galiba hamileyim

H1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
83
49
Kizlar gunum geceli 7 gun oldu ama hic belirtim yok sayılır iki tane test yaptim ikiside pozitif sizce hamile miyim yoksa test lermi yanlis ?

Eklentiler

• 20150620_151609.jpg
    20150620_151609.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 313
Kizlar gunum geceli 7 gun oldu ama hic belirtim yok sayılır iki tane test yaptim ikiside pozitif sizce hamile miyim yoksa test lermi yanlis ?

daha ne kadar rengi belirginleşsin hamilesin işte :)) kan testi falan yaptır ya da direk kadın doğumcuya git :)

Kan versene cnm ne bekliyorsun :) hamilesin zaten teste bakarsak bariz bir şekilde kan ver daha da kesinleşsin hayırlı olsun :)

Auy kizlar agzinizdan bal damliyor desem yeridir ama daha önce de böyle oldu kan da negatif di cok üzüldüm haliyle az ince saglik ocagina gittim verdim doktor cok da umit vrici degildi karamsarlik coktu vallahi

Süper hamilesiniz masallah bu kadar koyu renkli pozitif bu sitede ilk defa görüyorum :)

tebrikler. ben de ilk defa bu kadar koyu çizgi gördüm. bence de bekletmeden tahlil yaptır

Kizlar cok tesekkur ederim :)) rabbim herkese yasatsin insallah hcg 3077 cikti sizce nasil ? bana cok gbi geldi saglik ocagindaki hrmsire de haftaya kalp atisini dinlet ondan sonra tekrar gel dedi bu arada en son 17 mays da adet gordum ve suan 8-9 gün gbi gecikmis oluyo

X