi bilmiyorum, belki düzenli terapi falan görmeleri lazımdır, o da sorunu kabul edip değişmek isteyip istemediklerine bağlıdır. zor bir durum. :26:
2 aydir...Ne kadar süredir birliktesiniz?
Böyle birini tanıyorsun galiba canım Açılması için ne yapmalı açılsın biraz rahat olsun istiyorumgenelde böylelerı bırden bı açılıyor, durdura bılene aşk olsun
seviyorsan çaba göster düzelmesi için ama herkesin harcı değil bu karakterle anlaşabilmekbu kişilerle yapılan evliliklerde anne de babada ev reisi de bir çok misyon kadına kalıyor bir süre sonra patlama olmaması mümkün değil erkek biraz daha girişken ve otoriter olmalı yada kendisinden çok daha pasif bir bayanla birlikte olmalı
Erkek arkadaşının yapısı mı böyle yoksa gerçekten sosyal fobi hastası mı ondan emin olmalısın önce.
Ben de bu hastalığı geçirdim ama bu hastalıktan kurtulan şanslı kişiler arasındayım açıkcası çoğu insanın yıllarına alabiliyor kurtulmak benim de yıllarımı aldı ama benden çok daha uzun süre bunu çekenler var.
Bence açıkca sor kendi yapısında utangaçlık mı var yoksa gerçekten böyle olmayıp hastalığından dolayı mecburen mi böyle davranıyor. Ben mesela yapı olarak çok farklıydım aslında sosyalleşmeyi topluma girmeyi sever ama hastalığımdan dolayı girmek istemezdim.
Hastalıksa eğer çaresi var merak etme zorlu bir süreç dahi olsa sen yanında olduğun sürece bunu birlikte atlatabilirsiniz. Fakat yapısı böyleyse ve sen sosyal bir insansan ikiniz için de zor olacaktır.
karekteri ağır olabilir sessiz çekingen olabilir konuşmayı sevmeyebilir anlıyorum mizaç meselesi insan sevgilisinede böyle olmamalı bence senin yanında rahat olmalı konuşmalı hareketlerini kısıtlamamalı bence :44:
Yengeç burcu erkeğidir panik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?