Galiba hamileyim:)

belovedone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
1.018
841
123
Merhaba herkese. Kızlar benim hikayem şöyle. 15 aylik evliyim, vajinismustum. Egzersizler sayesinde agustosun 3 jnde yendim. Biz cok bebek seven bi ciftiz ve istiyorduk ama bu kadar cabuk olacağını düşümemistik Allaha şükürler olsun. Testimi dun gece yaptim bu üçüncü test ve bat 5Eylul yani dündü.. Kan testine de gidecegim insaAllah her sey yolundadır. Bazen aklima kotu seyler geliyor çünkü kasiklarima bazen cok degisik ve zorlayan bi ağrı giriyor. Bunu yaşayan var mi lütfen tecrubelerinizi yazin. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin:)

Eklentiler

• 20160906_072942-1.webp
    20160906_072942-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba herkese. Kızlar benim hikayem şöyle. 15 aylik evliyim, vajinismustum. Egzersizler sayesinde agustosun 3 jnde yendim. Biz cok bebek seven bi ciftiz ve istiyorduk ama bu kadar cabuk olacağını düşümemistik Allaha şükürler olsun. Testimi dun gece yaptim bu üçüncü test ve bat 5Eylul yani dündü.. Kan testine de gidecegim insaAllah her sey yolundadır. Bazen aklima kotu seyler geliyor çünkü kasiklarima bazen cok degisik ve zorlayan bi ağrı giriyor. Bunu yaşayan var mi lütfen tecrubelerinizi yazin. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin:)

Canım, benim bu konuda maalesef hiç deneyimim yok, yalnızca hayırlı olsun demek istedim. Ben de 3 yıldır uğraşıyorum ama sıfıra sıfır, elde var sıfır :(

Hayırlısı uğurlu olsun bence hamilesiniz benim bundan çok daha silik çıkmıştı testim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayirli olsun ilk zamanlar kasik agrisi karin agrisi olmasi normal korkulacak birsey yok.. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun..

canim ilk zamanlar benim de oluyodu kasik agrim normal o bi an önce doktora git takibine basla ki icin rahat etsin ilk 7 haftaya kadar olmustu benim kasigima aniden agri ama doktor olur demisti simdilerde yok

allah bızlerede görmeyı nasip etsın çift çizgi çok tebrık e derım saglıcakla kucagına almayı allah nasıp etsın bızler içinde dua edermısnız cok ıhtıyacım var

Sanada hayırlı olsun cnm sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına :nazar:

Aynen bende aynı durumdayım :KK43: koca bir Sıfır var elimde :KK43:

Kizlar nacizane ben cok dua etmistim. Vajinismus ken cok bebek istiyordum. 4444 tefriciye okudum vajiyi yenmek ve bebek icin. Gunluk bin tane ya Varis okudum.
Ve daha bir suru dua var. Insallah sizin de hayirlisiyla olur en guzel zamanda saglikla Allah kimseye aratmasin :KK200:

Kizlar nacizane ben cok dua etmistim. Vajinismus ken cok bebek istiyordum. 4444 tefriciye okudum vajiyi yenmek ve bebek icin. Gunluk bin tane ya Varis okudum.
Ve daha bir suru dua var. Insallah sizin de hayirlisiyla olur en guzel zamanda saglikla Allah kimseye aratmasin :KK200:
Amin inşallah cnm bende okuyacağım inşallah aklımda bu aralar biraz telaştayım ama işlerim biter bitmez okuyacağım inşallah :)

Canım Hayırlı olsun hamilesin :) merak etme bende de ilk aylarda fena bir sancı oluyordu. Sanki adet olacakmışım gibi. Ama geçti şimdi kanama yoksa korkmana gerek yok ;) hemen doktora git bence folik asit falan kullanmayı ihmal etme

Canım Hayırlı olsun hamilesin :) merak etme bende de ilk aylarda fena bir sancı oluyordu. Sanki adet olacakmışım gibi. Ama geçti şimdi kanama yoksa korkmana gerek yok :KK66: hemen doktora git bence folik asit falan kullanmayı ihmal etme

Evet canim normal diyorlar rahatladim cok sukur:) dun kan testi yaptirdim 348 çıktı hcg :) adet gunum 5 eyluldu. Folik asit de kullanıyordum 3 aydir:)

Back
X