Galiba tukendim...Kizima vurdum .

Çocuklara ara sıra vurmayı bukadar abartmasakmı acaba? İstismar su bu hayret ediyorum yorumlara. Her anne çocuğuna kıyamaz ama ara sıra sabır taşabilir. Bence sizin kızınıza otorite kurmanız lazım birde eşinizden yardım almanız. Yazık size bende bebek büyütüyorum sabahtan akşama kadar öldürüyor beni yorgunluktan. Akşam eşim gelince yardım eder bakar ilgilenir bende dinlenirim çok fazla iş yapmam. Ayda iki kere yarım gün temizlikçi gelsin yeter. Sizde basit şeylere kosturun.
Kocanız sizi ara sıra dövse çok abartmayacaksınız yani...

Çocuğunu döven ımııı sıbrımız tısıyırrrrrrr diyen kim varsa burda konu sahibine hak verip ,kendini rahatlatmış..
Ben bundan bunu anladım...
Hiç kimse kusura bakmasın ...
Aynen
Hepsi burada vicdan rahatlatmaya gelmiş
18 aylık çocuğuna vurmayan anneler mükemmel değil gayet normal annelerdir
Ama genel duruma bakınca gerçekten mükemmel annelermiş meğerse

Ben de ogretmenim 10.senemi devirecegim martta insallah.Degil vurmak,tokat en ufak bir kotu soz soylememisimdir bir ogrencime ama cocukken yedigim bir terlik icin ben de lafi gecerken annem de bana bir terlik saplatmistir derim ve kizilca kiyamet koparmam.Bu dayagi mesrulastigim anlamina gelmiyor.Benim su baslikta bu kadar yazmamin tek sebebi gordugum ve bana bu kadari da soylenmez dedirten yorumlar.

Sevgili Öğretmenim hanımlar ne yazmışlar bilmiyorum ama inanın konu sahibi için ne söylense farketmez , eğer bu profil sahte değilse ciddi sağlık sorunları var kişinin. Müsait olduğunuz bir gün önceki konularını okumanızı öneririm..

Bir de anlamadığım evdeki merdiven başında bebek kapısı yok mu?

Kv min evi ters dubleks. Oğlum orada bakılmadığı halde ilk işimiz güvenlik kapısı almak olmuştu mesela..
Çocuk bu kaş göz arasında merak eder gider yani.

Aynen
Hepsi burada vicdan rahatlatmaya gelmiş
18 aylık çocuğuna vurmayan anneler mükemmel değil gayet normal annelerdir
Ama genel duruma bakınca gerçekten mükemmel annelermiş meğerse

Bi tokattan bir şey olmaz lafı bana çok başka şeyler hatırlatıyor.
Bunu normallestirmisler .
Bu kadınların eğitilmesi lazım başka bir şey değil

hayat güzel yonlerınden bak bence.keşke bende kreşte kızımla aynı anda yanında olabılsemde benı yorsa.kreşe ılk defa vercem ve içimde oyle burukluk var.orda burda dışarda soğukta sıcakta çalışanları düşünün.mıs gıbı temız sıcak rahat yerdesiniz.çocuk sabır işidir vesselam mesleğinide yapıyosunuz.anne değil ama profosyenelliğinizi çocuğunuzun üstunde dneyın tıpkı diğer çocuklarda yaptığınız gıbı.ayrıca bıktım bıktım değil şükür şükür şükür diceksınız.sağlıklılar ve hayattalar sizi en azından yoruyan evlatlarınız var.sızın yernınızde olmak ısteyenlerıde düşünün.evladını kaybeden annenın sozlerı keşke şu evı darma dağın yapsada yanımda olsa.kızdığım için çok pişmanım dıyor..geçen kızım hasta oldu mahvoldum koşup eğlenmıyor cırlamıyor dıye..şükür edin

hayat güzel yonlerınden bak bence.keşke bende kreşte kızımla aynı anda yanında olabılsemde benı yorsa.kreşe ılk defa vercem ve içimde oyle burukluk var.orda burda dışarda soğukta sıcakta çalışanları düşünün.mıs gıbı temız sıcak rahat yerdesiniz.çocuk sabır işidir vesselam mesleğinide yapıyosunuz.anne değil ama profosyenelliğinizi çocuğunuzun üstunde dneyın tıpkı diğer çocuklarda yaptığınız gıbı.ayrıca bıktım bıktım değil şükür şükür şükür diceksınız.sağlıklılar ve hayattalar sizi en azından yoruyan evlatlarınız var.sızın yernınızde olmak ısteyenlerıde düşünün.evladını kaybeden annenın sozlerı keşke şu evı darma dağın yapsada yanımda olsa.kızdığım için çok pişmanım dıyor..geçen kızım hasta oldu mahvoldum koşup eğlenmıyor cırlamıyor dıye..şükür edin

Son cumlelerin beni tarif etmiş benimki de hasta oldu yattı bir hafta .Ben de onunla eridim bittim . Son zamanlarda çok hareketliydi biraz bagirmistim ona bile deliler gibi pişman oldum . Kalk bebeğim dağıt her yeri söz kizmicam yaramazliklarini bile özledim dedim çok ağladım ...
Çok şükür şimdi iyileşiyor az az yaramazlık da yapmaya başladı tüm ev halkı mutluluktan havalara uçuyor. Yeter ki sağlıklı olsunlar.

Eşiniz yok mu tek mi büyütüyorsunuz? Merdiven için bebek kapıları oluyor onlardan alabilirsiniz belki. Sözünüzü dinlemesi için uygulayabileceğiniz teknikler var Supernanny izliyordum bir ara oradan size yardımcı olacak şeyleri öğrenebilirsiniz belki. Türkiye'de de yanlış bilmiyorsam süper dadı olarak yayınlanmıştı. Onu izlemedim ama. Disiplini oturtabilirseniz çok daha rahat bir ilişkiniz olur.

Disiplin ve şiddet nasıl olur da bir tutulur anlamıyorum. Bazen bir bakış bir duruş bile yeterlidir disiplin için. Şiddet goren tüm çocuklar buyuduklerinde en saygısız olanlar oluyor . Örnek verecek olursam benim babam abimi çok dövdü .bize hiç vurmadı . Abim şu an babama karşı çok saygısız. Biz ise babamı hem seviyor hem saygı duyuyoruz. En canlı örnek olarak da kendimizi verdim ki şiddetin disiplinle alakalı olmadığı bilinsin...

Eşiniz yine yorgun olduğunuz bir anda kaza ile üstünüze su dökse ona da vurabilecek misiniz? Evladın gibi biraz sonra dayak yediğini unutup gülümseyek bakmaz değil mi size? Görülen şiddeti unuttu sansanız da biliçaltında bir ömür taşıyacak.

Bosuna dememisler kadinin en buyuk düsmani yine kaxin diye.
Tamam biliyorum yaptigim cok yanlis kndimden nefret etme sebebi hicbir gecerliligi yok elestiriye acigim ama bakiyorum isi hakarete vardiranlariniz olmus.
Ne diyeyim kinadiginiz seyi yasamadan olmeyin insallah boyle bir pismanlikla sizde kivranin.

O benim canim o benim herseyim.
Benim anneligimi sorgulamak kimsenin haddi değil.
Herkes haddini bilsin.
Anladim ki su kk ya birdaha konu acmamak gerek

Benim bildifim kk birbirine destek veren uyaran guzel insanlarla doluyudu.
Ama smdi bakiyorumda.
Aman neyse..
Konu kapatılmıştır.

Back
X