• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

Canım cinsellik çoook önemli. Cinsel anlamda karşı taraftan kaynaklı ufak bir sıkıntı olsa dahi ( eşin bunu düzeltmek için uğraşmadığı sürece) bunu kendin bile farketmeden içten içe kin doluyorsun. Evlilik istediği kadar iyi gitsin. Yatak odasında sorun varsa o evliliğin oturma odası olmaz derdi bi arkadaşı annemin. Çok da doğru olduğunu düşünüyorum. Yeni evlendiğim zaman bi takım sıkıntılar vardı ama ben pek üstüne basmıyordum zamanla düzelir öğreniriz falan filan. En çok çabalayan da bendim. Öyle zamanlar oluyordu ki fırsatını bulsam da patlasam, ne söylesem de canını yaksam. O noktaya gelmiştim ya. Düşünsene adam kavgaları mantıklı akıllı uslu konuşarak sesini yükseltmeden kapatmaya çalıştıkça ben nerelere getiriyordum lafı, sesimi yükseltmeler, ayrılalım diye tutturmalar saçma sapan sebeplerle... Off. Cinsellik önemli kardeşim. Nankörlük değil bu. Cinsellik çok önemli.

Ortada bir sıkıntı var ve konu sahibi anlatmak istemiyorsa mecbur değil. Geneliyle ilgili belki içini dökmek istedi. Inan Vega4 merak etmiyorum. Inşallah sorununuza çözüm bulursunuz.

Deveyi diken insani ... demişler.

Affınıza sığınıyorum ama bu lafı bana bi arkadaşım söylemişti.
Malesef ben de tersini yaşıyorum.
Sonuç??
İnsanoğlu ne garip.

o iyiliğin altında eziliyorum sanki
benim eşimde sızınkı gıbı o ıylıgın altında ezılme degıl. benım tuhafıma gıden hıcmı kıskanmıyor bu adam dıyorum. bır kere sakasına dedım admla gelsem yanına bu kımsın dıye sormasın. ne gıyısem karısmaz vs

Valla simarik ve nankor olup olmadiginiz sorunun kaynagina gore degisir..
Yediginiz onunuzde, yemediginiz arkanizda dogrudur, zira boyle bir ekonomik hayati kim istemez..

Sesli dusunecek ve buraya yazacak olursam da esinizin ya genclikten kalma aliskanligi var ve birseyler izleyip kendi kendine hallediyor isini(ama burada yazanlar da var bunlari esim .... izliyor bana ilgisi yok vs vs diye, o yuzden bunu eliyorum)..
Ya escinsel ve boyle hayat gecmez birak parayi pulu her iki uyeden biri bosan diyecek diye anlatamiyorsunuz..
Ya iliskide sizin hosunuza gitmeyecek sekilde siddet uyguluyor diyim, ya da iliskiye baskalarini da katasi var..
En igrencine kadar aklima gelenleri yazdim, rahatsizlik duyacak uyelerden pesinen ozur dilerim:KK55:

Normalde cok merakli birisiyimdir ki yakinlarim acimasizca bana karsi kullanir bunu:KK53:
Ama nedense aciklamadiginiz sorununuz bende okadar da cok merak uyandirmadi:KK51:

Ayyyy herkes de sanki her gün cinsel terapiye gidiyormuş gibi, psikoloğa gidin demesin yaa.

Insanın gidip de cinsel hayatını, istediklerini istemediklerini yüzyüze bakarak birine anlatması hiç kolay değil. Tanımadığın ve işi bittikten sonra hayatından çıkaracağın biri olsa da biz eşimle şunları yaşıyoruz, şöyle sorunlarımız var diye anlatması hiç kolay değil.

Buradan yazmak gibi birşey sanmayın psikoloğa gitmeyi. Ya da gittiğiniz bireysel seanslar gibi sanmayın cinsel terapiyi...

Konu sahibi keşke ikinci üyelik alıp açıkça bahsedabilseydin. Sorunun cinsel olduğu belli, boşuna şımardım mı nankör myüm diye düşünme.

Herşey ne kadar güzel olursa olsun, cinsel sorunlar ilişkiyi mahvedebiliyor. Evliliğin en önemli şeylerinden biri, bir ihtiyaç sonuuçta. Ve genel olarak eşinizden başkasının karşılayamayacğı bir ihtiyaç.

anladığım kadarıyla eşinizde cinsel yönelim ya da cinsel obje bozukluğu var. Böyle bir durumda hiçbir şey yapmadan evliliğinizi devam ettirmeniz çok zor. Yaptığınız şımarıklık değil tabi ki. cinsellik evliliğin temel taşlarından biridir. eşiniz normal yollardan tatmin sağlayamadığı için, siz de onun isteklerine cevap veremediğiniz için (doğal olarak) aranızda cinsel anlamda soğukluk/uzaklık oluşmuş, belki de bitme noktasına gelmiş olabilir.

öncelikle evliliğini bu şekilde devam ettirebilme fikrini aklınızdan silmelisiniz, çünkü sizde görüyosunuz ki diğer şeyler mükemmele yakın olmasına rağmen mutlu değilsiniz. bence eşinizi baba olarak görmenizin sebebi de bu.. bebeğinizle boşanma kararı almanız çok zor anlıyorum. en azından eşinizle konuşup bunun bir bozukluk olduğunu kabul ettirmeniz lazım. ve acilen eşinizin tedaviye başlaması gerekir. en azından uzman desteğiyle sorunu aşıp aşamayacağınıza bakarsınız. olmadı diğer seçenekler düşünülür. ama unutmayın eşiniz hasta böyle bakarsanız belki sorun çözüldüğünde geçmişi daha rahat kabullenebilir eşinizi affedebilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun...

Back
X