Galiba yalnız kalıcam :(

bence herkes hakettiğini yaşamalı hem boşanan insanlar yalnız mı kalıyor nerden çıktı bu bence kendinize güvenin ve ezdirmeyin kendinizi bu kadar eşinizle de net bi şekilde konuşun böyle davranmaya devam ederse onunla evli kalmayacağınızı direk söyleyin ya kendine çeki düzen versin yada siz kendinize sıfırdan yepyeni bir hayat kurun. Sizi aciz ve zavallı mı görüyor bune özgüven şaştım kaldım eşinize sinir oldum akşam akşam

annem yanımdayken böyle olamazdı smdı yk diye sanırım bu kadar sey yapması ama benı biliyor isterse annem olsun ısterse olmasın allahıma sukurler olsun ekmek parası kazanabılen kendı ayaklarım üzerinde durabilen birisiym ve canıma gercekten tak ederse kımseyı dınlemem annemı silip evlendıgım gibi umarım son haddeye gelmeden hersey duzelr

uzun zamandır içimi kemırıyor belkı unuturum diyorum ama en ıyısı sizinle paylasmak. Bayramda konyaya gittik. Hersey guzel hos ben kv gelmesini istememiştm ama oda geldi. Her neyse el öpmeye gidiyoruz sonucta. Gezerken ceketimi cıkartmak ıstedım. Üzerimde bisiklet yaka acık bile olmayan bi badi vardı. Yanımızda kv kuzenleri dayısı yengesi baya kalabalık yanı ben gelın olarak tekım. Cıkartma dedi ama cok sıcak dedim. Hakaret eder gibi ne halın varsa gör dedi. Ve cıkarttım o sinirle. Mevlanadayız düşünün yanı. Herkez gezıyor esı olan esıyle vs benım esim benı bıraktı ve kuzenleri ve annsının kolundan cıkmadı ben kaldım sap gibi :( inanın cok üzüldüm konu buyuk bişide değil kı olsa bile oyle yapmasını yediremedim. Aksam oldu yıne bı Kuzenine yemege gidiyorz hala aynı seyler devam ediyor. Geldi yanıma bosanmak ıstediğini söyledi konyadan kız alsa daha iyiymiş vs vs bende tmm deyince 360 derece dndu konu kapanalı 1 hafta olmasına ragmen her tartısmada ben bunu yasıcaksam eşime sevgım kalmazkı :( cok canm sıkkn ya

eşin hep böyle annesinin lafına dolduruşuna gelip seni kırıyor mu??

uzun zamandır içimi kemırıyor belkı unuturum diyorum ama en ıyısı sizinle paylasmak. Bayramda konyaya gittik. Hersey guzel hos ben kv gelmesini istememiştm ama oda geldi. Her neyse el öpmeye gidiyoruz sonucta. Gezerken ceketimi cıkartmak ıstedım. Üzerimde bisiklet yaka acık bile olmayan bi badi vardı. Yanımızda kv kuzenleri dayısı yengesi baya kalabalık yanı ben gelın olarak tekım. Cıkartma dedi ama cok sıcak dedim. Hakaret eder gibi ne halın varsa gör dedi. Ve cıkarttım o sinirle. Mevlanadayız düşünün yanı. Herkez gezıyor esı olan esıyle vs benım esim benı bıraktı ve kuzenleri ve annsının kolundan cıkmadı ben kaldım sap gibi :( inanın cok üzüldüm konu buyuk bişide değil kı olsa bile oyle yapmasını yediremedim. Aksam oldu yıne bı Kuzenine yemege gidiyorz hala aynı seyler devam ediyor. Geldi yanıma bosanmak ıstediğini söyledi konyadan kız alsa daha iyiymiş vs vs bende tmm deyince 360 derece dndu konu kapanalı 1 hafta olmasına ragmen her tartısmada ben bunu yasıcaksam eşime sevgım kalmazkı :( cok canm sıkkn ya

Canım çOk üüzldüm gerçekten :( ewli diilm nişanlym ama biçok ewli arkdşmdan duyduğm şeler hep hergün gelip ağlarlardı bunlrı anlatrk .. ben sana kesinlkle boşann yada umursama üüzlme diemem sonçta seen seni büyütn insanlrı bırakark birini seçmişssin bu okdr özeel bişi kii ölee bi can yanmasyla biticek bişi diiL... ewet tawrı gerçekten Çirkn olmuuş we özllkle boşnma knsnu dile gtrmesi çok ynlş bu aradki sewgi saygıyı azaltr.. Sen bence otrp bi Knş güselce bu tawrının hşna gtmediini ağrına gttiğini tekrarlrsa eğer ona güweininklmıcanı belirt. we sende ona kendi ailen içinde aynı şei yap dışla ki görsün hatasını.. erkek genelde yasayarak anlıo malsf laftan anlamıo :) kayınwalidende Allahndan blsun sizin ailenizin içini sarsdkça kendi huzuru bozulsun... ama sabret dua et hemde çlşımussn büyük bi awantj kafa dğtman için

eşin hep böyle annesinin lafına dolduruşuna gelip seni kırıyor mu??

daha hıc doldurusuna gelmedi. Yeri gelnce gercketen korurda hep derdı banada annesınede ne sen gel bana onu sikayet et neden o senı bana dye aynı evdeyken sımdı cok karısmıyor ama bı anne olarak beklerdım kı oglum o senın karın git oun yanında dur ne yapıyorsun sen demesını tek onun degıl herkezınnnnn

7 aylık evlıyım cocuk yok 15 dk mesafemız var ev konusunda severek evlendım hemde cok severek

ay daha çok yenisinnzzzz ya ewi uzak tutsan daha iiyi olrdu :S bende 3 yıld birlkrtym bak erkk arkdşmlaa we ailem en basta istemedi sora alştılr tabi baya uzadı olaylrmz daha yeni nişan yaptık . Ama inan oda annesini dinleyen bi tipti aynı şeyleri bende yasadımm hatta bana amcasınn yannda bu yemek yemio zatn die htp etmişti okdr dşrda klmştm yani:) fakat şimdi öle deiştikii anlatamammm sen yeterkii ona üzüldünüğüü ama üüzlsendee onu bırakabilcenii we arkdnda ailenin oldunu göstrmlesn... kesnlklee kızn ailesi bu konuda çok önemliii .

böle olumsuz şeleri pylşrk aklına gtrmee sürkli soursn eşnden huzrszlk olr :( unutmya çLş şöle 1 2 sene gçsn oturur erkk ewliliğe zor alşr malum çock gibiler:) ne kendini ezdir nede üzüL sdce biraz sabır

daha hıc doldurusuna gelmedi. Yeri gelnce gercketen korurda hep derdı banada annesınede ne sen gel bana onu sikayet et neden o senı bana dye aynı evdeyken sımdı cok karısmıyor ama bı anne olarak beklerdım kı oglum o senın karın git oun yanında dur ne yapıyorsun sen demesını tek onun degıl herkezınnnnn

bu konunda haklısın eşinin sana söylediği, tavrı,yanlız bırakması vs hiç hoş değil, benimde kv bana aynı şekilde ne halin varsa gör dese bende direk dediğinin tersini yapar çıkartırdım inadımdan sinirimden, sakın kızma ama birde şöyle birşey düşündüm hani aile yapınızı konyadaki ortamınızı sen daha iyi bilirsin acaba içindeki badin ne kadar açık olmasa da bulunduğu n ortama göre biraz açık kaçıcak bir kıyafetmiydi mesela bende izmirde yaşıyorum eşim karışmaz kıyafetime istediğimi giyerim ama eşimin memeleketine giderken dirsek kol gömlek giyerim ama eşim dedi diye değil ortama ayak uydurmak için birde bu taraftan düşünsen, tabiki eşinin söyledikleri ve yaptıklarını haklı çıkarmıyor hiçbir şey

annem yanımdayken böyle olamazdı smdı yk diye sanırım bu kadar sey yapması ama benı biliyor isterse annem olsun ısterse olmasın allahıma sukurler olsun ekmek parası kazanabılen kendı ayaklarım üzerinde durabilen birisiym ve canıma gercekten tak ederse kımseyı dınlemem annemı silip evlendıgım gibi umarım son haddeye gelmeden hersey duzelr

inş. o raddeye gelmez ve sorunlarınızı halledersiniz daha çok yeni evlisiniz birbirinizi tanımanız, ortak noktada buluşmanız zaman ve emek istiyor ama bu aşamada da kendiniz ezdirmeyin sakın sorunların arasına zaman girince konuşmaya kalktığınızda dırdırcı olursun o yüzden herşeyi sıcağı sıcağına konuşun gerekirse tartışın ve bir çözüme ulaştırın baktın seni dinlemiyor yada önemsemiyor o zamanda hadi sana güle güle diyin bakın nasıl geri dönüş yapıyor :D

öyle yalnıs bir evlılık yaptım kı sımdı yalnz bırakabilcek durumda dahi değilim :(

Bekar olarak böyle olumsuz şeyler okudukça korkuyorum ben de... Hakkınızda hayırlısı olsun.

valla canım aynen hayırlsı..ama gunumuzde evlılıkler cok sorunlu cok..........

Çalısıyrum neden yalnıs bi evlılık yaptım 19 yasındayım ve annemın yalnısını bende yalnıs olarak bedel gibi ödüyorum esimi gercekten cok sevıyorum oda benı bunu da bellı ediyor saolsn ama bazı seyleri yokmu beni cileden gercekten cıkartıyor belkı zoruma gitmes bu kdar sorun etmezdm ama gercekten agırıma gitti. Bosanmak ıstermıyım asla ama olursada allahın takdiri derim. 1 hafta ıcınde evlılık kararı alıp evlendım dusunemedm 2 senem gectı diye inandm ama esim iyi sıkıntım yok sadece bu tavr ve davranısları dısında bosansam ne olucak babamla yasıcam hiç sorun degıl ama yuva kurmak kolay degılkı ne zorluklar yasıyorum simdi sadece bana biraz daha özverili olmasını ıstıyorum cokmu sey istiyorum :(

valla canım bende senın gbı erken evlılık yaptım ve bunun bedelını oduyorum..tabıkı erken evlenen herkes mustuz olur dıye bısey dıyemem ama coğunlukla ezılen taraf oluyoruz ıster ıstemezzz..esım sevıyor demıssın ya masallah yanı bu nasıl bır sevgı tatlım bı pazar gununu ayırmaz sana konyaya gıder senı dıslarr..........bu sevgı deıl yaaaa ınanmıyorum ben seven erkek bunu yapmazz yanı.........

valla canım aynen hayırlsı..ama gunumuzde evlılıkler cok sorunlu cok..........

valla canım bende senın gbı erken evlılık yaptım ve bunun bedelını oduyorum..tabıkı erken evlenen herkes mustuz olur dıye bısey dıyemem ama coğunlukla ezılen taraf oluyoruz ıster ıstemezzz..esım sevıyor demıssın ya masallah yanı bu nasıl bır sevgı tatlım bı pazar gununu ayırmaz sana konyaya gıder senı dıslarr..........bu sevgı deıl yaaaa ınanmıyorum ben seven erkek bunu yapmazz yanı.........

bilmıyorum inankı canm ya yada kendımı onamı ınandrmaya sabitledim nuda blmıoyurm tmm pazarlarımız yok dıslandımda ama sevmediğini dusunmek ıhtımalı benı uzuyor ılk defa bı olaya takıldım cogu kez tartısmalarımız oldu ama bu agırıma gitmiş işde.

180 derece döndüğüne göre tavrınızı net bir şekilde koruyun.
Boşanalım demek çocuk oyuncağı değildir,sert bir şekilde uyarın bir daha tekrarlanırsa bu kelimenin gerçekleşeceğini bildirin...
Eşiniz; eğer iki tarafında kendisine şikayet etmesini istemiyorsa hal ve tavrını o şekildede korumalı..Allah yardımcınız olsun..

Ben size diğer konuda da sordum cevap vermediniz.
Görücü usulü müydü evliliğiniz bu adam sizinle neden evlendi..
Balıklara tapıyor iş hayatını gecesini gündüzünü parasını veriyor.
Sen bunu düzeltmekle uğraşacaksın geçecek 3-5 yıl arada çocuk isteyecek canın bir de çocuk olacak.
Bu adam değişecek mi değişmeyecek.
Allah yardımcın olsun.
Pratikte birşey yapmayacak gibi duruyorsun,bence üzücü.

Ben tam anlamadım

Eşiniz annesini dinlemediğinize mi kızdı yoksa ceketi çıkarmanıza mı ?

Ki bence ikisi de çok saçma , bu kadarcık bi sebepten boşanalım denilir mi :53:

Ama bu kadar ana / akraba kuzusu biri evlenmeden önce hiç mi farketmediniz ? Keşke farketseymişsinizde Konya'dan bi kızla evlenseymiş dediği gibi..

anne çocuk doğurunca değil evlenince olunuyormuş bu cümleye bugünkü konuları okuyunca daha çok inandım.erkeklerin maalesef çocuktan bir farkı yok bende erken evlendim 4 yıl koca bir çocuğu evliliğimizi benimsesin diye sorumluluklarını alsın diye çok uğraştım büyüttüm .başarıyosun tabi, sonuçta bu karşındaki kişiyee bağlı ama çok yıpratıyo insanı

Son düzenleme:
olay ne biliyor musun başlıkta da dediğin gibi kadının yalnız kalması..eşin ufacık birşeyde boşanmak kelimesini ağzına alıyorsa bu aslında toplumun genel düşüncesini yansıtış biçimi..bu

şu demek;ayağını denk al kafamı kızdırma istediğim an boşarım seni..bak erkeğe bişey olmaz ama kadının boşanamsı olay olur...gizli mesajı bu..sana mesaj vermiş ama bunun ters tepeceğini düşünmemiş..sen de tamam,boşanalım deyince bu sefer ne yapacağını şaşırmış..karşısında korkan,ezik bir kadın bekliyordu galiba..

yakınlarımızdan biri eşini aldattı,daha yeni oldu bu olay..kadın boşanmak için dilekçe verdi şu anda..erkek tarafı bizim akraba,yani aldatan taraf..ve bunu duyan aile büyüklerimizden birinin dediği aynen şu oldu "aman boşasın da görsün gününü,bizim oğlana kız mı yok.hem de yeniden bekar kız alır " dedi..bunu diyen de bir kadın..

bizim toplumda kadınlar bile kendilerine bu kadar değer biçiyorken erkeklerin kendine güvenerek hemen boşanıcam demesi şaşkınlık yaratmıyor bende.

daha yeni evlisiniz,eşin saçmalamış..herkes 2.şansı hak eder..eğer bu lafları devam ettirirse o zaman başka şeyler düşünürsün.kendini ezdirmeyeceğini görmüş oldu bence.

keşke "tmm boşanalım, başlat işlemleri. hiç kimsenin hayatında zorla bulunmam" deseydin. blöf yapıyor. işe yaramadığını görürse bir daha denemezdi.

bu arada senin hemen kabullenmen, onu okadar yaralıyorki inanamazsın. ben hemen kabul ediyorum, sen beni sevmiyormusun diye döneliyor:D

Son düzenleme:
Boşanalım , lafını bu kadar kolay kullanması hic hoş degil. Ki sizin hic bur sucunuz yanlışınız yok.
Bence al kocanı karşına sakin sakin konus, anlat. Bunun bir daha tekrarlanmamasini, boşanma lafını kullanmamasını söyle .
Evliliğin ilk zamanlarında alışma döneminde oluyor. Biz de ilk yıl yasadık catismalar. Ama ben ger seferinde sinirim soğuduktan sonra konuştum, sagolsun o da dinledi. Ayari iyi verdim yani :)
Benim asla kabul etmeyeceğim sey beni ailesinin yanında yalnız bırakması. Onun ailesi artık benim. Benim yanımda olmalı. Biz her sene bir bayramı esimin memleketinde geçiririz. Ve hep beraber gezeriz Bayram gezmesinde. Esimin benim yanımdan 1 dk bile ayrılması mümkün dgl, kıyameti kooaracagimi bilirim ;)))

bu kadar basit bir sebepten insan boşanalım der mi yaa:26:eşinin balık düşkünlüğünüde okudum şimdi de bu olayını okudum
bence eşin büyümemiş bir çocuk seviyorum diyorsun sabrın varsa uğraşırım diyorsan eşini belki olgunlaştırabilirsin ama sen çok yıpranırsın
bizim toplumumuzda hep böyle zor işler kadına düşüyor maalesef:19:

bu konunda haklısın eşinin sana söylediği, tavrı,yanlız bırakması vs hiç hoş değil, benimde kv bana aynı şekilde ne halin varsa gör dese bende direk dediğinin tersini yapar çıkartırdım inadımdan sinirimden, sakın kızma ama birde şöyle birşey düşündüm hani aile yapınızı konyadaki ortamınızı sen daha iyi bilirsin acaba içindeki badin ne kadar açık olmasa da bulunduğu n ortama göre biraz açık kaçıcak bir kıyafetmiydi mesela bende izmirde yaşıyorum eşim karışmaz kıyafetime istediğimi giyerim ama eşimin memeleketine giderken dirsek kol gömlek giyerim ama eşim dedi diye değil ortama ayak uydurmak için birde bu taraftan düşünsen, tabiki eşinin söyledikleri ve yaptıklarını haklı çıkarmıyor hiçbir şey

Orda herkezın üzerinde kı acıklıktadydı kendı kuzenlerıde aynı sekıldeydı ben deri ceketlemi durucam o sıcakta

acı değil mi annesinin sözüyle gelip senin yanında durması.başka konularda karıştığı zaman kızarken bu konuda karışmasını nasıl beklersiniz:34:

Back
X