- 11 Temmuz 2018
- 80
- 51
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dertli Gizem
Selamun aleykum yüreği kendi güzel kadınlar size sorum nasıl gamsız olurum? Evet derdim bu ben gamsız olmak istiyorum. Gamsız olmayı başaran varsa önerileri bekliyorum canlarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selamSelamun aleykum yüreği kendi güzel kadınlar size sorum nasıl gamsız olurum? Evet derdim bu ben gamsız olmak istiyorum. Gamsız olmayı başaran varsa önerileri bekliyorum canlarım![]()
Selamun aleykum yüreği kendi güzel kadınlar size sorum nasıl gamsız olurum? Evet derdim bu ben gamsız olmak istiyorum. Gamsız olmayı başaran varsa önerileri bekliyorum canlarım![]()
hiçmi yok kele anam azıcık tavsiye vereydin yaaaAleyküm selam
Bayılırım bu tarz cevabı olmayan sorulara![]()
Beni kırdıklarında amaann deyip gülüp geçmek gece uyumak gibiVar mı özel bir konu :) mesela hangi konularda gamsız olmak ?
Spesifik olarak bi örnek anlatın üzerine yorum yapalım gizem,ayrıca dertli gizem ne ya arabesk şarkıcısı mısınız,parlak neonlarla adınızı görmüş gibi oluyorumhiçmi yok kele anam azıcık tavsiye vereydin yaaa![]()
Ben biraz gamsızımdır. Eskiden çok kafaya takardım, stresten hastalar olacak hale gelirdim. Sonra dedim ki kendi kendime: Elden gelen bişey yoksa, kendim dışındaki şeyleri ve kişileri değiştiremiyorsam neden kasayım ki?
Çok zor zamanlar geçiriyor bile olsam bunun bi sonu var. Hiçbir acı aynı şekilde sonsuza kadar sürmez. ya biter ya azalır ya da ben alışırım. E bu durumda bir şarkıda da dediği gibi "kendimi bunun için mi yorucam ben?"
:)
Hahaha haklısın balım. kız vallahi bende bıktım kendimden haklı bile olsam karşımdaki alınmasın diye susuyorum bi kere birine hatasını söyledim 2 gün yatamadım üzdümmü diyeSpesifik olarak bi örnek anlatın üzerine yorum yapalım gizem,ayrıca dertli gizem ne ya arabesk şarkıcısı mısınız,parlak neonlarla adınızı görmüş gibi oluyorum
Dertli gizem demişsiniz siz nasıl gamsız olacaksınız,dert çağırıyorsunuz resmen![]()
Güldüm sağol canım bnm çok şekersinGamsiz yaz 7000 gonder.
Oda doğru ah ah napcezz gıı biz böyleeeKelin merhemi olsa başına surermis der susarim![]()
Ooo ben tam tersi hatasını söylemezsem iki gün uyuyamam,eve gelip arar öyle fırça çekerim hatta,kırılan kırılsın napalım ,ayrıca öyle kırılmakla kimse ölmüyor bak sana dertli,gamlı ,kederli gayet yaşıyorsunHahaha haklısın balım. kız vallahi bende bıktım kendimden haklı bile olsam karşımdaki alınmasın diye susuyorum bi kere birine hatasını söyledim 2 gün yatamadım üzdümmü diye
Haklısın canım kimseden bişey beklemesem hayal kırıklığına uğramamHayata, iş, eş, arkadaş, çocuk, okul , yiyecek ve çesitli durumlarda beklentiyi minimuma indirin.
Yoo aksine beni azarlar karşıdaki kırıldım bile diyemem o anlasın isterim bi gülse unuturum herşeyiOoo ben tam tersi hatasını söylemezsem iki gün uyuyamam,eve gelip arar öyle fırça çekerim hatta,kırılan kırılsın napalım ,ayrıca öyle kırılmakla kimse ölmüyor bak sana dertli,gamlı ,kederli gayet yaşıyorsun
Esirgeme lafını,üslubunu bil haklıyken haksız çıkma,öfkene yenilme,konunun özünü kaybetmr yeter![]()
Okul okuyunca iş bulmaktan, eşinin doğum gününü hatırlamasindan , çocukların iyi evlilik ya da iş kurmasından , yaptığın yemeğin tadının şahane olmasından , rezeevasyon yaptigin otelin guzeliginden evliklik vs liste uzar gider ;beklentiyi düşür .Haklısın canım kimseden bişey beklemesem hayal kırıklığına uğramam
Diger konuna baktim uzuldum.Kimsenin seni azarlamasina izin verme bak bi kere dene karsilik ver cok rahatlayacaksin.Uzme tatli caniniGüldüm sağol canım bnm çok şekersin