Galiba ikiz düşürdüm :(((

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Kızlar bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam oldu bi hafta sürdü sonraki hafta bi daha kanamam oldu dkra gittim hamilesin dedi test yaptı HCG değerin düşmüş düşük yapmışsindir dedi bi ay içinde nasıl iki kez düşük olabilir ikinci iliski bile yasanmamisken. Ben hale hamilemiyimdir acaba diye düşünmeye başladm doktorlar hiç ilgilenmedi. Ve kan için kullandığınız ilaçlar varsa söyler misiniz kızlar :(

Tatlım 15 gün ne sürdü ki öyle bende aynı kanama geçirdim adet gbi aynı 5 günde azaldı 7 günde bitti boş gebelikten. Sen mutlaka bi daha doktora git ama iyi bi doktora gt çok onemli mevzular bunlar

Tatlım 15 gün ne sürdü ki öyle bende aynı kanama geçirdim adet gbi aynı 5 günde azaldı 7 günde bitti boş gebelikten. Sen mutlaka bi daha doktora git ama iyi bi doktora gt çok onemli mevzular bunlar
Benimde ilkin beş gün ssürdü bittj aradan bi hafta geçti tekrar başladı koyu ve azdı dkra gittim alttan muane etti kanama birden çoğaldı pıhtılar gelmeye başladı test yaptı gebelik çıktı bi hafta sonra tekrar yaptım düşmüş dedi ya. Oysa uç hafta önce aynı şeyi başka bi dkr söylemişti. Ve ilişki olmadı hiç.

Tatlim ikinci düşük imkânsız çünkü iliski olmadı. İkiz olabilir dediler sonra :KK43:(((

Anlıyorum onu da ilk düşükten sonra ultrasona almadı mı ya da alttan muayene filan.
Öyle kan değerine bakıp aaa düşük hadi geçmiş olsun denir mi?

Kızlar bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam oldu bi hafta sürdü sonraki hafta bi daha kanamam oldu dkra gittim hamilesin dedi test yaptı HCG değerin düşmüş düşük yapmışsindir dedi bi ay içinde nasıl iki kez düşük olabilir ikinci iliski bile yasanmamisken. Ben hale hamilemiyimdir acaba diye düşünmeye başladm doktorlar hiç ilgilenmedi. Ve kan için kullandığınız ilaçlar varsa söyler misiniz kızlar :KK43:
Dr değiştir ve tekrar kontrollere başla burdan sana yardımcı olamayız tavsiyeylede ilaç kullanma her ne için olursa olsun

Back
X