Galiba gerçekten sevilmiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pofi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana kalirsa sizi seven insan facebook'ta yaptiklarinizi, arkadaslarinizi merak eder.
iliskisi oldugunu profilinizde beraber ekler, ailesi duysa ne olacak yani?
bir de bu evlenmek istemesine cok takilmayin, her erkek kizlari kendine cekmek icin ayni taktigi uygular...
bu evlenme meselesi onlarin silahi gibi, bir kiza boyle bir sey soyledikleri zaman sevilirler ve kiymete binerler cunku...
biz kizlar bu evlilik meselesinde hassas oldugunuz icin bu numarayi yiyebiliriz ama inan erkeklerin (bana gore) %98'i bu evlilik muhabbetini kiz arkadaslarina acar...
ciddiler mi?
iste buna kolay kolay inanmamak gerekir...

Çok haklısınız. Benim de yaşayacağım varmış yaşadım artık gerçekten aşk meşk işlerine kapatacağım kendimi üzülen ben oluyorum .erkekler aşkı kadınlar kadar iliklerinde yaşamıyorlar istisnalar hariç... yeni atandim zaten is hyatina simdilik koydeyim elbet duzelir zamani gelince kendisi bulur isteyen

Araba kendisinin yanında bir arkadaşı var tamam araba kullanıyor o zaman arasa ben kızarım bir mola daha vermişler ve ben hiç aklına gelmemisim altı saat aradığında da arabayı öteki arkadaşı kullanıyordu mesaj atmasam aranmicaktim bile...kesinlikle nekadar kırıldığımı belirteceğim

mesele 6 saat aramamasi mi? Belki cok yeni oldugunuzu icin fazla ustune dusuyorsun ve beklentiye giriyorsun. Arkadasiyla, laflayarak seyahat ediyorlar memleketine zaten gorusmussunuz arada telle. Bence boyle seylerle sevgi olculmez. Sana deger verip vermedigini de zaten anlarsin ama seni 6 saat aramamasindan degil. Sana bakinca yuzunun aydinlanmamasindan, istemsiz bir gulusun yuzune yayilmamasindan.. Musait oldugunda telle konusurken, seni umursadigini hissettirmesinden.. Gerci telle bu isler cidden cookkk zor. Allah yardimcin olsun.

Çok haklısınız. Benim de yaşayacağım varmış yaşadım artık gerçekten aşk meşk işlerine kapatacağım kendimi üzülen ben oluyorum .erkekler aşkı kadınlar kadar iliklerinde yaşamıyorlar istisnalar hariç... yeni atandim zaten is hyatina simdilik koydeyim elbet duzelir zamani gelince kendisi bulur isteyen

a$ka kendinizi kapatmayin tabii...hem a$kin ne zaman gelecegi de belli olmaz, hic ummadik yerden bulur sizi.
erkek arkadasinizi gozleme alin, size davranislarini, ilgisini, merakini olcun bicin.
biraz da siz onun gibi olun, yani arayip sormayin pek.
bakalim ne yapacak?

Aynı yerde çalışıyor olsak zaten ben bukadar umursayan bir sevgili olmazdım bana kalırsa yanında olmamam beni sürekli görmemesi kilo aldığımı duyması beni yeterince dikkate almamasına sebep oldu kilo aldi e koyde de kim var diyo kesin .facei pek umursamiyo biri canim cicim yazarsa kiskanirmis!huyumu bılıyor dün gece okadar şeyden sonra tamam yarın tartışalım deyip uyumazdı ben uyumadım sabaha kadar.

Uyuyan güzel zaten bugün aramayacağım ben yoruldum kendimi bunun yüzünden yapışkan hissettim dün ilk defa o sinirle telden sildim numarasını da ezberlemedim zaten artık istiyorsa kendi uğraşacak benden paydos benim de kız kardeşim geliyo bu gün uzak memleketten hasret gideririz unuturum şu yaşadıklarımı Az.

ben 1,5 yıldır uzaklığa rağmen harika bir ilişki yürütüyorum. işi bile olsa her fırsatta arar sorar beni merak eder. ben onu aradıgımda ikiletmeden açar.iş nedeniyle uzağız ama dip dipe olup yapış yağış aşk yaaşyanlardan çok daha sağlam bi ilişki:nazar: yani gerçekten seven ve aşık olan için uzaklık bahane değil bunu bilir bunu söylerim..

Bu sabah aramadım onu öğlen aradı kaç defa bayağı bir saat sonra açtım kırıldığımı bılıyor telafi edecekmiş kesinlikle! özellikle benden yana sorun varsa uzatma dedim, hayır ne diyorsun sen de var mi dedi...sadece yollar iyi değilmiş, arkadaşının evi de ufak galiba gece beraber ayni odada kalmislar rahat konusamamis haklisin yine de gec aramamaliydim diyor. oldugu yer sorunlu bunu anladim kendi memleketine gitcek yarin orda duzelecek diyo oluruna biraktim artik ben de

Keşke sizi dinleseymişim diyeceksiniz ( inşallah demezsiniz ama) Erkeklerin gerçekten sevmeyeni için herşey elde edene kadar.Sık sık aramalar,mesajlar göndermeler vs.elde ettiklerini anladıkları an bu durum bitiyor.Siz söylenen,kendini neredeyse zorla aratan,kırılan,bekleyen taraf oluyorsunuz.Kaç yaşında insan,okumuş öğretmen olmuş da yanında arkadaşı varken mi konuşamıyor.1 dk sını almaz.o kadar samimiyeti mi yok?madem yok da beraber yola gidip aynı yerde nasıl kalabiliyor? 1 dk bile sürmez "canım geldik.şimdi arkadasımla aynı yerde kalacagım için daha uzun konuşamıyorum.seni seviyorum.sabah görüşürüz birtanem"demesi.bu kadarcık.bizim için hersey bu kadarcık.sonra o ne kadar mışıl mışıl uyuyorsa sizde o kadar mışıl mışıl uyursunuz değil mi?benden uyarması bu böyle devam edecek sonra bütün kuşkularınızda haklı oldugunuzu görecek ve ayrılacaksınız.harcadıgınız aylara yanacaksınız.yuttugunuz yalanlara yanacaksınız.Davranışları tamamen hikayeeeee...kızkardeşimin nişanlısıyla 5 senelik ilişkileri var ve ayrı şehirlerde sürüyor yıllardır.birbirlerini 5 dk habersiz bıraktıklarını bilmem.iki eli kanda olsa mutlaka arar kardeşimi,msj atar.erkek kardeşimde öğretmen ve eşini sevgilisiykende (ki kız istanbulda kardeşim ankaradaydı)1 gun ihmal ettiğini bilmem.ben butun bunları yaşarken karsıma gecip hikayeeee...diyorlardı inanmak istemiyordum aldım ağzımın payını.ben uyarımı yapayım keşke yazsaydım demeyim de yine siz bilirsiniz.kadın milletiyiz canımıza tak dedigi yere kadar katlanırız.

azucena arkadasin yazdiklarina tamamen katiliyorum kizlar...
zorlamayin cidden ve emek de vermeyin sonra uzulen hirpalanan siz oluyorsunuz.. kesinlikle de degmiyor..
konu sahibi arkadasim, bugunku olaylarin sadece bahane oldugu altinda asil yatan sebebin onun tarafindan yeterince sevildiginizi hissedememeniz gayet net belli.
e belli iken siz delicesine sevmiyorsaniz eger neyi zorluyorsunuz?
yok cok asigim birakamam, beni onemsesin diyorsan ona gore taktik uygula..
niye aramadin niye haber vermedin demek daha cok haber vermemesine aramamasina yol acmaktan baska birseye yaramaz.
benden demesi..

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar inanın aynı şeyleri düşünüyorum sizinle kolay kolay teslim olmam artık...hiç yapmadığı bir şeydir mesaj atmak sürekli arar ne olursa olsun ve az önce mesaj geldi aşkım sana olan sevgim hiç bitmiyecek gibi hazır bir mesaj vallahi sevindim desem yalan olur belki de birinden geleni yolladi bana kangren olmus bu iliski.

Back
X