Galiba esimin üstüne cok düsüyorum..bunaltiyorum ne yapmaliyim

Merhaba hanimlar,

ben galiba esmin üstüne cok düsüyorum.
esim sagolsun cok iyi bir insandir. aslinda iyi bir estirde.
tek ve sanirim erkeklerin evrensel sorunu duygularini gösteremiyor.
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.

bu durum beni üzüyor bazen delirtiyor.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.

ne yapmaliyim hanimlar?
tecrübelerinize ihtiyacim var.
vurdumduymaz kisiligim tavirlarim hic olmadi beceremiyorum.
adam sadece yorgun olamaz mı? anladığım senin enerjin ile adamın enerjisi bir değil.
e sen gene süsünü püsünü yap. buından keyif alıyorsan bunu yapmayı bırakma.
adamda baktın hala oralı olmuyor. peki hayatım de öp yanacıgından.
ya da şöyle düşün belki adamın ilgisini senin süsün püsün çekmiyor da olabilir.
gerçekten kimi insan işten geldsiginde naz caz kur öpüş koklaş istemiyor.

Merhaba hanimlar,

ben galiba esmin üstüne cok düsüyorum.
esim sagolsun cok iyi bir insandir. aslinda iyi bir estirde.
tek ve sanirim erkeklerin evrensel sorunu duygularini gösteremiyor.
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.

bu durum beni üzüyor bazen delirtiyor.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.

ne yapmaliyim hanimlar?
tecrübelerinize ihtiyacim var.
vurdumduymaz kisiligim tavirlarim hic olmadi beceremiyorum.

Merhaba, benim konularimida bir okuyun isterseniz, ustune dusmek fazla aramak , yazmak, hep ilgi beklemek, sikayet etmek vs uzerine gorursunuz ne kadar ters teptigini. bence yapmayin, civil civilsaniz oyle kalin ne guzel, icinizden geliyor. eminim esinizinde hosuna gidiyordur belkide belli edeimyor sadece.
bende hep sordum neden yazmiyosun, neden cevap vermiyosun, neden susuyosun, neden telefonu acmiyosun. adami patlattim sonunda. istedigimin tam tersi oldu eskiden 7 ilgiliydi 10 ilgi bekliyorum diye zorladim suanda 0 ilgideyim.
cidden okursaniz mesajlarimi iyi ornek olabilir size. ne kadardir evlisiniz?

Back