- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
Adam baya aşık olarak evlenmiş çocuk var diye mecburiyetten değil yani,Mügeye moral verelim derken çokta uçlara gitmeyelim bence, zorla evlendiğini zorla çocuk yaptığını zorla araba aldığını sanmam
Herkesin düşüncesi farklı tabi ama ben hep düşündüklerimi yazdım.
Adam körkütük aşık olsa mügeye barışalım demezdi ilk başta, derhal boşanıp evlenmeye koyulurdu.
Ayrıca kadın hamile kaldıktan sonra evlendiler, bence araya aileler girdi evlilik hızlandırıldı. Ve tahminim ki adam "bir iki yattım başıma kaldı" bile demiştir erkek zihniyeti. Kadının sürekli fotolar atması ve bu araba (mühendismiş kendi almış bile olabilir) 2.kadın sıfatını bir nebze hafifletmek için, hıııh bakın bu adam beni seviyor ki araba aldı kafasında yani, karaktersizliğini böyle kapatmaya çalışıyor. Mutluluğunu kanıtlama çabaları bunlar. Aldatan adam yine aldatır, ikiside karaktersiz sonları muamma. Bunlar benim düşüncem. Zaten Müge de bizim yorumlarımıza inanıp pembe hayallere dalmıyor ki :)
Takibi bırak, artık düşünme yeter desek ne olur ki, bakacak bakacak bakacak bigün bıkacak kendi hayatına dönecek. İnsanlar sevgilisinden ayrılıyor depresyona giriyor, Müge çok güçlü bile bana göre :)