Gamsız adama ne yapmalı

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm kızlar
Eşim le yapılarımız biraz ters eşim çok rahat gamsız biri bense herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür önemserim
2 sıkıntım var bu ara eşimle
İlki eşim bahsettiğim üzere bilg sevdalısı bu ara sabah erken saatlerde nete girip haber araba vs..inceliyor
2 saat bakıp yatıyor sonra öğleye doğru kalkıyor kahvaltıyı beraber yapmak için bekliyorum uyandırması sorun oluyor
Artık bıktım söylüyorum anlamıyor
İkinci sıkıntım ise eşim görevli şehir dışına çıkacak
Görev sırası onda olmadığı halde arkadaşı söylemiş eşim benim istemediğimi bile bile kabl etmiş
Gidicem dediğinde bana niye sormadın dedim istemicektin kavga etmek istemedim işte dedi
Çok kırıldım. Özür diledi ama dilediğim gibi ilgilenmedi benimle
Evde çocukla tek kalmak istemediğim sıkılırım diye düşünüp annemlere gitmeyi düşündüm
3 günlüğüne gidiyor 1 gün de annemlerde kalırsın muhabbetine başladı
Her gittiğinde bu lafından sıkıldım evleri soğuk ve çocukla göçebe gibi gezmek istemiyorum
Uzun olsa kalırdım belki
Kısaca bu rahatlığından bıktım beni önemsemeyip istemediğimi bile bile kabul etti şimdi istekleri oluyor katlanamıyorum(annemlerde kal diye)
Böyle rahat bi adama ne yapmalı

sende söylersin "yok annemlerde kalicam özledim fln. yada annenlerin evi soguk cocuk üsür vs" gibi seyler söyle ama fazla da üsteleme. yani kisa kes..
beyefendi nasil sana danismadan karar alabiliyorsa sende kafana göre karar al..

sende söylersin "yok annemlerde kalicam özledim fln. yada annenlerin evi soguk cocuk üsür vs" gibi seyler söyle ama fazla da üsteleme. yani kisa kes..
beyefendi nasil sana danismadan karar alabiliyorsa sende kafana göre karar al..

Onu öyle yaptım zaten ama benim asıl çözmek istediğim bu kadar umursamaz olmasını kaldıramıyorum artık bu gidişe nasıl dur Dicem
Adam sorun yaptığım hiçbirşeyi sorun olarak görmüyor

sanirim erkeklerin geneli öyle..daha cok kadinlar kafaya takar ufak seyleri büyütür..sorun yapar..cok fazla düsünür..ilerisini düsünür..vs.
bu konuda yapabilecegin pek bisi oldugunu sanmiyorum. o'nun huyu öyle, degistirmesi zor olur. benimde esim mesela bi problem oldugunda cok da rahat uyuyabiliyo :53:bense sabaha kadar nöbet tutarim :51: yapcak bisi yok..
belki onun yaptigi gibi davranarak ona senine rahat oldugunu gösterebilirsin, belki ozaman anlar.. onun disinda da zor yani,:27:

sanirim erkeklerin geneli öyle..daha cok kadinlar kafaya takar ufak seyleri büyütür..sorun yapar..cok fazla düsünür..ilerisini düsünür..vs.
bu konuda yapabilecegin pek bisi oldugunu sanmiyorum. o'nun huyu öyle, degistirmesi zor olur. benimde esim mesela bi problem oldugunda cok da rahat uyuyabiliyo :53:bense sabaha kadar nöbet tutarim :51: yapcak bisi yok..
belki onun yaptigi gibi davranarak ona senine rahat oldugunu gösterebilirsin, belki ozaman anlar.. onun disinda da zor yani,:27:

Aynen öyle geçen de ben yaşadım öyle ben adama sıkıntımı anlatıyorum bi baktım adam horluyor
Bende istiyorum Biraz da düşünsün sinir olsun :/

sorun yapmayı bırakın bence siz de takmayın her şeyi kafanıza
madem düşünsenizde değişen bir şey yok niye kendinizi üzüyorsunuz:52:

Bende dertliyim bu konuda benimki gamsız değilde bencil diyelim
İşi çok ağır insanlarla uğraşmak kolay değil biliyorum
Ben ev hanımıyım 2 çocuğum var
akşam eve geliyor stresli yorgun ilgi bekliyor tabi benden
Bende bütün gün çocuklarla bunalıyorum aynı ilgiyi ondan bekliyorum ama yok
Cocukların yaramazlıklarını çekmiyor yemeğini yiyip odaya gidip bilgisayarda takılıp yatıyor
Genelde böyle geçiyor günlerimiz bana karşı tuhaf uzun zamandır bende üzülüyorum ne yapmalıyım nasıl düzelecek aramız :ssz:

sorun yapmayı bırakın bence siz de takmayın her şeyi kafanıza
madem düşünsenizde değişen bir şey yok niye kendinizi üzüyorsunuz:52:

Olmuyor işte beceremiyorum tavır bile yapmama müsaade yok takmıyorum diyorum bi bakıyorum gıcık gıcık davranıyor
Atıyor sigortalarım

yok bacim yok ugrasma.. onlar rahat.. aslinda onu degistirmeye calisma kendin öyle olmaya calis..
bende cünkü deniyorum :27: insanin kafasi daha rahat oluyo yaa..kendini slkmak, yada kafaya herseyi takmak insani hasta eder..:50:
oyüzden artik bende zor'da olsa deniyorum.. ama cok zor..
ben bide sunu deniyorum, baktim uyuyor.. bi saga bi sola dönüp onunda rahat uyumasina izin vermiyorum :27: ofluyup pufluyorum.. bi süre sonra soruyo "askimm nolduuu?" :31:
ondan sonra ben basliyorum anlatmayaa :36::36::36:

Bende dertliyim bu konuda benimki gamsız değilde bencil diyelim
İşi çok ağır insanlarla uğraşmak kolay değil biliyorum
Ben ev hanımıyım 2 çocuğum var
akşam eve geliyor stresli yorgun ilgi bekliyor tabi benden
Bende bütün gün çocuklarla bunalıyorum aynı ilgiyi ondan bekliyorum ama yok
Cocukların yaramazlıklarını çekmiyor yemeğini yiyip odaya gidip bilgisayarda takılıp yatıyor
Genelde böyle geçiyor günlerimiz bana karşı tuhaf uzun zamandır bende üzülüyorum ne yapmalıyım nasıl düzelecek aramız :ssz:

Kısmen benziyoruz kelin ilacı olsa hesabı canım bulursan sen de bana haber et
Benim kide tam tersi genelde evde ev işlerine çok karışır yapar
Ama benim istediğim toz la kir le ilgileneceğine biraz benle ilgilense gezsek dolaşsak otursak beraber kitap okusak anlatamıyorum işte

yok bacim yok ugrasma.. onlar rahat.. aslinda onu degistirmeye calisma kendin öyle olmaya calis..
bende cünkü deniyorum :27: insanin kafasi daha rahat oluyo yaa..kendini slkmak, yada kafaya herseyi takmak insani hasta eder..:50:
oyüzden artik bende zor'da olsa deniyorum.. ama cok zor..
ben bide sunu deniyorum, baktim uyuyor.. bi saga bi sola dönüp onunda rahat uyumasina izin vermiyorum :27: ofluyup pufluyorum.. bi süre sonra soruyo "askimm nolduuu?" :31:
ondan sonra ben basliyorum anlatmayaa :36::36::36:

Bende sesli sesli konuşuyorum uyandırıyorum :/
Sevgili eşim zaten beim 30 a kadar yaşayamayacağımı söylüyor :))

bi insana gereginden fazla değer vermiceksin canım ben bunu çok iyi anladım daha 3 ay oldu ama senelerdir evli gibi hayat yaşıyorum ne balayına gittik ne de bi yere çıktık doğum günümde hiç bişey yapılmadı vb. hiç bişey istediğim gibi değil bende artık kendi istediğim gibi yaşıyorum napim madem o beni takmıyo bende takmıyorum :/ hiç değilse kendimi mutlu ediyorum

Benimki ev işine hayatta elimi sürmez yediği tabağı bile götürmez mutfağa
Herşey cocuklar bütün sorumluluk bende ayrıyetten bir Adet kaynana geleni gideni bitmez bütün gün herseye karışır
Aynı evde değiliz o yan binada ama herşeyin içinde
Bıktım artık bi şeyden şikayet etsem hem kaynana hem eşim evdesin çalışmıyorsun rahatsın otur oturduğun yerde demeye getiriyor
Kaynanam zamanında çile çekmiş ben çok rahatmışım falan filan hergün bu laflar artık tıkandım boğuldum :ssz:
Kimseyede anlatamıyorum derdimi içime at at depresyona girdim herşeyi geçtim ben bu haldeyken cocuklarımı nasıl yetiştiricem
Allah yardımcımız olsun başka çaremiz yok zamanında yapmıştım bi hata çekiyorum şimdi :ssz:

Slm kızlar
Eşim le yapılarımız biraz ters eşim çok rahat gamsız biri bense herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür önemserim
İlki eşim bahsettiğim üzere bilg sevdalısı bu ara sabah erken saatlerde nete girip haber araba vs..inceliyor
2 saat bakıp yatıyor sonra öğleye doğru kalkıyor kahvaltıyı beraber yapmak için bekliyorum uyandırması sorun oluyor
Görev sırası onda olmadığı halde arkadaşı söylemiş eşim benim istemediğimi bile bile kabl etmiş
Gidicem dediğinde bana niye sormadın dedim istemicektin kavga etmek istemedim işte dedi
Evde çocukla tek kalmak istemediğim sıkılırım diye düşünüp annemlere gitmeyi düşündüm
Her gittiğinde bu lafından sıkıldım evleri soğuk ve çocukla göçebe gibi gezmek istemiyorum
Uzun olsa kalırdım belki
Kısaca bu rahatlığından bıktım beni önemsemeyip istemediğimi bile bile kabul etti şimdi istekleri oluyor katlanamıyorum(annemlerde kal diye)
eminmisin esinin gece uyanıp araba yada oyun falan baktığına ....

ayrıca iş için gittiğine eminmisin.....

Slm kızlar
Uzun olsa kalırdım belki

CANIM İŞİN ZOR BÖYLELERİ İNSANIN ÖMRÜNÜ YER:5:MADEM O SANA SORMADAN ARKADAŞININ GÖREVİNİ ALDI ŞEHİR DIŞINA GİDECEK SENDE ONUN AİLESİNE GİTME HANİ DEMİŞ YA 1 GÜNDE ORDA KAL DİYE GİDİP KALMA SAKIN...AÇIK AÇIKTA SÖYLE EŞİNE MADEM SEN BANA DANIŞMADAN FİKRİMİ ALMADAN İŞ YAPIYORSUN BENDE İSTEDİĞİMİ YAPMAKTA ÖZGÜRÜM DE VE GİT 3 GÜN ANNENDE KAL..CİDDİ OLDUĞUNU ANLASIN MİSİLLEME YAP YANİ BELKİ BUNDAN SONRA KARAR VERMEDEN ÖNCE SANADA SORAR...:kkk:

eminmisin esinin gece uyanıp araba yada oyun falan baktığına ....

ayrıca iş için gittiğine eminmisin.....

Eminim araba borsa haber onun hayatı.
İş için gittiğine de eminim özel sektörde diil otelde kalmıcak Abi'sinde kalacak görev yerine ORDAN git gel yapacak
Sıkıntım rahatlığı dert kavramlarımızın farklılığı

Sevgili umut iklimi Tuğba ve elit sanırım dertlerimiz ortak bana bi çare lazım takmamak için zor

laftan anlamayan bi insan çok zor valla anlıyorum seni...
ama ne yapılabilir ah bi bilsem hemen uygulama geçicem bende...
tavsiyem bari kendi annene gitmeye ikna et...

eşine sen annenin evinde kendini rahat hissediyorsan ben de annemin evinde rahat hisseidyorum baskı yapma lütfen de.

Back
X