Galiba kanser oldum

Canım benim Allah acil şifalar versin. İnşallah şu anda kalbinden geçen her güzel şeyi yaşamayı nasip etsn Allah'ım. Şu anda neden dolayı böyle bir düşünceye kapıldın bilmiyorum ama daha önce yaşadıklarından dolayı kuruntu yapıyor da olabilirsin. Ama hayatı sevmen ben daha çok yaşamak istiyorum lafın bile yeterli her güçlüğü yenmen için. Herşey düşüncede başlar unutma sakın. Daha çok güzel günler yaşayacaksın. Güzel ve sağlıklı yıllar dilerim. :71:

Çok geçmiş olsun.Allah ım size ve sizin gibi oolan tüm insanlara acil şifalar versin...

canım benim çok geçmiş olsun. Allah sen ve senin gibi sağlıkla ilgili sorun yaşayan bütün kardeşlerimize sabır ve tez vakitte sıhhat versin inş. (amin) dualarım sizle güzel arkadaşım..

nefsimizin esiri olan biz insanoğlunun gözü doymuyor istedikçe istiyor olmayınca da hemen isyana varacak hal ve tavır içerisine giriyor. bu zor günlerinde bile şükretmen ve hayata sıkıca sarılıp bağlanman kendi adıma cevap verecek ve özeleştiride bulunacak olursam suratıma tokat gibi gerçekleri çarptı. birde hastanelerde derinden bu hissi yaşıyorum ama malesef yinede bir zaman sonra engel olamıyorsun esiri olacağın isteklere ve olmayınca da oflayıp poflamalara.. bazen de herşeyin farkında olsakta idrak edemiyoruz gerçekleri, hayatta var olan zorlukları (bakmak var görmek var meselesi).. şükretmesini beceremiyoruz anlayacağın.

çok güçlü bir kadınsın duruşundan belli hiç pes etme de hep böyle güçlü kal zorluklara karşı umutsuzluğa da düşme sakın iyi düşün güzel olsun felsefesi.. Allah'ım sana sağlık ve tez vakitte inş hastalığını atlatıp hayırlı bir evlat nasip eder.

Son düzenleme:
Çok Çok geçmiş olsun .
Sizin hayata bakışınız , yaşamla bir o kadar barışıklığınız, bu kadar güçlü olmanız,umudunuz ,yaşama sevinciniz olduktan sonra aşamayacağınız hiç birşey yok herşey gececek ve geriye dönüp baktığınızda bütün dertleriniz geçmiş olacak .

Hayata anne karnındayken sıkı sıkı tutunarak başlamıyormuyuz zaten sizin gibi güçlü insanlar asla tutundukları dalları bırakmaz hedeflerini çizer zor bir yolculuktan sonra bütün hayallerine kavuşurlar .Hayalinizdeki bahçede bebeğinizi kucaklamanız imkansız değil.Zaten kolayı yasamak değildir esas olan ,esas olan zoru yaşayabilmektir.

Bu zorlu mücadelenizde yaşama sevincinizin hiç bitmemesini diliyorum .

çok geçmiş olsun...Allah ım acil şifalar versin...en kısa zamanda inş. ....ayrıca meme kanserinde tıp çok ilerledi eğer başlangıçta yane memenin hepsine yayılmadan farkettiyseniz memeyi almalarına dahi gerek yok ğer usta bir ele dek gelirseniz küçük çizikle haloluyor sakın canınızı sıkmayın....

Çok geçmiş olsun...Ben yerinizde olsam kendimi herşeye kapar durmadan ağlardım sanırım..

Oyüzden sizi tebrik ediyorum,ve bilirsiniz ki hastalıkta moral çok önemli...Bırakmayın kendinizi..

İmkansız olanı imkanlı yapan Allah'tır,ve O'ndan umudunuzu kesmeyin...

İstediğiniz bütün dilekleriniz kabul olur inşallah :71:

umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve bir bebek sahibi olursunuz. bu tarz hastalıklarda moral çok önemlidir ve sizin kendinzi teskin edişiniz bence en sağlam ilacınız o yüzden moralinizi aynen böyle hiç bozmadan dua etmeye ve tedavinizi olmaya devam edin. :34:

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin İnşallah. Bu dünyada Allah sevdiği insanları sınava tabii edermiş ve sabırla yaklaşanlar kazanırmış. Siz de yazdıklarınızla ne kadar sabırlı ve dirayetli olduğunuzu gösteriyorsunuz, isyan etmiyor aksine gelecek günlerin hayalini kuruyorsunuz. Morali yüksek tutmak en güzel ilaçtır bunu unutmayın. Bakın rahminiz alınmamış, hastalığınız gerilemiş, tiberküloz yenilmiş. Göğüs kanseri de blemiyorum galiba demişsiniz yani doktorun demediği sadece sizin tahmin ettiğiniz birşey mi. Bence öyleyse bu kadar yaşadıklarınızdan sonra endişe içindesiniz ve boşuna vesvese yapıyorsunuz normaldir bende de böyle şeyler çıksa bende yapardım. Size tavsiyem, eğer ailede bu tür birşeye yakalanan varsa veya ihtimal görüyorsanız sürekli elinizle kendinizi muayene ediniz. Elinize bir kitle felan gelirse doktora başvurunuz ama gerç.ekten böyle bir bulgu olursa, onun haricinde 6 ayda bir mamograsfi çektirmeyi ihmal etmeyin içinizin rahat etmesi bakımından. Hastalık aramayın kendinizde ve günlerinizi böyle zehir etmeyin. Rahminiz alınmadığına göre hala çocuk sahibi olma şansınız var. Umarım çocuk sahibi de olur ve hayalini kurduğunuz hayatı yaşarsınız o kadar uzak ve zor bir hayal değil yeter ki isteyin..

arkadaşım çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin. Tiberküloz zaten artık tedavisi olan bir hastalık. Göğüs kanseride kanser türleri içerisinde en fazla başarılı tedaviye ulaşılan kanser türü. Bir komşumuz olmuştu bayada ilerlemişti aradan 15 yıl gibi bir süre geçti hala sapasağlam bu zaman zarfında ikinci evliiğini yaptı kızını evlendirdi elbette zor zamanları olmuştur ama gören hasta olduğunuza inanmazdı. O yuzden ALLAH beterinden korusun diyorum korkmayın ve şükredin

Back
X