Gamsız adama ne yapmalı

Erkekler kadınlara göre daha düz mantık işte yaparız ederiz vs... Neden olmamalı yı düşünüyorlar hiç, detayına inmiyorlar. İşlerine gelmediği için de olabilir. Bu arada özel görev olayını işyerine teyit ettirme şansınız var mı?

Erkekler kadınlara göre daha düz mantık işte yaparız ederiz vs... Neden olmamalı yı düşünüyorlar hiç, detayına inmiyorlar. İşlerine gelmediği için de olabilir. Bu arada özel görev olayını işyerine teyit ettirme şansınız var mı?

O anlamda eminim devlet kurumunda çalışıyor
Klasik odun eşim maalesef yoksa başka bişey olduğunu asla düşünmem tanıştığımızda bile daha önce bi kızla görüştüğünü sorun olUP olmayacağını sormuştu
Yani herşeyi paylaşır. Söyler güvenim var

bi insana gereginden fazla değer vermiceksin canım ben bunu çok iyi anladım daha 3 ay oldu ama senelerdir evli gibi hayat yaşıyorum ne balayına gittik ne de bi yere çıktık doğum günümde hiç bişey yapılmadı vb. hiç bişey istediğim gibi değil bende artık kendi istediğim gibi yaşıyorum napim madem o beni takmıyo bende takmıyorum :/ hiç değilse kendimi mutlu ediyorum

bile bile mi evlendin? yoksa evlenincemi değişti..benim eşimde ilk aylar öleydi daha durgun umursamaz, ilgilenmez ama düzeldi şimdi 1 yılda ancak oturuyor evlilik. pes etme yoksa aynı kalır

Back
X