• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

[QUOTE="vega4, post: 43781050, member: 59513soz kalıbı gerçekten çok oldu artık degerin fazla deger fıf fıfıfıfs atarlı kelimemi okuyorsununz boş zamanında[/QUOTE]
Ne demek istedin pek anlamadim ama sana sunu soyleyim burdaki cogu kadin esinden dertli neden boyle diye sadece hakettikleri degeri gormek istiyorlar fazlasini degil sadece hakettiklerini sadece senin ki fazla olmus buda seni bunaltmis anlatabildim mi ?

Ya böyle gülüyoruz eğleniyoruz konu sahibesi çok tatlı hep espriye vurdu. Ama acı gerçekler var malesef ve çoğumuz böyle evliliklerle karşılaşıcaz. Ama nasıl aşılır napmak gerek ben fikir yürütemedim. İnşallah rayına oturur bu evlilik.

Herseyin yolunda gidiyor olmasida sikinti ve sıkıcıdır evlilikte.
Bazen tek duzelikten, insanin her istediginin yspilmasindan, karsidakinin toz pembe bakisindan da bunaliyor insan.
Evliliginde heyecana , kavgaya ihtiyaci var.
Babanizla yasadiginiz sorunlarda tum erkeklerden sogutabilir sizi.

Cinsel sorunlardan dolayı böylesiniz sanırım
Evlilikte en önemli unsurlardan biri cinsrllik sanırım ondaki eksiklik sizi mutsuz eden
Ama şöyle düşün rahatla her evde herkes bir şekilde imtihan oluyor senin imtihanın da bu herkes bir sıkıntı ile yaşıyor senin sıkıntın da bu olacak

Yorumlarinizdan anlıyorum ki aklı basinda,olgun birisisiniz #vega4
Dışardan hayatınız dört dörtlük gorunsede sizi içten içe yaralayn bu cinsel sorun aslında sizin esinizle en büyük sorununuz.
Hatta öyle bi sorunki yaşantınizda sizi mutlu eden herşeyi silip supuruyor.
( herseyinizi bu kadar etkileyecek bu sorunu çok merak ettim ki ne olabilir bu derece diye saatlerdir dusunup duruyorum)
Keşke yardımcı olabilecegimiz daha fazla fikrlerimiz olsa.çünkü sizi çok iyi anlıyorum..

yeni bir karar aldım akşam yorumları tek tek okuyup mantıklı yorum yapan bir iki arkadaşa özel olarak açacağım kimseye söylemeyeceğine emin olduğum şimdi musait değilim
Keske bu konu icin ikinci uyelik alsaydin.
Hem bi cozum bulurdun belki.
Hem de rahatca anlatirdin.

Bakalim talih kusu kime konacak...
Bizde merakta kalacagiz...

Sorunun cinsellik kaynakli oldugu bariz belli. Bu yaptiginiz simariklik filan degil. Ama madem cinsellikle ilgili sorununuzu söylemek istemiyordunuz niye o konuyu gündeme getirdiniz ? Sogutan şeyler var diyip gecebilirdiniz. Uzman mesleği bırakır filan diyip bizi iyice meraklandirdiniz. Catlamak üzereyim suan. En azindan ima edin ne bileyim bi ipucu verin. Yada mantıklı yorum yapan kişilerle paylasacakmissiniz bende bazen çok mantıklı olabiliyorum. Hadi benimlede paylaşın. :KK45:

İlk merak edenlerden biri benim. Bana anlatmayacak mısın :KK61::KK61:

Back
X