• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

çok değişik ya şimdiye kadar nasıl eşin görüp çocuk yaptın eşin baba olduktan sonra mı böyle hissetmeye başladın
evet aslında çocuk istemedim ben hiç ama o istedi kazara oldu ama ikinci çocuk fikri beni çok korkutuyor

Tabi sevilmenin değerini sevilmediğini hissettiğinde anlarsın biz ne desek boş. Bari adamın içi soğuyana kadar idare et yazık üzülmesin.Terslemiyosun dimi adamcağızı?

Tabi sevilmenin değerini sevilmediğini hissettiğinde anlarsın biz ne desek boş. Bari adamın içi soğuyana kadar idare et yazık üzülmesin.Terslemiyosun dimi adamcağızı?
tersleyince sakinleş böyle olma ne istıyorsan yapayım diyor daha kötü oluyorum
mesela bugun 2 saat arabayla turlamaya gittim hatta o dedi git ne istersen yap toplan gel diye
onun iyiliğiyle eziliyorum

Bence adam özgüvensiz olduğundan ve her dediğinize "he" dediğinden hesap sormadığından ötürü fazla rahat batmış gibi görünüyor size.
özgüvensizlik mi oluyor bu
özgüvensiz olsa tek başıma hiç bir şey yapmama izin vermezdi

mesela şey der hep benim yanıma yakışmıyorsun benden güzelsin fln der

Bu şımarıklık değil... Bi şey var dimi. İsmi olmayan, ya eksik ya fazla olan bi şey. Hani elle tutabilecegin bi tarafı yok sıkıntının. Şu doluya koysan almayan boşa koysan dolmayan cinsten. Bi yandan bakiyosun ya benim yerimde olmak isteyen milyon tane kadın var diyosun bi yandan bakiyosun her şey tam bi ŞEY yok. Öyle küçük bi şey ki arasan bulamiyosun, öyle büyük bi şey ki görmezden gelemiyosun... Bilmem anlayip anlatabildim mi?

Bu şımarıklık değil... Bi şey var dimi. İsmi olmayan, ya eksik ya fazla olan bi şey. Hani elle tutabilecegin bi tarafı yok sıkıntının. Şu doluya koysan almayan boşa koysan dolmayan cinsten. Bi yandan bakiyosun ya benim yerimde olmak isteyen milyon tane kadın var diyosun bi yandan bakiyosun her şey tam bi ŞEY yok. Öyle küçük bi şey ki arasan bulamiyosun, öyle büyük bi şey ki görmezden gelemiyosun... Bilmem anlayip anlatabildim mi?
hah tam da anlattığın gibi ağzına sağlık

Bu tarz bi konu daha vardı ya epeyce oldu
o hanimkiz da kocasının iyiliğin anlatıp dert yanıyodu. kocam oyle iyi boyle mukemmel diyip kendini dertten derde saliyodu.çok benzettimm..birazdan duman altı olacak buralar...bi cisim yaklasiyor resmen :KK70:

rahat batmis bacim sana:KK53: burdan bakildgnda bu sekilde gozukse de herseyin fazlasi zarar belki bilemiyrm..

Bu tarz bi konu daha vardı ya epeyce oldu
o hanimkiz da kocasının iyiliğin anlatıp dert yanıyodu. kocam oyle iyi boyle mukemmel diyip kendini dertten derde saliyodu.çok benzettimm..birazdan duman altı olacak buralar...bi cisim yaklasiyor resmen :KK70:
o iyiliğin altında eziliyorum sanki

Siz bu kisiyle asik olarak mi evlendiniz ? Oncesinde bir erkek ark niz oldu mu ? Esinizin size cekici gelmesine mi ihtiyac duyuyorsunuz , 2 saat turlamaya gittiginizde aklinizda neler dusundunuz ? Cok mu sordum ne :KK64:

Ben anlamadim :KK30:

Back
X