- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu söz kalıbı gerçekten çok oldu artık degerin fazla deger fıf fıfıfıfs atarlı kelimemi okuyorsununz boş zamanındaHani biraz annesinin agzina baksa, dana ilgi gostermese ee birazda seni begenmese o zaman kiymete binerdi. Senin ki simariklik degil degerinden fazlasini gormen hosuna gitmemis o kadar
ohaa yok artık bir yaşıma daha girdimSwinger es değiştirme
pazartesi görüşürüm ancakEvden uzaklasmayi planladiginizi soylediniz ama bu kalici cozum saglayacak bir yol gibi degil. Psikologla gorusmelisiniz bence en kisa zamanda.
ohaa yok artık bir yaşıma daha girdim
mide bulandırıcıSormuş ya cevabını verdim ali ayşe çift veli fatma çift, Ali fatma ile fanfini veli ayşe ile fanfini bazen değişik kombinasyonlar 3lu falan, herkes uşağı da olabilir,gibi gibi
allah kimseye vermesin kimseyi evinden eşinden soğutmasınSayfalarca yorum yazildi.
Kadinin sorunu cinsellikle alakali.
Siz hala simarmissin , yok fazla deger vermis falan filan.
Tamam deger verdi de ne yapti da soguttu bi anlamaya calisalim.
Amin insallah.allah kimseye vermesin kimseyi evinden eşinden soğutmasın
evet bazı fanteziler var ve hiç hoş değil benim için ve eğer bunu bırakırsak cinsellik temelli bitersado mazo fantazileri falan mı var eşinin ? hoşlanmadığını söylesen kırılacağını düşünüyosun sanırım
aynen öyle kimse durduk yere mutlu yuvasında kabuslar görmezAmin insallah.
Dunden beri okuyorum.
Adam ilgili , ideal eyvallah.
Ama diyorum ki bisey yapti tiksindirdi bu kadini.
Yoksa kimse durduk yere bu dusuncelere kapilmaz.
Burdaki bircok konudan daha zor bi durum.aynen öyle kimse durduk yere mutlu yuvasında kabuslar görmez
bir şeler düzelsede içimden çıkmayacakBurdaki bircok konudan daha zor bi durum.
Bi cozumu vardir elbet.
Hayal dunyasi ise bu durum sadece psikolog yardimci olabilir bence.
Ben şımarmışsın diyemeyeceğim ama bir boşluktasın. Nereden geliyor bu boşluk bilemiyorum ama doldurursan bu sıkıntıdan kurtulursun.merhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn
evet boşluk var ama ne neyle doldurmam gerek bilmiyorum çene me gömülmüş 20lık diş gibi kaçacak yerim yok ama evimdeyimBen şımarmışsın diyemeyeceğim ama bir boşluktasın. Nereden geliyor bu boşluk bilemiyorum ama doldurursan bu sıkıntıdan kurtulursun.