Galiba hamileyim

Ay benim de sat 28 mart neredeyse aynı günlerde doğum yapıcaz inşallah ya ama benim bebişim kararsız, aralıkta da doğa bilir, ocakta da yerim popişini
Benim de 30 Aralık görünüyor, sağlıkla ilerlerse yılbaşında hastaneye gelen doktor bana epey sövecek gibi

Sizin beta kaçtı acaba normal mi 649 çok merak ediyorum çok sagolun
Köyde görev yaptığımız için o zaman kana baktıramamıştım direkt 7 Haftalıkken kalp atışına bakmıştı doktorum. Ama sizin beta değeri sağlıklı gözüküyor korkacak bir şey yok

Çok normal canım bende bugün ikinciye gittim tam 6+1 im sadece kese var erken dedi doktor
Buraya yazmışlar kese içi boş karaysa boş gebeliktir diye benimde öyle bi kabartı bi şey yok görüntüde doktor da erken dedi ama ben burada öyle şeyler okuyunca çok üzüldüm seninkide öyle boş kara mı canım

Kapkara değil canım ama bendede bebiş yol daha geçen hafta kap karaydı herkesin yapısı farklı sabırlı ol bebişin gayet iyidir önemli olan bu hafta keseyi görmek zaten

Kuzum bebe 5.haftada daha milimle ölçülüyor. Susam kadar canlıyı nasıl görsün ultrason strese sokuyorsun kendini boş uere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…