Galiba hamileyimmmmmm

yasmince

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
271
69
643
Evde test yaptım 2 cizgide çıktı ama esimle ben hala inanamadık pazartei gidip kan tahlili yaptiricam

İnşallah hamilesindir canım
Hayırlı olsun :)
Kaç gün gecikti?

Son düzenleme:
TSk ederim canım:) ama Cok heyecanlıyım .imzamı bile değiştirdim.

Ne kadar güzel sizin için harika bir gün :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınızı almayı nasip etsin.Hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindim.

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

Esim hala inanamıyor doktora gidince inanırım ancak diyor:) biz 2 yıllık evliyiz 3 ay oncesine kadar cocuk düşünmüyorduk , ama ben esime arasira saka yapıyordum hamileyim diye adamcagiz şokta

sonuçu merakla beklıyoruz.:) ınsallah hayırlısı olr sızın ıçn darısı bızım basımıza..

İSteyen herkese nasip olur İns.bende Ogleden sonra gid bir tahlil yaptıracağım . Özellikle geceleri sol Kasigim ağrıyor

İSteyen herkese nasip olur İns.bende Ogleden sonra gid bir tahlil yaptıracağım . Özellikle geceleri sol Kasigim ağrıyor

yasmince ikimizinde siteye göre doğumu aynı :)) bende bugün doktora gittim ama çokk kalabalıktı yarın öğleden sonra sonucumu alıcam, temmuzun 31nde son adetimdi ağrılarım vardı 1eylülde idrar yaptım ve iki çizgi görünce şok oldum:))))) bende hala inanamıyorummmmmm

Evet hersey aynı :) hayırlısı olsun ikimiz icinde . Tahlili sabah yapıyorlarmış ama dr.la konuştum evde 2 çizgiyi gördüyseniz kesindir dedi . Jinekologada 2 hafta sonra gitsende olur diye söyledi ama kararsızım

sen ailehekiminemi gittin? orda sabahları alınıyor kan,kadın doğum gittiğnde doktorun hemen yzar, devlethastanesnde yapıyorlar.bence sen kadındoğuma git ilaç verecek ihmal etme. ben bugün gittim doktora söyledim idrara da 2 çizgi var dedim oda rahim büyümüş dedi gebelikte oluyormuş ama kese gözükmüyor dedi emin olmak için kan istiyorlar. yani doktorun sana gebe diyebilmesi için kan testi şart:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…