• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

her ikiside ama işte anlatamıyorumki herşeyi
Gözlerim şaşı oldu:confused:
Ben bişey tahmin ediyorum bi yorumunuzdan dolayı, ama eğer öyleyse bile bemce bu fantazide son nokta. Birden değildir aşama aşama istemiştir istwklerini. Hiç dur dediğiniz yer olmadımı. Bide siz isteklerini karşılamadığınızda nasıl bi eş nasıl bi baba oluyo?
Varsın cinsellik olmayı versin sizi kötü ruh haline sokuyorsa...
Allah yardımcınız olsun, eş te olsa bi sınır bi edep noktası olmalı. O olmayınca diğer bütün pozitif şeyleri yok ediyo sanki:KK43:

Valla simarik ve nankor olup olmadiginiz sorunun kaynagina gore degisir..
Yediginiz onunuzde, yemediginiz arkanizda dogrudur, zira boyle bir ekonomik hayati kim istemez..

Sesli dusunecek ve buraya yazacak olursam da esinizin ya genclikten kalma aliskanligi var ve birseyler izleyip kendi kendine hallediyor isini(ama burada yazanlar da var bunlari esim .... izliyor bana ilgisi yok vs vs diye, o yuzden bunu eliyorum)..
Ya escinsel ve boyle hayat gecmez birak parayi pulu her iki uyeden biri bosan diyecek diye anlatamiyorsunuz..
Ya iliskide sizin hosunuza gitmeyecek sekilde siddet uyguluyor diyim, ya da iliskiye baskalarini da katasi var..
En igrencine kadar aklima gelenleri yazdim, rahatsizlik duyacak uyelerden pesinen ozur dilerim:KK55:

Normalde cok merakli birisiyimdir ki yakinlarim acimasizca bana karsi kullanir bunu:KK53:
Ama nedense aciklamadiginiz sorununuz bende okadar da cok merak uyandirmadi:KK51:

Benim de aklima esi baskasoyla seyretme fikri geldi yazamadim...
Escinsel ise bu bile daha iyi gibi

Sorunun cinsellik kaynakli oldugu bariz belli. Bu yaptiginiz simariklik filan degil. Ama madem cinsellikle ilgili sorununuzu söylemek istemiyordunuz niye o konuyu gündeme getirdiniz ? Sogutan şeyler var diyip gecebilirdiniz. Uzman mesleği bırakır filan diyip bizi iyice meraklandirdiniz. Catlamak üzereyim suan. En azindan ima edin ne bileyim bi ipucu verin. Yada mantıklı yorum yapan kişilerle paylasacakmissiniz bende bazen çok mantıklı olabiliyorum. Hadi benimlede paylaşın. :KK45:

Acaba konu sahibi "merak uyandirmak" mi istiyor???
Bu hosuna gidiyor olabilir mi? #Vega

Acaba konu sahibi "merak uyandirmak" mi istiyor???
Bu hosuna gidiyor olabilir mi? #Vega
Ben öyle düşünmüyorum. Ya anlamamaktan sıkıldı artık, yada çok anlattı artık cvp vermek istemiyor.
Bazı yükler çok ağırdır sus pus olur karşısında insan içine kapatır.
Konu sahibesi, insan oğlu doyumsuzdur siz ne kadar he derseniz o kadar fazla şeyler için talep gelicek unutmayın..

Sanki beni yazmış konu sahibi ben konu sahibinin dedikleri gerçekse kendisini çok iyi anlıyorum yani..

Ne kadar ustune gidilmis konu sahibinin.
Merak ediyorum esleriniz dunya iyisi olsa ama sizi inanilmaz rahatsiz eden cinsel istekleri olsa ondan sogumaz misiniz? Sahsen bosanmaya kadar gider benimki.
Konu sahibi siz de tam aciklamasaniz da en azindan fantazilerin sizi ne kadar rahatsiz ettigini ilk mesajinizda editleseydiniz keske, o zaman konu u kadar dagilmazdi.

Çok fazla yorum vardı hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla bu sorun sizi çoktan aşmış gibi duruyor. Gerçi konunun içeriğini de bilemiyoruz ama eşinizden kaynaklı bir sorun yok ise babanız nedeniyle sizin bilinçaltınıza işlemiş bir şeyler olabilir ki umarım öyle bir şey yoktur. Her iki halde de zor bir durum, psikolojik destek almakta fayda var.

merhaba bayanlar
sorunsuz gözüken bir evliliğimiz var eşim hiç bir şeyime karışmaz engellemez yasak ve kural koymaz daima arkamdadır
temizlik yapar
yemek yapmasam neden ? demez peynir ekmek yer
beni sevdiğini söyler
harçlık verir ne yaptın demez
araba altımda neredeydin demez
ama işte aması var bu işin
...
baba konusunda çok kötü şeyler yaşadım nefret bile etmiyorum babamdan o duygu bile yok içimde ama sanki eşimi babam gibi görüyorum
bu sıra uzaklaştım ondan içim soğudu eşime karşı çok beğendiğim adam yok sanki karşımda
uzaklaşmak istiyorum
ve aslında kimseye anlatamadığım cinsel sorunlar var eşimden kaynaklı ve bu benim sinirimi bozuyor
dişarıdan beğenilen bir kadınım
ama eşimin beğenmesi pek umrum da değil gibi iltifat edince küfür etmiş gibi geliyor adam batıyor bana ve kendime kızıyorum nan körüm diye neden böyle oldu yardım edinn

Yok ya biz kadınlar da hak ediyoruz bazen erkeklerin öküzlüğünü. Ben de olsam şımarırdım valla yalan yok..

yalan soyleyecek olsam merak uyundıracak olsam bu konu devede kulak kalırdı zaten bazı uyelerın alaycı tavırları yuzunde herşeyı açıklamadım saygılar

Back
X