Galiba gerçekten sevilmiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pofi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pofi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
43
0
36
Diğer
Iyi akşamlar arkadaşlar keyfim kaçtı akşam akşam iki aylık bir ilişkiye sahibim farklı şehirlerdeyiz yani görüşme imkanımız sadece telef.. Olaya geleyim bugün karne tatili biliyorsunuz sevgilim öğretmen karneleri verecek ve arkadaşıyla onun memleketine gideceklerdi..okuldan çıkışta aradı beni gidiyoruz diye. .oyle kapadik molada ararim dedi aradi 2dk konustuk. aradan alti saat gecti mesaj yazdim aklim sende cevap veremezsin diye aramiyorum, neyse aradi beyfendi konustuk yine ve o an moralim sifirlandi bireysel araba ile gitmis ! bir sey demedim kapadim. . .2,3 gundur sevgisi konusunda zaten dusunceliydim bu da tuz-biber oldu.sizce kuruntu mu benimki?ne yapmaliyim?

farklı şehirlerde olup telefonla bi ilişkiyi sürdürmek zordur ama gerçekten imkansız değil,belki de yalnızlıktan ve özlemekten bunaldığınız için kuruntu yapıyorsunuz.bir de erkekler biraz umursamaz ve düşüncesiz oluyor böyle konularda,bayanlar bazen tahammül edemese de bir süre geçtikten sonra ilişki rayına oturuyor ve bu konuda ortak noktada buluşuluyor.eğer sevgi,sadakat konusunda bir şüpheniz yoksa biraz daha sabretmeniz iyi olur

Bu hafta öğretmenler için yoğundu,fazla ilgi gösterememesi normaldir.Belki sen karne günü nasılsa işi bitecek,benimle rahat ilgilenir diye fazla anlam yüklemiş olabilirsin.Telefonla mesajla filan hemen karar verip moralini bozma.Biraz zaman tanı,biraraya gelince bakarsın herşey düzelir.

Teşekkürler yorumunuz için işte diyorum ya kuşku oluştu.en basitinden facebookta ailesi var diye benim sevgilisi gibi yazmamı istemiyor.gerci ben de sevmem reklami. benim sayfama o hariç herkes yazıyor yani orada olanlar umrunda değil hatta kasıtlı adres aldım kendi kendime yazdım onu bile umursamadı.. Sorduğum da ben seni çok seviyorum diyor,evlilik istemini ilk belirten o dusunun 2 ayda! ama en basiti bu facebook olayi iste aptal yerine koyulmak istemiyorum

Beni araba tutar biliyor musunuz. Kaç yaşına geldim hala on tane ilaç içerim, yol boyunca hiç konuşmam, yiyip içmem ki midem alt üst olmasın ama yine de ne yaparsam yapayım yol boyunca hastayımdır. Belki sevgiliniz de yolculuklara dayanıklı değildir ya da yanında başkaları varken sizinle konuşmak istememişti. Hani olur ya bazen alan çok dar olunca öyle uzun uzun sevgiliyle konuşmak mümkün olmaz. Bence kendi kendinize kurmak yerine sevgilinize üzüldüğünüzü belirtin. Sen böyle yapınca kalbim kırıldı diyin. Sizi seviyorsa teselli edecek ve en azından bir süre dikkatli davranacaktır (herzaman özenli olmasını beklemeyin erkek milleti malum bizim kadar ince değil) ama yok sevmiyorsa tersler ya da gönlünüzü almaya çalışmaz. Siz de duruma göre bakarsınız eğer seviyorsa ne ala ama sevmiyorsa daha en başından tanımış olursunuz ve çok bağlanmadan alışmadan çaresine bakarsınız

Araba kendisinin yanında bir arkadaşı var tamam araba kullanıyor o zaman arasa ben kızarım bir mola daha vermişler ve ben hiç aklına gelmemisim altı saat aradığında da arabayı öteki arkadaşı kullanıyordu mesaj atmasam aranmicaktim bile...kesinlikle nekadar kırıldığımı belirteceğim

biz kadınlar kuruntuluyuz bunu kabul edelim ve bu huyumuzdan vazgeçmekde öyle kolay bişi değil ama belkide çok şey kaybediyoruz mantıklı düşünmek lazım canlarım...

:2: biz sadece bizim gibi ince düşünceli olsunlar istiyoruz acaba hiç çaktırmasam da ben de bugün ararsa cevap falan vermesem mi

5 aydır telefonla süren bir ilişkim yanıma geldigi gun bitti.aynen seninki gibiydi.facebookta hiç birseyin altına yorum yapmadı,kimseyi kıskanmadı,kimse senin neyin bu kim şu kim diye sormadı.seminerlere katılıp gecenin yarısı geldim eve merak etmedi.seminerde erkek var mı diye bile merak etmedi.son dönemde abarttı.subaydı kendisi ve doguda habire göreve gigtiklerini söylüyordu.5 gun,2 gun vs.geldiginde sadece geldim canım diye msj atmayı tercih edip aramıyordu.insan özlemez mi sesimi?ben neden aramıyorsun dedim diye arıyordu.zorla aratıyordum resmen.yanıma geldi bana buzgibi davrandı ve benim ona asık gibi davranmadıgımı onu terk etmedigimi dusundugumu iddia etti,sinirlerimi bozdu.tansiyonum dustu alıp bir eczaneye bile götürmedi.metroya binerken ben arkamdan bile bakmadı döndü arkasını gitti.buz gibi mesajlar geldi ardından canımsız,aşkımsız.aklım karısık dedi en son ben ona soğuk davranmışmışım ki ilgisi yok.napacaktım üstüne mi atlayacaktım hayret bişi.sen kararını vermişsin coktan olan 5 ayıma oldu,boşa bekleyip acı cekmişim dedim.seni üzmek en son isteyecegim sey dedi.deyiş o deyiş adamın umrunda değilim.kaldım cektigim acıyla başbaşa.hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.biliyorumki gececek ama cok zor gunler geciriyorum.uzaktan uzaga telefonla olmuyor olmuyor olmuyor.onların dediklerine inanmaktan başka yolun kalmıyor.boşuna beklediginle kalıyorsun.seven adam öyle sana bırakmazdı herseyi söylerdi,arardı,msj cekerdi.biz kadınlar herseyi görüyoruz biliyoruz ama duygularımızı secip görmezden geliyoruz sonra dusundugumuz seyin doğru oldugunu farkettiğimizde boşa zaman harcadıgımızla kalıyoruz.şüphe duyuyorsan inan bana doğrudur.BİTİR !şipheyle yürümez bu iş zaten.eninde sonunda bitecek.mantıgında bitmiş senin coktan.artık pusudasın,uyanmıssın.hatasını bulmaya çalışacaksın kendine haklılığını kanıtlamaya calısacaksın.söylediklerine artık inanmayacaksın.her lafın altını kazacaksın.yapma kendine bunu BİTİR.gercek bir adam bul.

merhaba benim durumumda aynı senin gibiydi canım ben hep bu kuşkularla devam ettirdim ilk zamanlar tanımadığım için huyunu öğrenene kadar şans verdim iyikide öyle yapmışım diyorum şimdi bence sende zaman bırak fazla üstüne düşme sevgi kaygısına kapıldığını belli etme rahat davran ozaman senin bu durumundan rahatsız olup kendisi arayacaktır merak etme..arkaşadalarım bana çok dediler umursamaz davran diye ama ben ilk başlarda onun beni aradığında arkadaşlarımla olsam bile bütün işlerimi bırakıp koşuyordum telefona o ise arkadaşlarına gittiği zaman aramazdı bugün müsait değilim konuşamayacağız galiba derdi bende çok üzülürdüm beni sevmiyor önemsemiyor diye bir gün arkadaşlarımı dinledim ve aramadım mesajda atmadım o yazdığında geç cevap verdim işim var felan diye sonra baktı ki üzerine titreyen ben soğuyorum uzaklaşıyorum sonra kendisi yaklaştı eğer öyle olmasaydı bırakıcaktım ama şimdi nişanlıyız ve beni sevdiğini hep söyler onu tanıma fırasatı ver bazıları telefonu çok sevmiyorlar benim aşkım gibi bol sabırlar dilerim istersen bu takdikleri bi dene..

Zaten gözünün yaşına bakmıyorum ilk ay eski sevgilisini facebook zimbirtisindan silmedi diye bitirmiştim bir şey vesile oldu kendisi istedi yine barıştık şimdi o kızlar yok benim kıskanç olduğumu biliyo hoşuna gidiyo bu ama aynı şeyleri ondan da bekliyorum. nie kiskanim hep evdesin dio sonra f.bookta senin ne yazdigin onemli diyor. gün içinde aramıyor demiyorum arıyor gece saatlerce sohbet edioz. . 6 aydir yuz yuze gorusmedik farkli illerde gorev yapiyoruz galiba kilo aldiim icin oldu bunlar diyet yapiorum bulusma anina kadar verim diye. cam bile acmadim yani o gun bugun kiskanilmaya deger bulmuo demek bi hata yapsa net bitirecem zaten

5 aydır telefonla süren bir ilişkim yanıma geldigi gun bitti.aynen seninki gibiydi.facebookta hiç birseyin altına yorum yapmadı,kimseyi kıskanmadı,kimse senin neyin bu kim şu kim diye sormadı.seminerlere katılıp gecenin yarısı geldim eve merak etmedi.seminerde erkek var mı diye bile merak etmedi.son dönemde abarttı.subaydı kendisi ve doguda habire göreve gigtiklerini söylüyordu.5 gun,2 gun vs.geldiginde sadece geldim canım diye msj atmayı tercih edip aramıyordu.insan özlemez mi sesimi?ben neden aramıyorsun dedim diye arıyordu.zorla aratıyordum resmen.yanıma geldi bana buzgibi davrandı ve benim ona asık gibi davranmadıgımı onu terk etmedigimi dusundugumu iddia etti,sinirlerimi bozdu.tansiyonum dustu alıp bir eczaneye bile götürmedi.metroya binerken ben arkamdan bile bakmadı döndü arkasını gitti.buz gibi mesajlar geldi ardından canımsız,aşkımsız.aklım karısık dedi en son ben ona soğuk davranmışmışım ki ilgisi yok.napacaktım üstüne mi atlayacaktım hayret bişi.sen kararını vermişsin coktan olan 5 ayıma oldu,boşa bekleyip acı cekmişim dedim.seni üzmek en son isteyecegim sey dedi.deyiş o deyiş adamın umrunda değilim.kaldım cektigim acıyla başbaşa.hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.biliyorumki gececek ama cok zor gunler geciriyorum.uzaktan uzaga telefonla olmuyor olmuyor olmuyor.onların dediklerine inanmaktan başka yolun kalmıyor.boşuna beklediginle kalıyorsun.seven adam öyle sana bırakmazdı herseyi söylerdi,arardı,msj cekerdi.biz kadınlar herseyi görüyoruz biliyoruz ama duygularımızı secip görmezden geliyoruz sonra dusundugumuz seyin doğru oldugunu farkettiğimizde boşa zaman harcadıgımızla kalıyoruz.şüphe duyuyorsan inan bana doğrudur.BİTİR !şipheyle yürümez bu iş zaten.eninde sonunda bitecek.mantıgında bitmiş senin coktan.artık pusudasın,uyanmıssın.hatasını bulmaya çalışacaksın kendine haklılığını kanıtlamaya calısacaksın.söylediklerine artık inanmayacaksın.her lafın altını kazacaksın.yapma kendine bunu BİTİR.gercek bir adam bul.

beş parmağın beşide bir değildir nasıl derhal ayrıl diyebiliyorsunuz anlayamıyorum..

bir resmin eksik parçası çoksa o resim resim değildir zaten bunu ayırt etmek sizin bileceğiniz bir şey tabi ben sadece bu günkü olan muhabbetten sevilmediğinizi düşündünüz sandım..
hakkınızda hayırlısı olsun..

Teşekkürler arkadaşım hayırlısı tabi ki...ben de sevilmediğimi düşündüğüm için sizlerden yardım istedim niye böyle oluyo sevgiyi haketmeyenleri buluyoruz hep

Az önce mesaj attım artık dayanamayıp meraktan...ulaştın mı en azından onu şöyle diye soğuk bir şekilde...aşkım arkadaşın ailesiyle oturuyoruz indik ondan konuşamıyorum....gözümden iyice düştü inanılmaz üzgünüm ya

sorun ne ki? bence bi sorun yok sen kuruntu yapıyosun, bi gün de kaç kere konuşmayı bekliyosunuz ki? bu adam öğretmen olduguna göre yaşıda öyle az değildir, liseli aşık mı ki sürekli elinde telefon mesajlassın sürekli arasın?
gitmeden önce aramış bi kere molada aramış bi de msj atmış bence bu yeterli yani.
normalde ne kadar konuşuyosunuz ki günde?

Ya ben bunu sevk ediyormuşum aramaya gbi geliyo...üç öğün konuşuoz işte sabit.....ben arasın demiyorum sürekli en azından bir indik diye mesaj atsaydı ben sormadan sevgili olarak değil inasn olarakta mı haketmiyorum bunu ben....sesizce çıkyorum hayatından o mesaja cevap vermedim zaten bundan sonra da arayıp sormam arasa da açmam--onun Boş vakit eğlencesi miyim ben:19:

bende bi türlü sevilemedim gittiii
2 yıl olduuu sevilemiyorum
sorun nedir çözemedim henüz :1:

en son ilişkim 1.5 ay sürdü
başlarda bende senin gibi arasın msj atsın isterdim
aynı şehirdeydik
buluştugumuz zaman otobüse bindirir inince haber ver derdi
msj atarım hemen cvp verirdi
arardım hemen açardı gayet de sıcak konuşurdu
kız arkadaşımın sevgilisinde kalmıştım bununla çıkmadan önce, konusu oldu söyledim
bir daha kalmıyorsun kimse de dedi
ilgisini sevgisini gösterirdi yanında
ya da bana öyle geliyordu bilemicem

ne olduysa bir gün beni boğmaktan vazgeç dedi
zaten görüşelim dediğimde dışarı çıkmak istemiyorsa görüşmek istemezdi
ki ben sürekli arayan msj atan biri de değilm ki boğayım
suyuna gittim 3-5 gün aramadıgımız msj atmadıgımız zaman da oldu
ama aynı şehirde olunca insan görmek istiyor
2hafta görüşemedik arkadaşlarından dolayı
sonra telafi eder dedim bu yine arkadaşları ile buluşmuş

benim duygularımın senin için bir anlamı yok, sonra telafi edersin diyorum nerde sende o ince düşünce, bencilsin, herşeyi elinle itiyorsun yazıp yolladım
2saat sonra gelen cvp: biz en iyisi yollarımızı ayıralım yürütemicem böyle :1:
böyle olacağı belliydi nasıl istersen öyle olsun tşk herşey içinn kib yazdım böylece bittiii :)

ilişki de erkek istekli olmalı
o düşmeli üzerimize
o zaaman sağlam oluyor ilişki

kendinide boş yere yıpratma bırak kendi haline
senin merak ettiğini biliyor ve "ben geldim" demesi hiçte zor değil

düşünme düşme üzerine derim

Son düzenleme:
Kendini merak ettir.evden dışarı çıkmıyorsun demiş,ciknyeni hobiler edin kendine.üzerine çok gitme bırak o seni merak etsin.birçok erkek için kilo önemli acil kilo ver.kendine özen göster.aklı sende kalsın.birde herseyini detayla anlatma,soru işaretleri bırak..bırak ki aramayı öğrensin.

Kızlar boğan birisi değilim hatta inadım tutar mesaj bile atmam .dün yolda diye böyle oldu en son baktım telefon 12 de calıyor açmadım baktım bir daha arıyor insanlık bende kalsin diyerek actim,ne soylese zittini dedim. tartismaktan usandim ben dedim o da o zaman yarın tartışırız dedi anlaşılan uykusu vardı beyefendinin ben de iyi yarın tartışırız hadi iyi geceler dedim ve itiraz etmedi insan bir ozurdiler. ama yemin ettim kendime aramicam numarasini bile sildim.bunlara biz her daim artist gibi mi olcaz kendim icin diyetteyim zaten ,kimse benden onemli degil ne hali varsa gorsun.

Back
X