Game Of Thrones'ta oğullarının cenazesi yanında ensest

Bende izin bekliyordum izlemek için iyi oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hanımefendi sizin tv tuşunuzu kapattığınızda aklınıza gelmiyor olabilir, o kadar normal gelebilir yani
ama anlatmak istediğimizi anlamamakta diretip üstüne dalga geçmeyin lütfen
neyse, iyi forumlar

Bu diziyi iki günde bir neden gündeme getiriyorlar?

Amaç reklamını yapıp reytinglerini arttırmak mı kapatılmasını sağlamak mı. Ne güzel kimse bilmiyordu. Artık herkes sapık dizi diye bilecek.

hanımefendi sizin tv tuşunuzu kapattığınızda aklınıza gelmiyor olabilir, o kadar normal gelebilir yani
ama anlatmak istediğimizi anlamamakta diretip üstüne dalga geçmeyin lütfen
neyse, iyi forumlar

O kadar normal gelebilir derken??

Boyle bir söz sarfetmenize ne sebep oldu acaba?

Sizin anlatmak istediğiniz şey genel bir konu ama ben bu dizi için yorum yapiyorum anlasamama nedeni tam olaarak burada...

Yani çocuklara dini eğitim verilirken bile korkulan bir ülkede böyle şeyleri izleyen çocukların olmasını tehlike olarak görmeyen insanlar var:53:
Böyle şeyleri izlemek ve p.. izlemek benim için hiç bir zaman normal olmadı sanırım olmayacak da hiç bir mantığı yok ve insanı sapıklığa itiyor bu dizide de o sahne kadar kıyıda köşede kalsa dahi (sizlerin dediği gibi) yine de insanın bilinçaltında bişeyler bırakır.

Söylemiştim tekrar söyluyorum ekşi sözlukte g.te kilitlenme diye bir konuda birisi por.. izleye izleye artık sokakta o bölgeye kitlenmekten kendimi alamıyorum demişti!

Anlamadığım bir nokta daha var herkesin farklı göruşleri var neden insanlar birbirlerine fikirlerini dayatmaya çalışıyor?:26:

eşimle o günü tesadüf eseri açtık..cenazenin başında bunlar:27:
kadın dedi işte onu öldür:27:
adam o bizim kardeşimiz nasıl öldürürüm dedi:26:

eşim bana sordu ne dedi diye:ssz:
bunlar sevgili gibi davranıyor ya adam dumur oldu:27:
bende kardeşimz dedi dedim:27:
sonra kadın adamın bileklerini tuttu sanırsam,böyle birine nasıl göblümü verdim gibisinden bir şey söyledi:ssz:biz salak salak bakıyoruz:44:
sonra ben dedimki retük artık karışmıyor galiba dedim:40:
eşimde..yoo olurmu karışıyo dedi:44:

Bu dizide yarın öbür gün 5,6 yaşındaki bir çocukla da cinsel ilişki sahneleri konsa aynı rahatlıkla cevap verebilecekmisiniz acaba, yoksa ozaman "sapıklık yuh artık" diyecekmisiniz. İnanın p..... filimler bile ensest ilişki konusunu barındıran diziden çok daha masumdur. Bu ne yaa... Ensente kadar her şeye doğal bakarım, ama orda hoop demek lazım.. tv nin düğmesi var diyip işin içinden sıyrılmak ne kadar doğru.. O dizi protesto edilip izlenmese bakalım bu kadar rahat davranabilecekler mi, yakında uçları biraz daha yukarı çekmek için çocuk cinsel eğilim dizide oluşursa şaşırmam... P.... bile masum kalır yanında ensestin..

Son düzenleme:
Bu dizide yarın öbür gün 5,6 yaşındaki bir çocukla da cinsel ilişki sahneleri konsa aynı rahatlıkla cevap verebilecekmisiniz acaba, yoksa ozaman "sapıklık yuh artık" diyecekmisiniz. İnanın ..... filimler bile ensest ilişki konusunu barındıran diziden çok daha masumdur. Bu ne yaa... Ensente kadar her şeye doğal bakarım, ama orda hoop demek lazım.. tv nin düğmesi var diyip işin içinden sıyrılmak.. O dizi protesto edilip izlenmese bakalım bu kadar rahat davranabileceklermi, yakında uçları biraz daha yukarı çekmek için çocuk cinsel eğilim dizide oluşursa şaşırmam... ..... bile masum kalır yanında ensestin..

Evet bu da çok güzel bi örnek olmuş.

Allahım beni anlayan birileri varmış gerçekten cok mutlu oldum şuan

Acaba ben düşüncelerini anlatamayan bir insan mıyım diye kendimi yedim burada ya

Son düzenleme:
Saçma diyosunuz sapıklık diyosunuz doğru ama birde şöyle bir şey var herşeyden fazlasıyla yararlanan insanlar para mülk mevki falan filan daha farklı şeylerin peşinden koşmaya başlıyor değişik değişik şeyler denemek istiyor tabii ki normal karşılamıyorum Allah böyle durumlardan korusun ama geçmişte değil sadece maalesef günümüzde bile bir sürü sapkınlık var ama sanırsam dizi çocukların izleyebileceği bir ssatte televizyonda bu çok ama çok yanlış ha dersiniz ki internette izler orasıda doğru sonuçta gazete haberlerinde bile olan bir konu ama çocuklar böyle şeylerden ne kadar uzak tutulursa o kadar doğru bugün gazete haberlerinde okudum 12 yaşındaki bir çocuk ..... seyeredip etkileniyo ve 10 yaşındaki arkadşına tecavüz ediyo:47:

O kadar normal gelebilir derken??

Boyle bir söz sarfetmenize ne sebep oldu acaba?

Sizin anlatmak istediğiniz şey genel bir konu ama ben bu dizi için yorum yapiyorum anlasamama nedeni tam olaarak burada...

kendi cümleleriniz, tv kapattığımda aklıma gelmiyor diyorsunuz
yahu her şeyi geçtim cenazenin yanında ilişkiye girmek nedir ensest olması ayrı facia zaten
nasıl olurda aklınıza takılmaz izler geçersiniz
gerçekten çok ilginç :26:

Son düzenleme:
bu dizi şahane, çok muhteşem tamam, birinci sezonu soluksuz izledim ikinci sezon için gün saydım, ama dizide abla-kardeş ilişkisi ve por.nografiye varan görüntüler olmasaydı, dizi daha mı az muhteşem olacaktı, yooo, benim için çok daha güzel olurdu
bu tamamen satış stratejisi, bakın burda bile 5 sayfa konuştuk
ne diyo amerikalılar sex satar

bu arada po.rno kelimesi neden yasaklı kk da yaw, küfür değil bişey değil, sadece tanım:27::27:

Son düzenleme:
Dünya ve gelecek çocuklar üzerine şekilleniyor, hiçbir şey onlara verilecek zarardan daha kıymetli olamaz.. Onların bunu izleme ihtimali asla riske atılamaz. aileler o kadar bilinçli olsaydı, zaten şimdi bu halde olmazdık.. Evinde interneti olan, annesinin babasının bilgisayarı bile açmayı kapatmayı bilmediği evler varken hangi denetimden bahsediyorsunuz. p..... bile masum kalıyor bu içerikteki dizilerin yanında. ensest ya. onu izlesin bunu izlemesin. İzledikçe normalleştirecek belki evdekilere bakacak farklı gözle. Bi düşünün ya çocuğun annesine , abini kız kardeşine ilgi duyduğunu... Allahım evlerden ırak olsun... tek başına dizi etkili olmaz ama bütün unsurları temizlemek lazım.. İzlemeyin yapmasınlar.. İzleyin daha da abartsınlar...

kendi cümleleriniz, tv kapattığımda aklıma gelmiyor diyorsunuz
yahu her şeyi geçtim cenazenin yanında ilişkiye girmek nedir ensest olması ayrı facia zaten
nasıl olurda aklınıza takılmaz izler geçersiniz
gerçekten çok ilginç :26:

Benim anladigim su ki dizi hic izlenmemis ve sadece su yazi hakkında yorum yapiliyor şu an ..

Bu yüzden ne benim anlamam ne de anlatmam mumkun su durumda..

Basta size sonra herkese iyi geceler diliyorum (bunu dalga geçmek olarak algilamayin lutfen)

Son düzenleme:
Back
X