• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

ahahahaa çok güldüm yok ya yavrucum ustunu giy üşütceksin diyor çorap giy aaaa gene ayaklar çıplak karnın ağrır diyor
Corap giymeyince Cocugun olmaz da diyor mu :KK45:

ilk sayfayı okudum belli ki 7 sayfa azarlanmışsınız :KK48:
sizi anlamaya çalışıyorum, belki de hayatınız monotonlaşmış
inşallah bazı şeylerin kıymetini kaybedince anlama durumuna düşmezsiniz güzel vesilelerle aşkınız tazelenir :KK68:
eşinize baba rolü biçmeniz ilerde sorun yaratabilir, bunu bir şekilde aşmanızı tavsiye ederim.
monotonlaştık evet buda bir etken

Baban gibi mi görüyorsun? :KK57: Lütfen bir psikologa gözük. Belki biraz bagimsiz olsan adam sahiplenmek zorunda kalmaz ve insallah düzelir ....

Bir karı koca arasında olmaması gereken şeyler ne olabilir...ahan da patlatiom...cok film izlerim ..hayal gücüm kuvvetli kızma tahmin ediyorum...eşin sübyancı ve senden cocuk kiyafetleri giymeni istiyo yatakta..bu durum senin mideni bulandiriyo doğal olarak...

Psikolog şart. Ben bi dönem faydasını görmüştüm. Ya da bi müddet uzak kalmak gerekiyo bilmiyorum. Ben de şu an hamilelik hormonlarina bağlıyorum aynı sorunu yaşıyorum. Bazen aynı koltukta oturmak bile zor geliyo. Sürekli yakın davranmak istiyo falan ama ben bazen buz gibi oluyorum. Dışarıdan gözle bakıyorum adamda 1.92 boy var manken gibi takım elbiseyle çalışır. Dikkat çeker. Tipinde itici gelmesi için hiç bi sebep yok ama bazen oll-muu-yooorr. Farketmedigimiz bi problem olmali bi yerde. Doğumdan sonra böyle devam ederse ben yine bi doktora gitmeyi düşünüyorum.

hamilelikte ben de bir dönem eşimden uzaklaşmıştım, kokuya karşı hassasiyetim vardı, terlemeyen kokmayan bir adam olmasına rağmen öyle değişik bir koku alıyordum ki banyodan yeni çıksa bile yanıma yaklaştırmıyordum
nedense bu durumu (geçici bir dönem cinsel çekimin ölmesi) hamilelikte bebeği koruma içgüdüsü ile bağdaştırmıştım.
aşerme de benim için öyleydi, sağlıksız bir besini asla yiyemiyordum dışarıda yemek yemeyi bırakın çay bile içemiyordum.
geçici bence, rahat olun :)

Bir karı koca arasında olmaması gereken şeyler ne olabilir...ahan da patlatiom...cok film izlerim ..hayal gücüm kuvvetli kızma tahmin ediyorum...eşin sübyancı ve senden cocuk kiyafeyleri giymeni istiyo yatakta..bu durim senin mideni bulandiriyo.
yok artık oda değil aa hayal gücünüzle bir grinin elli tonu yazarsınız

Valla ne desem bilemedim inşallah sorunlarınız düzelir. Zamana bırakın. Evlilik böyle birşey bugun gunluk güneşlik, yarın fırtınalı sert. Ama cinsel problemini bende merak ettim. Söylesen sorun olmaz bnce, cunku burda kimse kimseyi reelde tanımıyor. Sıkıntı olmaz senın ıcın

Back
X