- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Amaneksikolma
Stres yaptığın için gecikiyor adetin canım. Bemce yaşadığın belirtiler de psikolojik. Sakin ol gebe değilsindir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de degilim, sabaha kan golu icinde uyanmak nasip olsunStres yaptığın için gecikiyor adetin canım. Bemce yaşadığın belirtiler de psikolojik. Sakin ol gebe değilsindir..
Kan testi istemiyorum benYine yapsın idrar testini ama içi rahat etsin die bence özel bi hastaneye gidip 1 saat içinde öğrenebilir sevgilin versin tahlil ücretini bi bahaneyle çık yaptır komple rahatla derim 1 saat sonra sonuç elinde olur
Merhaba ablalarım demek istiyorum... Çünkü yaşım 18 ve boyumdan buyuk isler yaptim erkek arkadasimla. Yaklasik 1 bucuk senedir beraberiz bundan yaklasik 3 bucuk hafta once korunmasiz iliski yasadik. Geri cekilme teknigi olsa gerek... Bosalmadigini soyluyor fakat benim reglim 1 hafta gecikti ve bir cok berlitiyu yasiyorum. Bugun iki tane idrarda gebelik testi yaptim ikisi de negatif cikti. Eger reglim gelmez ise 1 hafta sonra tekrar deneyecegim. Cok korkuyorum ve tedirginim cunku hamile gibi hissediyorum ne yapacagimi bilemedim yardimci olabilir misiniz? Tesekkurler... Ayrica idrar testini hangi kosullarda yapmam gerek bir teknigi ya da yolu var mi? Ya da test sonucunu etkileyen faktorler? Simdiden tesekkur ederim.
Ben de oyle dusunmustum zaten, kan tahlili yaptirmayacagim sadece onumuzdeki bir kac gun icinde tekrarlayacagim testi bu yeterli olur bence, tesekkur ederim bilgi icinBence hamile degilsindir. Regl 1 hafta gecince hamile olsan silik bile olsa 2. Cizgi cikar. Sakin kan tahlili falan yaptirma yada yaptiracaksan devlet hastanesinde yaptirma cunku aninda bagli oldugun saglik ocagina gidiyor sonuclar ve evi arayip cagiriyorlar kontroller icin. Bidahada artik dikkatli olursun umarim. Bu korku sana yetmistir diye dusunuyorum
Ne yaptın canım yaptınmı ilk idrarınla test ??Kan testi istemiyorum benzaten korkuyorum..
Vay Arkadaş kimse de bida böyle birşey yapma da stres é girme demiyor.. Ben diyim bari.. okulunu oku evlen ozaman hamile kal canım. İnşallah değilsindir . Yapma etme bida yazıktır . Allah affetsin.
Bu arada bence de değilsindir çünkü en gec 3 gun geçince çıkar testte . Ha bi de bu negatif dediğin testlerin fotosunu at bence bakalım. Çünkü çok silik de olsa pozitif demek. Ben öyle öğrendim de ..
Benim de öyle valla içim yandı. Lise öğretmeniyim ben 18 yaşında ogrencilerim. Keşke bu işlere bulasmasalar.. Tabi konu Sahibi çok pişman .bu önemli !!!aynı şeyi düşünüyordum...
18 yaş daha nedir.. içim gitti okurken.
inşallah bir daha aynı korkuları yaşayacak hatalara düşmez. keşke kimse düşmese..
ama genelde bir kere oldu mu ve sıyrıldı mı düşülüyor.
benim de arkadaşım sevgilisinden yıllarca hamile olmadı ama hiç beklemediği bir anda ikiz bebeklerine hamile kaldı. bildiğin merdiven altında kürtaj oldu.
Allah hepimizi ıslah etsin. Sorumluluğunu bile alamadığımız işlere kalkışmasak keşke..
Ruhunu arındırması için içinin ferahlamısı için olabilir yapabilir içindeki sıkıntı azalır. Pişman olduysa eğer bir daha kendilerini ve ailelerini sıkıntıya düşürcek hatalarda bulunmasınlar es kaza yine tekrar ederse kesin olursa hamileliği olan o minik cana olur. Kendi bedeninizde olsa kimsenin yaşam hakkını ellerinden alamazsınızBencede hamile degilsin. Bir tesbih namazı kılmanı tavsiye ederim.. Zira (egerki muslumansan tabi) dini nikahsiz iliskiye girmek çok büyük günah..
Banada yardim edin fikir verin adetime 7 gun var ama 15 gundur goğuslerim cok agriyor ve kasik agrilarim da var ayrica sol goğsumden sute benzer sivi geldi cok tedirginim test yaptim negatif ciktiUmarim degilimdir ;( peki idrar testini bir daha ne zaman ve nasil yapmam gerekiyor? En kesin sonuc icin yani...
Banada yardim edin fikir verin adetime 7 gun var ama 15 gundur goğuslerim cok agriyor ve kasik agrilarim da var ayrica sol goğsumden sute benzer sivi geldi cok tedirginim test yaptim negatif cikti
Göğsümü sikinca geldi tabiBanada yardim edin fikir verin adetime 7 gun var ama 15 gundur goğuslerim cok agriyor ve kasik agrilarim da var ayrica sol goğsumden sute benzer sivi geldi cok tedirginim test yaptim negatif cikti
İnsalla pozitif cikar cok istiyorum yeni evli olsamdaİki hafta sonra tekrar test yapın. Kesin sonuç çıkar.
Ses gelmemiş ben de merak ettim inşallah bi sorun yoktur. Ben de 3 gündür gecikiyorum adet yok ortada. tüm belirtiler var ama adetyok. 1.5 yaşında bir oğlum var.