- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
aptal ya aptalEşinizi o gruba sokmanız hata.
Sinirlenecek bişey yok. Dalga geçersiniz ergen misin falan diyeaptal ya aptal
çok sacma davranmaya başladı bu sıralar.cocuk ya o ben büyüttüm onuE yok artık daha neler 11 yaşınızdaki kardeşinizde ne egosu aramış töbe töbe...
Her konuda böyleyse nasıl anlasabiliyosunuz çok çocukça
Maaile olayları abartmayı seviyor olabilir misiniz?
Eşiniz kardeşinizin yaptığı durumu abartmış evet. Peki sizinle alakası olmayan bu durumda eşinizden nefret de abartılı değil mi?
"Maaile" yi ev halkı olarak kullanırım genelde.Bu bir çekirdek aile sorunu..Maaile diyerek sizde abartmiş olabilirmisiniz
Kardeşiniz neden çıkardı acabakızlar o kadar sinirliyim ki. anlatacagım şeye güleceksiniz resmen. 11 yaşında erkek kardesim var benim daha ergen bile degil .aile watsap grubumuz var esim de grup yöneticisiydi kardesim grup yöneticiliginden cıkarmıs bunu o veya bu sebeple. eşimde alınıp gruptan cıktı. kardesinin egosuyla ugrasamam falan dedi. ya eşim cidden normal degil.kendim kocaman 20 li yaslarda görümcelerimle ne sorunlar yaşadım bikere ara bulmadı.
kızlar o kadar sinirliyim ki. anlatacagım şeye güleceksiniz resmen. 11 yaşında erkek kardesim var benim daha ergen bile degil .aile watsap grubumuz var esim de grup yöneticisiydi kardesim grup yöneticiliginden cıkarmıs bunu o veya bu sebeple. eşimde alınıp gruptan cıktı. kardesinin egosuyla ugrasamam falan dedi. ya eşim cidden normal degil.kendim kocaman 20 li yaslarda görümcelerimle ne sorunlar yaşadım bikere ara bulmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?