Galiba hamileyim silik çizgi

Dilekdmr59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
33
25
Kızlar çatlatma iğnesi sonrası 11. Günüm adetime 6 gün var dün akşam yemek yerken birden kusma hissi geldi şaşırdım en sevdiğim yemeği yiyordum biraz önce erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi belirdi yoksa ben mi yanlış görüyorum
Bir de iğnenin etkisi olamaz dimi 11 gün geçti üstünden

Bariz görünüyor bence var iğne etkisi geçmiştir insaallah

Bunlar da benim soldaki dün,sağdaki bugun erken gebelik testi galiba bende yok çatlamanın 12. Günü adetime 3-4 gün var

Eklentiler

• IMG_20230603_065304.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 213
  • IMG_20230604_062629.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 209
Ama bence sizde var hayırlı olsun❤ hergun testinizi tekrralayın koyulasmayı takip edin

Merhaba hamile olabilirsin ama 15. Gün net sonuç alırsın çok yanıltabilir çatlatma iğnesi inşallah vardır

Benim 13.günde böyle cıkmıstı ama gebelik yoktu inşallah sizde vardır. Bence kan verin bu test çizgi de cıkarıyor comfort dayse benziyor

Merhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi 9 gün var adete

Kanamanız yoğun mu

11.gun de iğne etkisi olabilir.2 gün sonra tekrar yapın koyulasma varsa kesin beta artmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…