Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende izin bekliyordum izlemek için iyi oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hanımefendi sizin tv tuşunuzu kapattığınızda aklınıza gelmiyor olabilir, o kadar normal gelebilir yani
ama anlatmak istediğimizi anlamamakta diretip üstüne dalga geçmeyin lütfen
neyse, iyi forumlar
Ensest ilişkiyi normalleştirme çalışmaları bunlar......edebiniz bozulmaz belki sma bir iki kuşak sonra bu olaylara tepki vermezsiniz
dizilerin insanlar üzerinde ne kadar etki yarattığını gördük , hele hele böyle dizileri düşünemiyorum bile !
Bu dizide yarın öbür gün 5,6 yaşındaki bir çocukla da cinsel ilişki sahneleri konsa aynı rahatlıkla cevap verebilecekmisiniz acaba, yoksa ozaman "sapıklık yuh artık" diyecekmisiniz. İnanın ..... filimler bile ensest ilişki konusunu barındıran diziden çok daha masumdur. Bu ne yaa... Ensente kadar her şeye doğal bakarım, ama orda hoop demek lazım.. tv nin düğmesi var diyip işin içinden sıyrılmak.. O dizi protesto edilip izlenmese bakalım bu kadar rahat davranabileceklermi, yakında uçları biraz daha yukarı çekmek için çocuk cinsel eğilim dizide oluşursa şaşırmam... ..... bile masum kalır yanında ensestin..
O kadar normal gelebilir derken??
Boyle bir söz sarfetmenize ne sebep oldu acaba?
Sizin anlatmak istediğiniz şey genel bir konu ama ben bu dizi için yorum yapiyorum anlasamama nedeni tam olaarak burada...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ensest ilişkiyi normalleştirme çalışmaları bunlar......edebiniz bozulmaz belki sma bir iki kuşak sonra bu olaylara tepki vermezsiniz
kendi cümleleriniz, tv kapattığımda aklıma gelmiyor diyorsunuz
yahu her şeyi geçtim cenazenin yanında ilişkiye girmek nedir ensest olması ayrı facia zaten
nasıl olurda aklınıza takılmaz izler geçersiniz
gerçekten çok ilginç :26: