- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 33
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Bariz görünüyor bence var iğne etkisi geçmiştir insaallahKızlar çatlatma iğnesi sonrası 11. Günüm adetime 6 gün var dün akşam yemek yerken birden kusma hissi geldi şaşırdım en sevdiğim yemeği yiyordum biraz önce erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi belirdi yoksa ben mi yanlış görüyorum
Bir de iğnenin etkisi olamaz dimi 11 gün geçti üstünden Eki Görüntüle 3256914 Eki Görüntüle 3256915
Ama bence sizde var hayırlı olsun❤ hergun testinizi tekrralayın koyulasmayı takip edinKızlar çatlatma iğnesi sonrası 11. Günüm adetime 6 gün var dün akşam yemek yerken birden kusma hissi geldi şaşırdım en sevdiğim yemeği yiyordum biraz önce erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi belirdi yoksa ben mi yanlış görüyorum
Bir de iğnenin etkisi olamaz dimi 11 gün geçti üstünden Eki Görüntüle 3256914 Eki Görüntüle 3256915
Allah razı olsun regl günümden 1 gün sonra tekrar yapıcamAma bence sizde var hayırlı olsun❤ hergun testinizi tekrralayın koyulasmayı takip edin
Pek anlayamadım canım tekrarla istersen yada biraz daha bekle gün geçsin hayırlı haberler alırsın inşAllahBunlar da benim soldaki dün,sağdaki bugun erken gebelik testi galiba bende yok çatlamanın 12. Günü adetime 3-4 gün var
Teşekkür ederim 6 gün daha bekliycemMerhaba hamile olabilirsin ama 15. Gün net sonuç alırsın çok yanıltabilir çatlatma iğnesi inşallah vardır
Rica ederim 6 gün sonra net çıkar zaten hayırlısı olsunTeşekkür ederim 6 gün daha bekliycem
Tamam canım bwnim insaallahPek anlayamadım canım tekrarla istersen yada biraz daha bekle gün geçsin hayırlı haberler alırsın inşAllah
Benim 13.günde böyle cıkmıstı ama gebelik yoktu inşallah sizde vardır. Bence kan verin bu test çizgi de cıkarıyor comfort dayse benziyorKızlar çatlatma iğnesi sonrası 11. Günüm adetime 6 gün var dün akşam yemek yerken birden kusma hissi geldi şaşırdım en sevdiğim yemeği yiyordum biraz önce erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi belirdi yoksa ben mi yanlış görüyorum
Bu ihtimalin olduğunu da biliyorum da işte bi UmutBenim 13.günde böyle cıkmıstı ama gebelik yoktu inşallah sizde vardır. Bence kan verin bu test çizgi de cıkarıyor comfort dayse benziyor
Kanamanız yoğun muMerhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi 9 gün var adete
Hayır. Sabahtan beri 1 pedin yarısı dolacak şekilde diyim.Kanamanız yoğun mu
yumurtalama döneminde kanama olabilecegini duydum hatta yasadım ama bahsettiğiniz kanama çok geldi bana yumurta catlamasına göre, doktorunuza söyleyin bence bu durumuHayır. Sabahtan beri 1 pedin yarısı dolacak şekilde diyim.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yarın gideceğim hastaneyeyumurtalama döneminde kanama olabilecegini duydum hatta yasadım ama bahsettiğiniz kanama çok geldi bana yumurta catlamasına göre, doktorunuza söyleyin bence bu durumu
Yarın sabah tekrar deneyeceğim11.gun de iğne etkisi olabilir.2 gün sonra tekrar yapın koyulasma varsa kesin beta artmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?