Evet evet, yani asla kadında suç bulmadım ben hiç bir zaman. Bulsaydım muhtemelen panter emel kesilip kadına saldırırdım nasıl kocamı ayartırsın diye :)
Bende o da sıkılmıştık evliliğimizden, burası bir kesin. Fakat aldatmak, aldatılmak çok farklı şeyler. Ben evliliğimizin aldatılacak kadar kötü bir durumda oldugunu zannetmiyordum. Yani hangi evlilik hakeder ki deriz, orası öyle. Yani demek istediğim her türlü hakareti edip, küfrü edip, tartaklanan evlilikler var ya. Karşılıklı her türlü saygının sevginin bittiği. Öyle olsaydı adam aldatırdı ben şok olmazdım. Ben o mailleri sorarken öylesine sormuştum. Yani o birden ağlamaya başladı ben şok oldum kal geldi. Nasıl lan oldum

Ben bu kadar karaktersiz bir adam olduğunu bilmiyordum.
Onu tanısanız sizde öyle derdiniz. Nasıl işte ... mu aldattı yuh dersiniz. Aman ne bileyim demek ki şerefsizmiş işte yaptı yapacağını. Bir kere olsaydı içkiliydi bilmemneydi dersin, affetmezsin ama bir yerlere oturturdum kafamda. Böyle bir tarafa oturtamıyorum.
Aşık ama herhalde. Arkadaşlarında dediği gibi her şey sadece mecburiyetten yapılmaz.
Ben bana aşık olmasa sevdiğini düşünüyordum. Belki de hiç aşık olmadı işte. Aşkı buldu, saçmaladı.
Ya bu kız senelerce peşinden koşmuş. Bok herif. Gidip o zaman aşık olsaydın ozaman.
Kantinde millet dalga geçiyordu kızla, peşinden koşuyo diye. Ben biliyorum ya. Böyle adı çıkmış.
Olaya bak. Ayyy neyse